Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Bonservisi bizde zaten degil diye rahatlikla itin dötüne sokabiliyoruz. Aynısını bonservisli oyuncuna yapsana?

Takim heryerden dökülürken sadece nzonzi mi göze batti

Peki empatiyi neden sana 1.5 senede ikisi şampiyonluk 4 kupa kazandırmış hocana ki efsanen, yapmıyorsun da karı kızla basılan paragöz nzonziye yapıyorsun? ben de şimdi empati yapacağım da...
Iste ben de tam bu noktadayim.

Empati yapalim lutfen..

Oynadigi maclarda takimin en iyi ( Muslera ile) 2 futbolcusundan biriyken ne oldu da, Nzonzi kesik yedi? Milli Takima alinmadi?

Nzonzi nin son performansini savunmuyorum. Buyuk dusus icinde.. Belli ki birseyler olmus.

Peki empatiyi neden sana 1.5 senede ikisi şampiyonluk 4 kupa kazandırmış hocana ki efsanen, yapmıyorsun da karı kızla basılan paragöz nzonziye yapıyorsun? ben de şimdi empati yapacağım da...
bulaşma erole üstad tehlikeli adamdır. temiz kalpli futbolseverlere ceza yedirmekle meşhurdur. anlaşılan ava çıkmış yine

Kararın gerekçesi tam olarak ne acaba merak ettim çünkü adam ilk geldiğinde gayet iyi oynuyordu.

heis bu erol forumu bırakmamış mıydı
reis bende anlamadım cl maçları başlayınca yeminimi bozdum ulan diye beliriverdi :asd: tam şampiyonluk haftası çılgınlar gibi kutlama yapacağımız gün gitmişti halbuki. kötü gün taraftarı olsa gerek dönüşüne bakarsak

reis bende anlamadım cl maçları başlayınca yeminimi bozdum ulan diye beliriverdi :asd: tam şampiyonluk haftası çılgınlar gibi kutlama yapacağımız gün gitmişti halbuki. kötü gün taraftarı olsa gerek dönüşüne bakarsak
özcimbomlu erol geri döndü diyebiliriz o zaman, hakemler hakkında yorumlarını takip edeceğim kendisi çok severdi

Yap tabii Ismail Enver , diger adinla Ugur, vesaire..

Seninle burda futbolcu psikolojisini tartisacak degilim..

Nzonzi dahil tum futbolcular kariyerini dusunur. Kulup ile profesyonel bagi vardir sadece..

Nzonzi Dunya Kupasi kazanmis Fransa Milli Takiminin bir oyuncusu iken, ve gecmisinde Roma, Sevilla gibi takimlarda oynamis , bugun hala kendi kategorisinde dunyanin en iyi 10 futbolcusundan biri iken neden bugun kadro disi oldugunu bir sorgula lutfen.. Neden kari kiz ile anilir oldu?

Yap tabii Ismail Enver , diger adinla Ugur, vesaire..

Seninle burda futbolcu psikolojisini tartisacak degilim..

Nzonzi dahil tum futbolcular kariyerini dusunur. Kulup ile profesyonel bagi vardir sadece..

Nzonzi Dunya Kupasi kazanmis Fransa Milli Takiminin bir oyuncusu iken, ve gecmisinde Roma, Sevilla gibi takimlarda oynamis , bugun hala kendi kategorisinde dunyanin en iyi 10 futbolcusundan biri iken neden bugun kadro disi oldugunu bir sorgula lutfen.. Neden kari kiz ile anilir oldu?
Nefsani bir uçkur düşkünü fm oynanacağına neden 20 milyon euro verilen adamı böyle serbest bırakırlar diye magazincilik yapsak daha makul olurdu...

Madem ki Nzonzi kariyerini düşünüyor biz neden takımımızın salahiyetini değil de nzonzinin rızkını düşünüyoruz ki? Bak biz de dediğin gibi o zaman çıkarcı olalım :) vuralı tekmeyi alalım kellesini günah keçisi ilan edelim madem kendisi bu kadar hedef olmaya hevesli dandik futbolu ve ruhsuz röportajlarıyla ;)

bak sana empati haa yok empatiyi sadece liboşların çıkarını düşünmek olarak algıladıysan hatalısın üstat biraz da sen empati yap şimdi

Geri
Üst Alt