Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.596
- 90.194
- 5.003
Zort
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi video paylaşmıştım rahatsız oldu galiba. Kırıcı olduysam özür dilerim @Onur KaraNe yazdın la herife sildiler
Yok Seco videodan niye kırılayım. Sakıncalı video geldi editledim ayıpsınBi video paylaşmıştım rahatsız oldu galiba. Kırıcı olduysam özür dilerim @Onur Kara
İki paylaşım yapta dostluğumuz artsınOha be kardeşim. Biraz insanlık ya.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İki paylaşım yapta dostluğumuz artsın
Bisküvi rtaş bisküvi ezmesi varya onu betimle banaHangi konuda?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ordan dönünce senin gtüne zoom yapıp paki müziği eşliğinde tiktok videosu çekerim@Onur Kara benden duy istedim. Para topluyorum seni Afganistan ya da Pakistana yolculuyorum
Gidişin olur dönüşün olmaz inşOrdan dönünce senin gtüne zoom yapıp paki müziği eşliğinde tiktok videosu çekerim![]()
Hep beraber cnm inşGidişin olur dönüşün olmaz inş![]()
?Gidişin olur dönüşün olmaz inş![]()
Seni mi yollayalım Serhan
@Emrah Duvar ‘ ı göndermek lazım. Onda vahşi hayata uyum sağlayabilecek bir karakter seziyorum başından beri. Ülkenin nüfusunu yarıya indirir yanında da 2 tane çocuk getirir, Rambo EmrahSeni mi yollayalım Serhan
Nereye gönderiyorsun?@Emrah Duvar ‘ ı göndermek lazım. Onda vahşi hayata uyum sağlayabilecek bir karakter seziyorum başından beri. Ülkenin nüfusunu yarıya indirir yanında da 2 tane çocuk getirir, Rambo Emrah
Adamlığımız savaşsın isterdim ama görüyorum ki silahsızdınız bayımAdam mıdır?