Oğulcan Çağlayan Resmen Galatasaray'da

Normal mantik:

Iyi takim maas daha az vermesi lazim
Kötü takim daha cok para vermesi lazim

Niye sadece yıldız topcu mu acıklanıyor 19.05 de. ben olsam yönetim yerinde elim de kuvvetliyse her transferi bu saatte açıklarım. açıklarım ki beklentiye girsin taraftar, kenetlenme bu tarz küçük şeylerde başlıyor. devamlılık sağlanınca da çığ olup büyüyoruz. bu da şampiyonluk, başarılara çıkıyor.
bu söylediğin şeylerle 19:05 de transfer açıklamanın pek alakası olduğunu düşünmüyorum özelliği olmalı o saatin ben o fikirdeyim bana kalsa 19:05 de açıklamayı bırak oğulcanı almazdım bile o da ayrı konu...

Rize'de bile ilk 11 oyuncusu olamayan oyuncuyu transfer etmek ne kadar dogru. Begendigim bir oyuncu da degil, umarim Adem transferinde oldugu gibi yanilirim.

Rize'de bile ilk 11 oyuncusu olamayan oyuncuyu transfer etmek ne kadar dogru. Begendigim bir oyuncu da degil, umarim Adem transferinde oldugu gibi yanilirim.
Adem'in CV'si vardi en azindan. Süper Lig'de kendini kanitlamis oyuncu. Karakterinden dolayi karsi cikiyorduk. Olur olmaz isler yaptigi icin.

Oğulcana nedense acayip ısındım. Neden burak gibi olmasın kariyeri? O yetenek var gerisi çalışmak

Ahmet çalıka 900 bin euro verdiğimizde euro muhtemelen 3.7 falandı. Yani adamın o zamanlar alacağı TL şu an ogulcanın alacağı rakam ile eşit sayılabilir. Tabi burası Türkiye olduğu için euro bir gecede 2 ye 3 e katlayabilir bunu düşünemiyorduk o zamanlar. O yüzden simdi ahmet gibiler 8 milyon TL civarı para alacak
O zamana göre bakarsak Serdar Aziz'lere Eren Derdiyok'lara ne paralar verdi bu kulüp. Ama işte akıllanmak önemli. Hem Türkiye ortalamasının altında fiyatlar hem de euro gibi ne zaman artıp ne zaman düşecek derdin yok.

Böyle yetersiz birini almalari yetmiyormus gibi bir de 4 sene kulübe baglamislar. Üstüne bir de her sezon parasi artiyor.

Laf edince de biz suclu oluyoruz.

Geri
Üst Alt