Oğulcan Çağlayan'ın Lisansı Çıktı

Murat Ünsal

Şereftir Seni Sevmek
Tek Yumruk
1630571484553.webp

burda boklayanların aksine maç kondisyonu düzeldikten sonra bize çok katkısı olacağını düşünüyorum.

arda babel akbaba gireceğine oğulcan girsin ilerde top tutsun pres yapsın kafa toplarına çıksın ben beğeniyorum ogulcanı ayrıca düzgün karakterli bir çocuk ona verilecek şansı hak ediyor

burda boklayanların aksine maç kondisyonu düzeldikten sonra bize çok katkısı olacağını düşünüyorum.

arda babel akbaba gireceğine oğulcan girsin ilerde top tutsun pres yapsın kafa toplarına çıksın ben beğeniyorum ogulcanı ayrıca düzgün karakterli bir çocuk ona verilecek şansı hak ediyor
Geçen sene ocak ayına kadar iyiydi sonra hiç yararlanamadık zaten

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hadi hayırlı olsun iyi performansıyla tüm bu süreci unutturur umarım.

Kadronun şişkinliğine bakılırsa. o iş biraz zor ama haklısın reis. Dediğin 3 kişi bir an önce yollanmalı mesela. Aksi taktirde Diagne, Mustafa, Halil, Oğulcan, Akbaba, Babel, Arda, Kerem, Barış, Kılınç, Morutan, Cicaldau, Feghouli ve Yunus(Atalay) vs 14-15 hücum oyuncusu ediyor. Bunlardan en fazla 4'ü oynayacak, 5'i bir şekilde yedek olsa bile kalanları ne yapacağız? Almasına alınıyor ama kimse gönderilemiyor.

Kadronun şişkinliğine bakılırsa. o iş biraz zor ama haklısın reis. Dediğin 3 kişi bir an önce yollanmalı mesela. Aksi taktirde Diagne, Mustafa, Halil, Oğulcan, Akbaba, Babel, Arda, Kerem, Barış, Kılınç, Morutan, Cicaldau, Feghouli ve Yunus(Atalay) vs 14-15 hücum oyuncusu ediyor. Bunlardan en fazla 4'ü oynayacak, 5'i bir şekilde yedek olsa bile kalanları ne yapacağız? Almasına alınıyor ama kimse gönderilemiyor.
gönderebilmek için düşük maaş vermeliyiz bunlar hep geçmişin hataları

FT 1-8 Eylül gelen giden çok olacak demişti.
Demekki UEFA listesini çok umursadıkları yok.

geçen sene iyi oynadığı dönemde çok destekledim ama bu sözleşme mevzusunda sorumsuzluk yaptığı ortada. ne diye 6 maç varken sözleşmeni feshediyorsun birader. durduk yere 1.2m paramızdan olduk.

ne geldiyse bu karakterli futbolcu profilinden geldi basımıza ya hayırlısı. karakterli diye bakım evine döndü kulüp. karaktersiz topcu istiyorum, pisliklesecek oyuncu istiyorum, ayağa basan topçu istiyorum.

Alternatif olarak kadroda bulunmasına itiraz etmem. 10 numara falan verip daha da sorumluluk yüklemenin manası yok.

Geri
Üst Alt