Oğulcan Çağlayan Resmen Galatasaray'da

Bu arkadaşta bizim görmediğimiz birşeyler vardır diye ummaktan başka birşey gelmiyor elimden. Hayırlı olsun.

Terim ve Abdürrahimin komisyonları düşersek senelik 150-200 bin euro falan yapıyor. H.o.

Bence cok Para verdik, Rizesporda anca 2 Mio TL aliyordur, bilgim yok ama öyledir .
Rize'nin gecen sezonki harcama limiti 121 milyon TL idi.

Gecen seneye göre bu da 18 milyon euro civari bir yapiyor tüm personel giderleri dahil olmak üzere.

Ogulcan ise daha ilk imzasinda attigi 4 yillik sözlesmeye göre ücret aliyordu. 2 milyon lira bile degildir muhtemelen.

Bazilarimizin anlama hızı, euronun artış hızından az olduğu için oluşuyor bu sorunlar.

Ogulcandan daha çöp oyunculara 2 milyon euro verdiğimiz oldu , Rize'de bile bu paranın biraz azını aliyormusdur bu çocuk.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rize'nin gecen sezonki harcama limiti 121 milyon TL idi.

Gecen seneye göre bu da 18 milyon euro civari bir yapiyor tüm personel giderleri dahil olmak üzere.

Ogulcan ise daha ilk imzasinda attigi 4 yillik sözlesmeye göre ücret aliyordu. 2 milyon lira bile degildir muhtemelen.

Vallah onu ögrenemem Rizesporda tanidik veya Arkadasim yok.

Biz niye senelik parasini böyle arttirdik .
- 3.750.000
- 4.000.000
- 4.250.000
- 4.500.000

Böyle arttirma olmaz mi ?

Yahu biz bunu hep yapiyoruz sorna elimizde kaliyorlar veya kimse almiyor cok ücret aliyor diye.

Euroya vurdunmu pek birsey degil 2.15 Mio € yapiyor.
Ama Rizespor‘da ne kadar kazaniyordu sen 2 Kattini veriyorsun.

Neyse, hayirli olsun Rotasiyon oyuncusu.

Şu an 10 bin liram olsa sevinçten 3 gün uyuyamam, millet az sanıyor bu maaşları. GS beni istesin ben yıllık 100 bin liraya bile oynarım orta karar bir pro.futbolcu olsam.
Oynamazsın renkdaş 10 neden 3milyon alıyorda bana 100bin veriyorsunuz dersin. İnsan aç gözlüdür. Şurda bedavaya oynarım diyenin en kralı 1 sene kulüpte kalsa zammı yana yakıla ister kimse kendini kandırmasın

Oynamazsın renkdaş 10 neden 3milyon alıyorda bana 100bin veriyorsunuz dersin. İnsan aç gözlüdür. Şurda bedavaya oynarım diyenin en kralı 1 sene kulüpte kalsa zammı yana yakıla ister kimse kendini kandırmasın
Bunu gecen gun bu covid nedeniyle yapilan indirimler üzerinden düşündüm. Ben topcu olsam ve indirim talep edilse kabul etmezdim mesela. Alemin kerizi ben miyim.

FM 20 de maaşlar birebir gerçeği yansıtıyor profesyonel topçularda. Birisi girip bakabilirse; rizede ne kazandığını öğreniriz.

Bunu gecen gun bu covid nedeniyle yapilan indirimler üzerinden düşündüm. Ben topcu olsam ve indirim talep edilse kabul etmezdim mesela. Alemin kerizi ben miyim.
Sen bakma 100bine oynarım diyenlere. Ben asgari ücretle çalışıyorum kayınço karı koca memur biri polis biri öğretmen kendisi diyor 10bin tl maaş yetmiyor diye. Eminim bende 10bin lira kazansam banada yetmeyecek. Sen opele biniyorsun adam ferrariye. Sen nike alıyorsun 200 liraya elin titriyor adama özel ayakkabı üretiyor nike. Hala söylüyorum kimse garanti bir işte garanti bir ücret alırsa indirime gitmez 1tl de kazansan 1milyonda kazansan bu böyledir.

Seneye büyük ihtimalle elden çıkarmaya çalışacağımız bir topçu için yüksek maaş vermişiz. Ligin en siktiriboktan takımında yedekti bu adam.

oğulcan iyi transfer, 90 dk maçı bırakmaz koşar mücadelesini eder top kovalar. benim dileğim cimmy kavatyusunun takımdan dehlenmesi. oğulcan transferi anca o zaman daha iyi olur

oğulcan iyi transfer, 90 dk maçı bırakmaz koşar mücadelesini eder top kovalar. benim dileğim cimmy kavatyusunun takımdan dehlenmesi. oğulcan transferi anca o zaman daha iyi olur
ironi falan mı yapıyorsun? oğulcanla alakalı yorumların çok farklıydı sanki

Geri
Üst Alt