GSC Scout # Oğuz Aydın

Reddit’de gördüm Taner Karaman %100 doğru bilgi diyerek bunları söylemiş.

IMG_8313.webp

İyi Galatasarayliymis, çok beklemiş bizide çıkış yolu kalmamış gibi mazeretlere sığınıp, rakip camiaya giden hiç bir futbolcu bana samimi gelmiyor. İlla mevcut takımı ile devam etmeyecek ise, binlerce takım var. Onlar arasından tercih yapsalar eyvallah. Akıllarınca intikam hırsına bürünüp rakip takıma giden futbolcunun canı cehenneme

Suruneceksin surunecek

Cuklatali kahvemi icerek plazmada rezilligini izleyecegim..

Yabancı sınırının genişlediği bir ligde asla 6-7 milyon edecek topçu değildi. Zerre üzülmedim fenerin aldığına.

İlla yerli bir takviye yapılacaksa üstüne biraz daha eklenip Aral şimşir alınabilir.

Başlamadan bitti kariyeri.
Bu çocuklar salak olduğu için menejerleri bunları kandırması kolay.
Yoksa sıradan bir T.C. vatandaşı bilir ki fenere gidersen %99 kariyerin çöp olur

Pismanmidir acaba? Secimini yanlis yaptigini anladimi acaba? Gerci bu paralara gelmesini istemezdim ve en önemlisi 3-5-2 de oyniyabilirmiydi? Fener sirf bize calim sevdasi ile 6-7 milyon cöpe atti, hani sözde mou ali koca oguzu övmüstü cok iyi oyuncu diye?

1 sene kenarda izler- gelişim gösteremez - performansı biter...

başakşehir / kasımpaşa / rize ye gider fenerden.

Reddit’de gördüm Taner Karaman %100 doğru bilgi diyerek bunları söylemiş.

Ekli dosyayı görüntüle 252970
herkesin bildigi seyler bunlar zaten surpriz de yok yapilan bir hata da yok ne dursun ne de okan hoca acisindan o zamanda kanatlarda bir degisiklik dusunulmuyordu sonradan plan degisti
kerem'in gitmesi beklenmiyordu bence ama cocuk demoralize oldu taraftar ile iliskisi bozulup gerginlik cikacagina gitsin dedi bence okan hoca da

öyle 6 milyon euroluk adam olmadığı belli ve yunusla aralarında çok bir fark göremiyorum.Belki bu sayede yıllardır beklediğimiz patlamayı yapar yunus

bence bizde kesin oynardı ve faydalı da olurdu. Kerem gitti mesela onun yerine oğuzu monte edbilirdik. Okan hoca çok daha fazla süre verirdi. Adam 22 dk oynamış fb de:)))
Turkiye kupasinda belki. Fenerde is yapar yapmaz bilemem ama bir iki hafta daha zorlanirlarsa oynatirlar. Akli olan oynatir yani. Onlarin da dogru durust kanat oyuncusu yok.

Geri
Üst Alt