Nzonzi Süresiz Kadro Dışı Bırakıldı!

Lan kibarligimi bozuyorsun artık. Söylediğim cümlelere cevaba adam gibi geri dönüşün yok adam gibi yazıyorum yine boş yapiyosun. Hee'ne baslatma. Git kimi getiriyorsan getir takimin basina bu adam bu camiadayken hicbir seye de sevinme o zaman ne diyeyim. Agzini actiriyorsun insanin gece gece.
Kibarlık ahahahahahaha. Efendilik olmasın o?
Adam gibi değilde insan gibi olmasın o?

.
Ulan yalanci.. Iyi bak mesajima. Hakem destegi ile kazandik mesajimi hangi mac icin soylemisim? Burada insanlari kandirmaya utanmiyor musun?

O yazdigin mesaji yazdigimda Emre Akbabanin ayagi kirilmisti.. Cok aci bir gundu utanmaz adam.. Tabii senin utanma duygularin yok, utanmazsin. Ve o macin ardindan tum hakem hocalari basta Erman T. olmak uzere hakemin yanlis karar verdigini soyledi..

Ben objektif bir yorumcuyum. Isime gelirse boyle, isime gelmezse soyle diyen biri drgilim.. Senin gibi bukalemunlardan Allah bu camiayi korusun..

Yaşlı başlı adamsın iftira atmaktan utanmıyor musun?

Al bak bu kimin mesajı

Bu takıma formda Linnes'i degil, Mariano ve Japon ile oyuna baslayan; daha sonra Sinan'ı ve Mugdat'ı kurtarıcı olarak oyuna sokan; ve daha sonra disiplini eline alamayan FT ye yazıklar olsun.. Biraz da hakem desteği ile maçı kazandık. FT şansı..

Bu mesajlarda sana gelen tepkilerden bazıları

Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Bir sonraki mesajlarında bile hakem desteği iddianı sürdüşmüşsün
Sen yazılanları da anlamıyorsun bee.. Anlama özürlüsün.. Yürü git, seninle ugrasamam..

Hakem yorumlarını oku, haklı mıyım, haksız mıyım, anla..

İlgili resim

Kibarlık ahahahahahaha. Efendilik olmasın o?
Adam gibi değilde insan gibi olmasın o?
Kaç yaşındasın sen Ciddi soruyorum,duzelttigini düşündüğün kelimeler bunlar mi? 😀 Cevap ver diyorum,veremiyorsun. Yok yere Türkçe öğretmenliği taslayacagina cevap versene? (Ki böyle öğretmenlik olmaz)

Şimdi nzonzinin kadro dışı kalma sebebi disiplinli olmayışı ise kadronun en disiplinli oyuncusu linesin kadro dışı kalması sadece yabancı sayısı mı çünkü ikisini de kadro dışı bırakan aynı kişi

Geri
Üst Alt