Ö.Özen: "Eğer hakemler izin verirse, TS G.Saray'ı yener"

Ben fenerin düşmesini bırak 1 puanlarının bile silineceğine inanmıyorum . Benim artık derdim beşiktaşla adamlar fenerle bir olup bizi alaşağı etmek derdindeler . Ne yazık ki sırtlarını kurda dayayarak hareket ediyorlar. Garibanlarım inş en yakn zamanda fenerden tokadı yerler de otururlar.

Şaşılacak bir durum yok tarihleri boyunca bir yerlere yaranarak birşeyler elde edebilmiş bir klüpçük bu kargalar , 2005-2011 arası dönem haricinde tarihleri boyunca en önemli motivasyonu Galatasaray düşmanlığı olmuştur .

Gökhan gönül'ün antrenör versiyonu bu sinsi mal.

Bu herif kadar kudumsuzunu görmedim. Bizim ilk bjk derbisinden sonra "Biz hala namağlubuz" diyordu, 2 gün sonra Antalya iteleyiverdi bunlara :D İlahi Önder...

Sürekli yerden yere vurulan

Mancini'yi savunanlardan biri benim

Burak yılmaz'ı savunanlardan biri benim

Selçuk inan'ı savunanlardan biri benim

Semih Kaya'yı savunanlardan biri benim

Yönetimin yaptıklarının yerinde ve doğru olduğunu düşünüyorum anti Aysalcı hiç değilim

Ne zaman futbolculara saldırmışım ?

Sen kendini benle karıştırdın herhalde...

Kupa ve Trabzon maçından sonra Mancini düşmanlarına sallayan benim Terimciler ortada yok!! Onlar yenilgide damlarlar sadece çünkü...

Şikeci Fenerbahçe'ye ve Onun köpeği Bjk'ye en çok sallayanda benim

Galatasaraylı olmama rağmen Galatasaray'a yarayan ancak skandal bir kararı hiç kusura bakma savunamam!!

Ben o kadar karaktersiz değilim!!

Ne görürsem onu söylüyorum

Sen beni maçlardan sonra oyunculara sallamak için damlayan gerzeklerle karıştırma Galatasaraylılığımıda sorgulamaya kalkma...

Sen yeryüzündeki tek gerçeksin dostum, senin Mehdi olduğunu düşünüyorum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

"Hakemler izin verirse , Galatasaray da izin verirse Erciyes Galatasaray'ı yener" açıklaması bekliyorum önder özenden .

niye menapoza girmiş gibi oraya buraya sallayıp hakaret ediyorsunuz az sakin yahu.

tenekeyi bağlamışlar futbol sihirbazına

Geri
Üst Alt