Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

"Nzonzi left training disappointed that he did not start this weekend. He should be suspended by the club and fined."

"Meeting in the next few hours in Galatasaray! The club is reportedly considering ending the loan for Steven Nzonzi (who belongs to AS Roma). Note that the Turkish champion could also part with JM Seri (on loan from Fulham) this winter."

Kötü alışkanlığım yok aslanım. Tabi senin gibi veletlerle uğraşmaktan başka. Konuştuğum kelimelere dikkat et. Zaten Seninle uğraşamam. Fatih terim sevenlerine bırakırım onlar ilgilensinler. Galatasaraylı olman birşeyi değiştirmez.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aslan, yeğen içi boş erkeklik cümleleri ve ft eleştirildi diye bana sataşman
hahahaha çekiliyorum dayı tm bb xd

Bu beyefendi yedek takımda oynamayı kabul etmeyip sakatım diye antrenmani terketmiş. Hadsiz gamsız herif

Basta Emrah olmak uzere adminlerden ricamdir;

Bu forumda mod oldugu icin kendini dokunulmaz sanan, ustun goren bir kisi var ; Adi Furkan..

Mod oldugu icin engelleyemiyorum .. Lutfen geregini yapin.. O adam ile muhatap olmak istemiyorum.

Gecen sene onun yuzunden forumu biraktim. Bana ettigi hakaretleri unutmadim. Ozelde benden ozur diledi, buna ragmen aylarca yazmadim. Lutfen bu adami kontrol edin. Bu adam saygisiz, bu adam kendi dusuncesi disindakilere hakaret eden bir adam..

Gercek hayatta karsima ciksa olacaklari bir dusunsun.. Burada yetki ile ahkam kesiyor..

Furkan hakaretin, kufurun en alasini , en iyisini ben bilirim.. Ama sana degmez be kocum.. Yuru git isine..
napcan gerçek hayatta karşına çıksa

Bu beyefendi yedek takımda oynamayı kabul etmeyip sakatım diye antrenmani terketmiş. Hadsiz gamsız herif
Sanırım yanına yaklaşıp sakatlığını kontrol etmek isteyen doktoru da eliyle itmiş. Emekçi işini yapmaya çalışan insanlara bu yaklaşım da yanlış. İstersen dünyanın en popüler oyuncusu ol. Gelmesine en sevinenlerden biriydim de neyse olan oldu ve bundan sonra daha doğru kararlar alınır.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son Saatler deseydik. :D 5 saat önce çıkartmış. Ergen ergen hareketler ya :D

Vaşşşş hasbam ulan biz de seni nasıl hadım ederiz diye fikir teatisinde bulunuyoruz sen kimsin bizi silecek koparırız haaa

Basta Emrah olmak uzere adminlerden ricamdir;

Bu forumda mod oldugu icin kendini dokunulmaz sanan, ustun goren bir kisi var ; Adi Furkan..

Mod oldugu icin engelleyemiyorum .. Lutfen geregini yapin.. O adam ile muhatap olmak istemiyorum.

Gecen sene onun yuzunden forumu biraktim. Bana ettigi hakaretleri unutmadim. Ozelde benden ozur diledi, buna ragmen aylarca yazmadim. Lutfen bu adami kontrol edin. Bu adam saygisiz, bu adam kendi dusuncesi disindakilere hakaret eden bir adam..

Gercek hayatta karsima ciksa olacaklari bir dusunsun.. Burada yetki ile ahkam kesiyor..

Furkan hakaretin, kufurun en alasini , en iyisini ben bilirim.. Ama sana degmez be kocum.. Yuru git isine..
Gerçekleri yazalımda kimsenin aklı bulanmasın.

Geçen sene benim yüzümden forumu bırakmadın. Bjk maçında ''hakemle desteğiyle maçı kazandık'' dedin forum üyeleri haklı tepki gösterince forumdan kaçtın. Sana ceza bile vermedim sadece konudan uzaklaştırdım. Bana ettiği hakaretler demişsin sadece ''zirzop'' demiştim. Bunu veda ediyorum diye yazdığın konuya yazmıştım. ''Hakem desteği ile maç kazandık diyen birine az bile'' yazdım demiştim. Yaşının büyük olduğunu filan yazınca bu kelime için özür dilemiştim olay günü. Bundan da gocunacak değilim. Keşke sende attığın iftiralar için özür dilesen.

Foruma yazmadım demişsin, sen veda konusu açıp millete iftira atıp forumu bırakmadın mı, bir de üste çıkmak için aylarca yazmadım diyor. Neyin masalını anlatıyorsun. İftiralarını gene devam etmişsin.

Gerçek hayatta karşılaşmak istediğin sadece ben değilim diye biliyorum veda konusunda herkese buluşma teklif ediyordun :asd:

Geçen sene şampiyonluk zamanı ortalıkta yoktun ortalık bulanık olunca gene gelmişsin.

Geri
Üst Alt