- 12 Şubat 2011
- 3.847
- 2.966
- 1.413
Normal mantik:
Iyi takim maas daha az vermesi lazim
Kötü takim daha cok para vermesi lazim
Iyi takim maas daha az vermesi lazim
Kötü takim daha cok para vermesi lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu söylediğin şeylerle 19:05 de transfer açıklamanın pek alakası olduğunu düşünmüyorum özelliği olmalı o saatin ben o fikirdeyim bana kalsa 19:05 de açıklamayı bırak oğulcanı almazdım bile o da ayrı konu...Niye sadece yıldız topcu mu acıklanıyor 19.05 de. ben olsam yönetim yerinde elim de kuvvetliyse her transferi bu saatte açıklarım. açıklarım ki beklentiye girsin taraftar, kenetlenme bu tarz küçük şeylerde başlıyor. devamlılık sağlanınca da çığ olup büyüyoruz. bu da şampiyonluk, başarılara çıkıyor.
Sen de çalıştığın yerden zam alıyorsun her sene; müdür de olsan işçi de.
İyi oynarsan daha iyi bir yere de gidebilirsin sadece bulunduğun takımdan ibaret değil dünya.Futbolcu olursan iyi oynarsan yeni sözleşme istiyorsun kural böyle yeni çıkmadı sen kafadan zam yapıyorsun oynar mı sanıyorsun bu heç geçelim artık bunu da.
Adem'in CV'si vardi en azindan. Süper Lig'de kendini kanitlamis oyuncu. Karakterinden dolayi karsi cikiyorduk. Olur olmaz isler yaptigi icin.Rize'de bile ilk 11 oyuncusu olamayan oyuncuyu transfer etmek ne kadar dogru. Begendigim bir oyuncu da degil, umarim Adem transferinde oldugu gibi yanilirim.
İyi oynarsan daha iyi bir yere de gidebilirsin sadece bulunduğun takımdan ibaret değil dünya.
Pof hemen sustun ya, tartışacak kimseyi bulamıyorum, transfer nöbetine de yazamıyorumGiderse gitsin de mesele o değil neyse tartışmaya gerek yok.
O zamana göre bakarsak Serdar Aziz'lere Eren Derdiyok'lara ne paralar verdi bu kulüp. Ama işte akıllanmak önemli. Hem Türkiye ortalamasının altında fiyatlar hem de euro gibi ne zaman artıp ne zaman düşecek derdin yok.Ahmet çalıka 900 bin euro verdiğimizde euro muhtemelen 3.7 falandı. Yani adamın o zamanlar alacağı TL şu an ogulcanın alacağı rakam ile eşit sayılabilir. Tabi burası Türkiye olduğu için euro bir gecede 2 ye 3 e katlayabilir bunu düşünemiyorduk o zamanlar. O yüzden simdi ahmet gibiler 8 milyon TL civarı para alacak
Pof hemen sustun ya, tartışacak kimseyi bulamıyorum, transfer nöbetine de yazamıyorumNasıl olacak böyle Hidayet?
Konu bitene kadar ceza aldım. Fazla fazla yazım nöbetede yeni nöbete gelebileyim.