Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
ne ofsaytı allah aşkına ilk goldede ofsayt olsa ne yazar ? rezalet futbol adam gibi oynasalar mücadele etseler maçı isteseler hakemde engelleyemez galibiyeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk önce Drogba'ya katkilarindan dolayi tesekkür edilip yollanmali. Tadinda biraksin. Suan cekilmiyor, chelsea maclarindan sonra iyice salar kendini, hic cekilmez. Bu takima Baba bir Stoper ve Baba bir Santrfor lazim. Insallah Vidic alinir ve Üst düzey bir Santrfor transfer edilir. Ayrica Kanat oyuncusu da sart oglu sart. Hajrovic insallah türk statüsüne gecer. Eger gecerse seneye ilk 11'deki yeri Banko. Selcuk da kendini toparlamazsa oraya baska bi yerli monte etmeliyiz ama aklima hic bir oyuncu da gelmiyor Inler disinda.
söyle bir kadro fena olmaz seneye
Muslera
Veysel Semih Vidic Alex
Melo Selcuk
Hajrovic Sneijder TRANSFER
TRANSFER
Vidic Inter'le anlaşmış galiba, son haberler öyleydi. O artık hayal oldu gibi maalesef. Selçuk yerine benim isteğim Tolgay Arslan. Gökhan İnler keşke gelse ama zannetmiyorum geleceğini. Gelme ihtimali olursa da ikisini birden almak lazım.
Hajrovic de Türk olmayacak sanırım, o tarzda açıklamaları vardı, herhalde o iş de yattı. TRANSFER yazdığın yerlere Menez ve Gomis çok uygun isimler esasında, ikisi de sezon sonu serbest. Yani çok sansasyonel transferler beklemiyorum ben bu sene. Şu sermaye artırımı olsaydı o zaman beklerdim ama oradan da darbe vurdular.
Yine Bruma gibi yüksek bonservis vererek bir genç alabiliriz belki, Gabbiadini gibi. Gerçi Bruma da dönecek daha ama onun dönüşü bana göre en erken Kasım-Aralık ayını bulur. Kalacak yabancılar Muslera, Telles, Melo, Sneijder, Hajrovic, Bruma olur. Ontivero da bir ihtimal kiralık gönderilebilir gibi. Sneijder'den de biraz korkuyorum açıkçası, Dünya Kupası sonrası yine bir büyük takıma sıçrama yapmak isteyebilir, elimizde nasıl tutarız bilmiyorum.
Bak Brumayi unutmustum ben. Sol Kanat'a saglam bir Bruma iyi gider. O halde bütün bütceyi sadece 2 oyuncuya ayirabiliriz. 1 Stoper, 1 dek Santrfor. Yazin Nokta atisi yapmaliyiz, rotasyon transferlerini ocakta tamamladik bence.
Galatasaray da transfer bitmezMinimum 5 transfer yaparız yine orası kesin. Ki yapmalıyız da bence, çünkü bu takımdan bir çok oyuncu gönderilir diye düşünüyorum. 2-3 tane nokta transfer, 1-2 tane daha alternatif oyuncu alabiliriz. Bana göre forvet hattı komple yenilenmeli zaten.
Geçin bu işleri sen önce büyük takıma yakışan oyunu oyna
1 yigin oyuncu göndermemiz gerektigi konusuna katiliyorum, fakat her transfer sezonunda da bi o kadar alma taraftari degilim. Takim Kimyasi denen bisey var.