Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Reddit’de gördüm Taner Karaman %100 doğru bilgi diyerek bunları söylemiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 -6 M eu ya potansiyel olan adamı kaçırmaz hiç bir takım.Reddit’de gördüm Taner Karaman %100 doğru bilgi diyerek bunları söylemiş.
Ekli dosyayı görüntüle 252970
herkesin bildigi seyler bunlar zaten surpriz de yok yapilan bir hata da yok ne dursun ne de okan hoca acisindan o zamanda kanatlarda bir degisiklik dusunulmuyordu sonradan plan degistiReddit’de gördüm Taner Karaman %100 doğru bilgi diyerek bunları söylemiş.
Ekli dosyayı görüntüle 252970
bence bizde kesin oynardı ve faydalı da olurdu. Kerem gitti mesela onun yerine oğuzu monte edbilirdik. Okan hoca çok daha fazla süre verirdi. Adam 22 dk oynamış fb deYaw sanki bize gelse oynayacakti.
Turkiye kupasinda belki. Fenerde is yapar yapmaz bilemem ama bir iki hafta daha zorlanirlarsa oynatirlar. Akli olan oynatir yani. Onlarin da dogru durust kanat oyuncusu yok.bence bizde kesin oynardı ve faydalı da olurdu. Kerem gitti mesela onun yerine oğuzu monte edbilirdik. Okan hoca çok daha fazla süre verirdi. Adam 22 dk oynamış fb de))