Oğuz Aydın, Fenerbahçe'de

İrfan’a da her maç sonu gelip böyle laf ediyordunuz
Ülkedeki en iyi yerli game changer şu an
Bahsettigin ceteyle bir bağım yok ama bir daha bakarsan orada kotu oyuncu, bir cacık olmaz bundan veya ellerinde patladı falan yazmıyor; kayda deger birey yapamadin, umarim boyle devam edersin yaziyor renktaş. Temenni yani.

Nitelik yerine niceliğe bakınca böyle oluyor. Fiziksel güç ve temposu hiçbir zaman yeterli olmayan, en ufak temasa gelemeyen, topla da iyi akamayan Yunus, takımda iğreti duran Zaha, ne yapmak istediğini kendisi de bilemeyen Kerem, tempo gerektiren maçlarda verimli olması zor Ziyech var diye kanat transferi istenmedi. Halihazırda takımda banko gözüyle bakılacak tek oyuncu Barış.

Ha, Oğuz alınsa tutacağı garanti miydi? Hiçbir futbolcu transferi garanti içermez. Yarışmacı bir kulüpsen tutma ihtimali olan oyuncuyu, gerekirse ederinden fazla ücret ödeyerek alacaksın. Yiğit, Tarık gibi çöp olduğu en baştan belli adamlar konu dışıdır elbette.

Bahsettigin ceteyle bir bağım yok ama bir daha bakarsan orada kotu oyuncu, bir cacık olmaz bundan veya ellerinde patladı falan yazmıyor; kayda deger birey yapamadin, umarim boyle devam edersin yaziyor renktaş. Temenni yani.
Eski üyeliğin Hamza Gölbaşı olabilir mi??

beni çok severdi 500 lirada borcu vardı bana. sen değilsende ödersen peşini bırakırım

Barış oynar orada sol kanat bulmak asırı zahmetli suan tabi zaha kalirsa gerek yok
Kerem'in yerine her türlü birini almak zorundasın ayrıldığı takdirde. Hatta 4 kanat için de geçerli bir durum bu. Zaha'yı hoca ligin başında kırdı zaten ondan da dikiş tutmaz artık.

Bay ve Ziyech ile tüm sezonu oynamak intihar. Yedekleri Yunus ve Yusuf. Anadolu deplasmanlarında yok olup giderler.

Son düzenleme:
Bizim kadroda görmek isterdim ama o rakamlar coktu bir yerli futbolcu icun

Fener'e Oguz-Kerem takasi teklif etsek anında kabul ederler ama biz Kerem'i beğenmeyip Oguz'u yüceltiyoruz.

Allah Allah neyini beğendin dün?
fiziği iyi, savunmaya yardımı, koşuları akıllı. eğitimini iyi yerde aldığını hissettirdi. bizim maçta sadece köhn'e karşı herkes kadar parlayan bi kontra oyuncusu olarak kalmıştı ama ondan daha büyük potansiyelinin olduğunu gösterdi. aptallık yapmayıp şu yaşında şu potansiyelle sürekli oynayabileceği yere gitse daha iyi olurdu kendisi için ama klasik paragöz topçu örneğini de sahaya yansıtmayı ihmal etmemiş.

mercanla beraber cöp olan baska bir cocuk daha

Az akıllı olan topçu kendisini isteyen takımın oyun planina + kadrosuna bakıp gider. Arda Güler mesela, Realin büyüsüne adına kanıp gitti yedekten öteye gecemiyor. Oynamadan da nah gelişecek. Böyle aklını kullanmayan adamlara ayar oluyorum. Yav 3-4 sene iyi para alican ee sonra belki o paraların 4te birini verecekler sana kariyerini niye tehlikeye atıyorsun? Garip gerçekten

Bize gelse her türlü iyi olacaktı

Herifler İrfan’dan bile faydalanamıyor çok garip bir camia

Geri
Üst Alt