Ofsayttan Yediğimiz Gol Nedeniyle Puan Bıraktık

ne ofsaytı allah aşkına ilk goldede ofsayt olsa ne yazar ? rezalet futbol adam gibi oynasalar mücadele etseler maçı isteseler hakemde engelleyemez galibiyeti

Ilk önce Drogba'ya katkilarindan dolayi tesekkür edilip yollanmali. Tadinda biraksin. Suan cekilmiyor, chelsea maclarindan sonra iyice salar kendini, hic cekilmez. Bu takima Baba bir Stoper ve Baba bir Santrfor lazim. Insallah Vidic alinir ve Üst düzey bir Santrfor transfer edilir. Ayrica Kanat oyuncusu da sart oglu sart. Hajrovic insallah türk statüsüne gecer. Eger gecerse seneye ilk 11'deki yeri Banko. Selcuk da kendini toparlamazsa oraya baska bi yerli monte etmeliyiz ama aklima hic bir oyuncu da gelmiyor Inler disinda.

söyle bir kadro fena olmaz seneye

Muslera

Veysel Semih Vidic Alex

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder TRANSFER

TRANSFER​

Vidic Inter'le anlaşmış galiba, son haberler öyleydi. O artık hayal oldu gibi maalesef. Selçuk yerine benim isteğim Tolgay Arslan. Gökhan İnler keşke gelse ama zannetmiyorum geleceğini. Gelme ihtimali olursa da ikisini birden almak lazım.

Hajrovic de Türk olmayacak sanırım, o tarzda açıklamaları vardı, herhalde o iş de yattı. TRANSFER yazdığın yerlere Menez ve Gomis çok uygun isimler esasında, ikisi de sezon sonu serbest. Yani çok sansasyonel transferler beklemiyorum ben bu sene. Şu sermaye artırımı olsaydı o zaman beklerdim ama oradan da darbe vurdular.

Yine Bruma gibi yüksek bonservis vererek bir genç alabiliriz belki, Gabbiadini gibi. Gerçi Bruma da dönecek daha ama onun dönüşü bana göre en erken Kasım-Aralık ayını bulur. Kalacak yabancılar Muslera, Telles, Melo, Sneijder, Hajrovic, Bruma olur. Ontivero da bir ihtimal kiralık gönderilebilir gibi. Sneijder'den de biraz korkuyorum açıkçası, Dünya Kupası sonrası yine bir büyük takıma sıçrama yapmak isteyebilir, elimizde nasıl tutarız bilmiyorum.

Vidic Inter'le anlaşmış galiba, son haberler öyleydi. O artık hayal oldu gibi maalesef. Selçuk yerine benim isteğim Tolgay Arslan. Gökhan İnler keşke gelse ama zannetmiyorum geleceğini. Gelme ihtimali olursa da ikisini birden almak lazım.

Hajrovic de Türk olmayacak sanırım, o tarzda açıklamaları vardı, herhalde o iş de yattı. TRANSFER yazdığın yerlere Menez ve Gomis çok uygun isimler esasında, ikisi de sezon sonu serbest. Yani çok sansasyonel transferler beklemiyorum ben bu sene. Şu sermaye artırımı olsaydı o zaman beklerdim ama oradan da darbe vurdular.

Yine Bruma gibi yüksek bonservis vererek bir genç alabiliriz belki, Gabbiadini gibi. Gerçi Bruma da dönecek daha ama onun dönüşü bana göre en erken Kasım-Aralık ayını bulur. Kalacak yabancılar Muslera, Telles, Melo, Sneijder, Hajrovic, Bruma olur. Ontivero da bir ihtimal kiralık gönderilebilir gibi. Sneijder'den de biraz korkuyorum açıkçası, Dünya Kupası sonrası yine bir büyük takıma sıçrama yapmak isteyebilir, elimizde nasıl tutarız bilmiyorum.

Bak Brumayi unutmustum ben. Sol Kanat'a saglam bir Bruma iyi gider. O halde bütün bütceyi sadece 2 oyuncuya ayirabiliriz. 1 Stoper, 1 dek Santrfor. Yazin Nokta atisi yapmaliyiz, rotasyon transferlerini ocakta tamamladik bence.

Bak Brumayi unutmustum ben. Sol Kanat'a saglam bir Bruma iyi gider. O halde bütün bütceyi sadece 2 oyuncuya ayirabiliriz. 1 Stoper, 1 dek Santrfor. Yazin Nokta atisi yapmaliyiz, rotasyon transferlerini ocakta tamamladik bence.

Galatasaray da transfer bitmez :D Minimum 5 transfer yaparız yine orası kesin. Ki yapmalıyız da bence, çünkü bu takımdan bir çok oyuncu gönderilir diye düşünüyorum. 2-3 tane nokta transfer, 1-2 tane daha alternatif oyuncu alabiliriz. Bana göre forvet hattı komple yenilenmeli zaten.

Galatasaray da transfer bitmez :D Minimum 5 transfer yaparız yine orası kesin. Ki yapmalıyız da bence, çünkü bu takımdan bir çok oyuncu gönderilir diye düşünüyorum. 2-3 tane nokta transfer, 1-2 tane daha alternatif oyuncu alabiliriz. Bana göre forvet hattı komple yenilenmeli zaten.

1 yigin oyuncu göndermemiz gerektigi konusuna katiliyorum, fakat her transfer sezonunda da bi o kadar alma taraftari degilim. Takim Kimyasi denen bisey var.

Geçin bu işleri sen önce büyük takıma yakışan oyunu oyna

niye gecelim arkadaş adamlar bir macta penaltı verilmmdya kıyamet koparmıstı yoneticileri taraftarı sokaklara dokulmustu edi kıyamet kopardı biz niye susalim tabiki kotu futbolun arkasına sıgınmak olmaz ama fenerde olsa yonetici taraftar neler yapmişti biz neden ofsayttan yiynce guzel futbol oynasak diyelim sadece sonucta hakem hatası var ise iyi boyle hermac hakem hatası olsun biz cıkalım guzel olyanasaydık diyelim olurmu yani ...

ofsayttan gol yedisek kural hatasi olur mac tekrarlanmasi gerekir.

bu golü ofsayti görmedikleri icin degil kurali bilmedikleri icin verdiler.

Ofsaytını falanını filanını bilmem 2.yarı santra vuruşundan dk 80 e kadar takım 1 tane mi atak yapamaz doldur boşalt şişir kaleciden dönsün defanstan dönsün bir kere denersin olmaz iki kere denersin olmaz hadi üçüncü seferi de denersin de 10 kere aynı şeyi tekrarlamanın anlamı nedir.Paslar desek adamların top dokunmaya dermanı yokmuş gibi oynadılar her attığımız pas kısa düştü dün tvyi parçalamadığıma şükrediyorum şu oyun karşısında

1 yigin oyuncu göndermemiz gerektigi konusuna katiliyorum, fakat her transfer sezonunda da bi o kadar alma taraftari degilim. Takim Kimyasi denen bisey var.

Maalesef bu değişim ta bu senenin başında gerekiyordu ama bunu yapmadığımız için sonradan taksit taksit yapmaya mecbur kaldık. 9-10 oyuncu almayız elbette ama 5 tane falan alırız yine.

yorumları baştan sona okudum.

lan biz ne cahillerle futbol tartışıyormuşuz meğer.

kaleciyle stoperin yeri değişince, akünün suyu boşalmış herkeste.

Beylerrr...

Egri oturalim dogru konusalim...

13-9 Süperlig GS -ANT 1-1

19-1 TR kupasi GS-ANT 1-1

12-2 TR Kupasi GS-ANT 0-0

17-2 Süperlig ANT-GS 2-2 Biten bir mac...

Ofsayt vardi yoktu ben bunu tartismam.

Ki bir sürü Spor Otoritesi Ofsayt yok diyor.

EGER GALATASARAY GIBI BIR TAKIM 4 MACTA ANTALYAYI YENEMIYORSA,

BEN OZAMAN ARTIK KENDI TAKIMIMDA SORUNLARI ARAMAM LAZIM VESSELAM.

Eskişehirspor maçında bir penaltı almamız artı rakibin kalecisinin kırmızı kart yemesi gerekiyordu ama böylesine skoru etkileyecek ligin en iyi hakemi tarafından yapılmış bir hata hiç konuşulmadı. Neden? Çünkü iyi mücadele edip net bir galibiyet aldık. Bu maç ise sahada 11 kişi bir şeyler yapmayı çalışan ve daha iyi bir konsantrasyona sahip takıma karşı biz sahada taş çatlasa 9 oyuncuyla mücadele ettik. Biz o isteksizlikle o dakika golü yemesek sonra yine yerdik. Öne geçsek bile yine yerdik , çünkü skoru umursayan bir oyuncu topluluğu yoktu sahada.

1) Hakem

2) Ofsayt

3) TFF

Kardesim sen dandik futbol oynuyorsan yokardaki 3 sik dan birini secme hemen sucu atacak ..

Ruhsuz bir Selcuk + Drogba basina bela

Bundan evvelki Sezonda Selcuk müthis bir Futbol oynadi eyvallah...

Ama bu sezon Selcuk resemen yoklarda...

Basliga katilmiyorum. Evet 2. gol ofsayt ama berabere kalmamizin nedeni bu ofsayt golu degildir. Berabere kalmamizin nedeni deplasman fobimiz. Cok kotu oynadik. Takim ne yazik ki deplasmanlarda umursamaz bir futbol ortaya koyuyor. Arena da ise taraftar gaziyla oynuyorlar.

Ayrica deplasmanda bundan sonra "ac" futbolcularla oynamak lazim. Atiyorum Drogba yerine Hajrovic oynamali. Kendini yirtacagindan, mucadele edecegini biliyoruz. Veysel oynamali. Selcuk yerine Umut Gundogan, Yekta oynayabilir. Mucadele edeceklerini biliyoruz kaldi ki suan ki Selcuk yoklari oynadigindan dolayi kesilmesi lazim. Vazgecilmez olmadigini gostermek lazim.

Her neyse kisacasi; mucadeleci bir takim kurmamiz lazim deplasmanlarda.

Geri
Üst Alt