Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.968
- 39.331
- 3.993
Sözde galatasarayli filan diyorlardı bu çocuk için, eğer keremi tutamazsak çok üzülürüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç fazlasına aldıklarını düşünmüyorum.Yurt içi treansferinde Ali koçun gücü var.Muhtemelen 8 milyonluk teklif mektubu göndermiştir biz 4 den 4.5 a çıkmışızdır onlarda 4.750 verip almışlardır.İrfanda 7 milyon biz verdik 11 onlardediler ama 7.5 aldık dediler 11 sadece bizim direncimizi kırmak bizim de taraftarın gazını almak amaçlı diye düşünüyorum.Yani yalan dolan şişirme teklif sonrasında bizden 300 500 fazla verip alıyorlar.aacwle etmediğimiz sakız gibi sürdürdüğümüz ger transfer böyle oldu.Apoya küfür etmeseydi o da onlardaydı.Yurtsışında binlerce oyuncu var orada acele etme ama yerli parlayan kaç oyuncu var.5 verilir miymiş yahu barış Alpere ptt 1. Ligde 2.5 artı satış yüzdeSi verdik.Bu adam süper ligde şuanki barışdan fazla skor yaptı tutar yutmaz ayrı morutan icaldau tuttu mu sanki ama sen liginde parlamış yerli oyuncu için bu kumarı oynayacaksın.İrfancan belki bir şampiyonluk getirecekti belki geçen sene ligin sonunu rahat götürecektik.Sayesinde fener son ana kadar zorladı.Ligde parlamış oyuncuyu alıp rakibe bırakmayacaksınKaça almışlar acaba.
Hakan Aziz cikip 11m a aldi demese inancam yazdığına. Ulan adamlarin en içindeki adam 11m a aldilar irfani elimde belgeler var dedi diye adami kesiyorlardi neden öyle dedin bize zarar verdin diye. Sende gidip inaniyorsun enayilerin yaptığı kap açıklamasına. Simanski yi niye satamiyolar acaba 9a aldiklari icin mi yokda gercekten 14-15e aldıkları için miHiç fazlasına aldıklarını düşünmüyorum.Yurt içi treansferinde Ali koçun gücü var.Muhtemelen 8 milyonluk teklif mektubu göndermiştir biz 4 den 4.5 a çıkmışızdır onlarda 4.750 verip almışlardır.İrfanda 7 milyon biz verdik 11 onlardediler ama 7.5 aldık dediler 11 sadece bizim direncimizi kırmak bizim de taraftarın gazını almak amaçlı diye düşünüyorum.Yani yalan dolan şişirme teklif sonrasında bizden 300 500 fazla verip alıyorlar.aacwle etmediğimiz sakız gibi sürdürdüğümüz ger transfer böyle oldu.Apoya küfür etmeseydi o da onlardaydı.Yurtsışında binlerce oyuncu var orada acele etme ama yerli parlayan kaç oyuncu var.5 verilir miymiş yahu barış Alpere ptt 1. Ligde 2.5 artı satış yüzdeSi verdik.Bu adam süper ligde şuanki batıldan fazla skor yaptı tutar yutmaz ayrı morutan icaldau tuttu mu sanki ama sen liginde parlamış yerli oyuncu için bu kumarı oynayacaksın.İrfancan belki bir şampiyonluk getirecekti belki geçen sene ligin sonunu rahat götürecektik.Sayesinde fener son ana kadar zorladı.Ligde parlamış oyuncuyu alıp rakibe bırakmayacaksın
fenerbahçe'ne galibaYerli Phil Foden hayırlı olsun
Fazla aldıkları iddia benimkide iddia.Ortada belge vs var diyen açıklamış mı ? Yok elimde belge var zart zurt.Belge dediği benim dediğim teklif mektubu muhtemelen.Anlaşma ne üzerinden belgeler ne üzerinden bilemiyoruz.Açıkladıkları rakam benim dediğim gibi.Ha 11 i diyen kim bizim yönetim be onların muhalifleri.İki kesiminde 11 demek için haklı sebepleri var ve saydım o sebepleri.Hakan Aziz cikip 11m a aldi demese inancam yazdığına. Ulan adamlarin en içindeki adam 11m a aldilar irfani elimde belgeler var dedi diye adami kesiyorlardi neden öyle dedin bize zarar verdin diye. Sende gidip inaniyorsun enayilerin yaptığı kap açıklamasına. Simanski yi niye satamiyolar acaba 9a aldiklari icin mi yokda gercekten 14-15e aldıkları için mi
11 diyen Aziz Yıldırım başta. Başakşehirde de yönetimden tanıdığım var. Galatasaray 7.5 yazılı 10m a kadar da çıkacağını sözlü iletti diye göksel Ali'ye söylüyor. Ali direk 11 verip alıyor.Fazla aldıkları iddia benimkide iddia.Ortada belge vs var diyen açıklamış mı ? Yok elimde belge var zart zurt.Belge dediği benim dediğim teklif mektubu muhtemelen.Anlaşma ne üzerinden belgeler ne üzerinden bilemiyoruz.Açıkladıkları rakam benim dediğim gibi.Ha 11 i diyen kim bizim yönetim be onların muhalifleri.İki kesiminde 11 demek için haklı sebepleri var ve saydım o sebepleri.
İyi öyle olsun bari şemsiye girmiş olsun11 diyen Aziz Yıldırım başta. Başakşehirde de yönetimden tanıdığım var. Galatasaray 7.5 yazılı 10m a kadar da çıkacağını sözlü iletti diye göksel Ali'ye söylüyor. Ali direk 11 verip alıyor.
tam 2 ay önce yazmışım, nokta şaşmadı ve Fener aldı, büyük bir yükten kurtulduk.Ali Koç, Alanya başkanına bizden habersiz sakın satmayın kadromuzda görmek istiyoruz demiş ve Alanya 5 milyon fiyat biçmiş uzak durmak lazım adam Köhn gibi yumuşak adama karşı sahadan silindi. 24 yaşında adamın gelişim göstermesi güç bu tarz adamlar maksimum 22 yaşında olmalı.