GSC Scout # Oğuz Aydın

Sözde galatasarayli filan diyorlardı bu çocuk için, eğer keremi tutamazsak çok üzülürüz

Valla çalım yediğimize ilk kez üzülmedim. Oğuz gerçekten iyi oyuncu ve Fenerbahçeye katkı verir ama bizim elimizde Barış, Ziyech, Zaha, Kerem gibi kanatlar var zaten. Sağ bek ve orta saha gelmediği için Dursuna sallamak doğal ama bu hususta sallamam.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağlam Türk oyuncular artık altından daha değerli oldu. Bu 12 yabancı saçmalığı olmasa da hatta sınırsız yabancı da olsa artık herhalde hepimiz şampiyonluğun ve başarının bu adamlardan geçtiğini gördük. Oğuz o oyunculardan biri olabilir mi bilmiyorum ama ben izlediğim kadarıyla ne Kerem ne de Barış'taki ışığı görmedim.

Bu çocuk çok övülüyor, hatta Barış'ı bile geçebilir gibi laflar ediliyor ama ben o işin o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. Barış resmen gözümüzün önünde Ronaldo gibi fizik, dribling ve top (şut) tekniği yüklüyor kendisine. Bunu yapabilecek de çok fazla oyuncu yok çünkü her oyuncu o fizik ve kondisyon ağırlığını kaldıramıyor. Bir yerde ya güçleri yetmiyor ya da o fiziksel zorluğa dayanamıyorlar. Barış o yüzden farklı.

Parlamış yerli oyuncuyu basıp parayı alacaksın ki ligin Bayern’i olasın.Tutar tutmaz ayrı ama kaçırmayacaktın sevgili yönetim.Çıkıp inşallah dediğin adamı da al bi zahmet.Yazık iyi oyuncuydu

Eğer Kerem de giderse çok büyük kayıp oldu. Başkan bana bırakın demişti. Gereğini yaptı sağ olsun

Dursun fabrika ayarlarına döndü yine.. Bu arada bizim muhabirleri kovsunlar kurumları, benden fazla birşey bildikleri yok.

Evet bu rezaleti bakalım nasıl kapatıcak mr yağlı surat .Kerem giderse büyük kayıp olur bizim için oğuz transferi

Oğuz aydın iyi topçu ama bir Selçuk İnan bir Abdülkerim Bardakcı gibi game changer bir oyuncu değil.

Bu sezon fb şampiyon olsun şampiyonluğa etki eden ilk 5-6 adam içinde sayamazsınız kendisini.

Kaça almışlar acaba.
Hiç fazlasına aldıklarını düşünmüyorum.Yurt içi treansferinde Ali koçun gücü var.Muhtemelen 8 milyonluk teklif mektubu göndermiştir biz 4 den 4.5 a çıkmışızdır onlarda 4.750 verip almışlardır.İrfanda 7 milyon biz verdik 11 onlardediler ama 7.5 aldık dediler 11 sadece bizim direncimizi kırmak bizim de taraftarın gazını almak amaçlı diye düşünüyorum.Yani yalan dolan şişirme teklif sonrasında bizden 300 500 fazla verip alıyorlar.aacwle etmediğimiz sakız gibi sürdürdüğümüz ger transfer böyle oldu.Apoya küfür etmeseydi o da onlardaydı.Yurtsışında binlerce oyuncu var orada acele etme ama yerli parlayan kaç oyuncu var.5 verilir miymiş yahu barış Alpere ptt 1. Ligde 2.5 artı satış yüzdeSi verdik.Bu adam süper ligde şuanki barışdan fazla skor yaptı tutar yutmaz ayrı morutan icaldau tuttu mu sanki ama sen liginde parlamış yerli oyuncu için bu kumarı oynayacaksın.İrfancan belki bir şampiyonluk getirecekti belki geçen sene ligin sonunu rahat götürecektik.Sayesinde fener son ana kadar zorladı.Ligde parlamış oyuncuyu alıp rakibe bırakmayacaksın

Son düzenleme:
Hiç fazlasına aldıklarını düşünmüyorum.Yurt içi treansferinde Ali koçun gücü var.Muhtemelen 8 milyonluk teklif mektubu göndermiştir biz 4 den 4.5 a çıkmışızdır onlarda 4.750 verip almışlardır.İrfanda 7 milyon biz verdik 11 onlardediler ama 7.5 aldık dediler 11 sadece bizim direncimizi kırmak bizim de taraftarın gazını almak amaçlı diye düşünüyorum.Yani yalan dolan şişirme teklif sonrasında bizden 300 500 fazla verip alıyorlar.aacwle etmediğimiz sakız gibi sürdürdüğümüz ger transfer böyle oldu.Apoya küfür etmeseydi o da onlardaydı.Yurtsışında binlerce oyuncu var orada acele etme ama yerli parlayan kaç oyuncu var.5 verilir miymiş yahu barış Alpere ptt 1. Ligde 2.5 artı satış yüzdeSi verdik.Bu adam süper ligde şuanki batıldan fazla skor yaptı tutar yutmaz ayrı morutan icaldau tuttu mu sanki ama sen liginde parlamış yerli oyuncu için bu kumarı oynayacaksın.İrfancan belki bir şampiyonluk getirecekti belki geçen sene ligin sonunu rahat götürecektik.Sayesinde fener son ana kadar zorladı.Ligde parlamış oyuncuyu alıp rakibe bırakmayacaksın
Hakan Aziz cikip 11m a aldi demese inancam yazdığına. Ulan adamlarin en içindeki adam 11m a aldilar irfani elimde belgeler var dedi diye adami kesiyorlardi neden öyle dedin bize zarar verdin diye. Sende gidip inaniyorsun enayilerin yaptığı kap açıklamasına. Simanski yi niye satamiyolar acaba 9a aldiklari icin mi yokda gercekten 14-15e aldıkları için mi

Hakan Aziz cikip 11m a aldi demese inancam yazdığına. Ulan adamlarin en içindeki adam 11m a aldilar irfani elimde belgeler var dedi diye adami kesiyorlardi neden öyle dedin bize zarar verdin diye. Sende gidip inaniyorsun enayilerin yaptığı kap açıklamasına. Simanski yi niye satamiyolar acaba 9a aldiklari icin mi yokda gercekten 14-15e aldıkları için mi
Fazla aldıkları iddia benimkide iddia.Ortada belge vs var diyen açıklamış mı ? Yok elimde belge var zart zurt.Belge dediği benim dediğim teklif mektubu muhtemelen.Anlaşma ne üzerinden belgeler ne üzerinden bilemiyoruz.Açıkladıkları rakam benim dediğim gibi.Ha 11 i diyen kim bizim yönetim be onların muhalifleri.İki kesiminde 11 demek için haklı sebepleri var ve saydım o sebepleri.

Fazla aldıkları iddia benimkide iddia.Ortada belge vs var diyen açıklamış mı ? Yok elimde belge var zart zurt.Belge dediği benim dediğim teklif mektubu muhtemelen.Anlaşma ne üzerinden belgeler ne üzerinden bilemiyoruz.Açıkladıkları rakam benim dediğim gibi.Ha 11 i diyen kim bizim yönetim be onların muhalifleri.İki kesiminde 11 demek için haklı sebepleri var ve saydım o sebepleri.
11 diyen Aziz Yıldırım başta. Başakşehirde de yönetimden tanıdığım var. Galatasaray 7.5 yazılı 10m a kadar da çıkacağını sözlü iletti diye göksel Ali'ye söylüyor. Ali direk 11 verip alıyor.

Kötü oldu elden kaçırmamız, iyi şeyler vaat eden ve oyunumuza uygun bir herifti. Rahatlıkla geliştirip kar ederek satabileceğimiz bir profildi. Bu süreçte Fb de güçlendi, ellerinde bu tarz bir kanat oyuncusu yoktu onların almamasını sağlamak da mühimdi

Çocuğun süreçte azıcık bir suçu bile olduğunu düşünmüyorum

galatasaray kendisini isterken tavır koyamayıp fener'le imzalayarak galatasaraylı da, akıllı bi adam da olmadığını ispatlamış oldu. bucaspor günlerini aratacak bir kariyer dilerim bu saatten sonra kendisine

1720982587869.webp

Yuzlerce sayfa Oguz Aydin konusacak kadar bos vaktimiz olamaz bizim..

Tek bir yorum yapilir, is biter..

Nasil boyle oliy deme..!

Ali Koç, Alanya başkanına bizden habersiz sakın satmayın kadromuzda görmek istiyoruz demiş ve Alanya 5 milyon fiyat biçmiş uzak durmak lazım adam Köhn gibi yumuşak adama karşı sahadan silindi. 24 yaşında adamın gelişim göstermesi güç bu tarz adamlar maksimum 22 yaşında olmalı.
tam 2 ay önce yazmışım, nokta şaşmadı ve Fener aldı, büyük bir yükten kurtulduk.
Köhn karşısında su kaynatan adamın 24 yaşında ve sadece 6 ay oynayarak bize 200 milyon lira maliyeti olmaması lazımdı.

Geri
Üst Alt