- 1 Ağustos 2014
- 63.845
- 75.051
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene ocak ayına kadar iyiydi sonra hiç yararlanamadık zatenburda boklayanların aksine maç kondisyonu düzeldikten sonra bize çok katkısı olacağını düşünüyorum.
arda babel akbaba gireceğine oğulcan girsin ilerde top tutsun pres yapsın kafa toplarına çıksın ben beğeniyorum ogulcanı ayrıca düzgün karakterli bir çocuk ona verilecek şansı hak ediyor
Kadronun şişkinliğine bakılırsa. o iş biraz zor ama haklısın reis. Dediğin 3 kişi bir an önce yollanmalı mesela. Aksi taktirde Diagne, Mustafa, Halil, Oğulcan, Akbaba, Babel, Arda, Kerem, Barış, Kılınç, Morutan, Cicaldau, Feghouli ve Yunus(Atalay) vs 14-15 hücum oyuncusu ediyor. Bunlardan en fazla 4'ü oynayacak, 5'i bir şekilde yedek olsa bile kalanları ne yapacağız? Almasına alınıyor ama kimse gönderilemiyor.burda boklayanların aksine maç kondisyonu düzeldikten sonra bize çok katkısı olacağını düşünüyorum.
arda babel akbaba gireceğine oğulcan girsin ilerde top tutsun pres yapsın kafa toplarına çıksın ben beğeniyorum ogulcanı ayrıca düzgün karakterli bir çocuk ona verilecek şansı hak ediyor
ya momo da bu da aynıGeçen sene ocak ayına kadar iyiydi sonra hiç yararlanamadık zaten
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gönderebilmek için düşük maaş vermeliyiz bunlar hep geçmişin hatalarıKadronun şişkinliğine bakılırsa. o iş biraz zor ama haklısın reis. Dediğin 3 kişi bir an önce yollanmalı mesela. Aksi taktirde Diagne, Mustafa, Halil, Oğulcan, Akbaba, Babel, Arda, Kerem, Barış, Kılınç, Morutan, Cicaldau, Feghouli ve Yunus(Atalay) vs 14-15 hücum oyuncusu ediyor. Bunlardan en fazla 4'ü oynayacak, 5'i bir şekilde yedek olsa bile kalanları ne yapacağız? Almasına alınıyor ama kimse gönderilemiyor.
ne geldiyse bu karakterli futbolcu profilinden geldi basımıza ya hayırlısı. karakterli diye bakım evine döndü kulüp. karaktersiz topcu istiyorum, pisliklesecek oyuncu istiyorum, ayağa basan topçu istiyorum.burda boklayanların aksine maç kondisyonu düzeldikten sonra bize çok katkısı olacağını düşünüyorum.