Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.027
- 35.157
- 3.758
Videonun sonunda Rize başkanına güzel.bir hareket cekseydi keske
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keriz parası resmen.
200-250 bin euroluk oyuncu
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rize'nin gecen sezonki harcama limiti 121 milyon TL idi.Bence cok Para verdik, Rizesporda anca 2 Mio TL aliyordur, bilgim yok ama öyledir .
Rize'nin gecen sezonki harcama limiti 121 milyon TL idi.
Gecen seneye göre bu da 18 milyon euro civari bir yapiyor tüm personel giderleri dahil olmak üzere.
Ogulcan ise daha ilk imzasinda attigi 4 yillik sözlesmeye göre ücret aliyordu. 2 milyon lira bile degildir muhtemelen.
Oynamazsın renkdaş 10 neden 3milyon alıyorda bana 100bin veriyorsunuz dersin. İnsan aç gözlüdür. Şurda bedavaya oynarım diyenin en kralı 1 sene kulüpte kalsa zammı yana yakıla ister kimse kendini kandırmasınŞu an 10 bin liram olsa sevinçten 3 gün uyuyamam, millet az sanıyor bu maaşları. GS beni istesin ben yıllık 100 bin liraya bile oynarım orta karar bir pro.futbolcu olsam.
Bunu gecen gun bu covid nedeniyle yapilan indirimler üzerinden düşündüm. Ben topcu olsam ve indirim talep edilse kabul etmezdim mesela. Alemin kerizi ben miyim.Oynamazsın renkdaş 10 neden 3milyon alıyorda bana 100bin veriyorsunuz dersin. İnsan aç gözlüdür. Şurda bedavaya oynarım diyenin en kralı 1 sene kulüpte kalsa zammı yana yakıla ister kimse kendini kandırmasın
Sen bakma 100bine oynarım diyenlere. Ben asgari ücretle çalışıyorum kayınço karı koca memur biri polis biri öğretmen kendisi diyor 10bin tl maaş yetmiyor diye. Eminim bende 10bin lira kazansam banada yetmeyecek. Sen opele biniyorsun adam ferrariye. Sen nike alıyorsun 200 liraya elin titriyor adama özel ayakkabı üretiyor nike. Hala söylüyorum kimse garanti bir işte garanti bir ücret alırsa indirime gitmez 1tl de kazansan 1milyonda kazansan bu böyledir.Bunu gecen gun bu covid nedeniyle yapilan indirimler üzerinden düşündüm. Ben topcu olsam ve indirim talep edilse kabul etmezdim mesela. Alemin kerizi ben miyim.
ironi falan mı yapıyorsun? oğulcanla alakalı yorumların çok farklıydı sankioğulcan iyi transfer, 90 dk maçı bırakmaz koşar mücadelesini eder top kovalar. benim dileğim cimmy kavatyusunun takımdan dehlenmesi. oğulcan transferi anca o zaman daha iyi olur