Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

Cevap: Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

^^ Elmander forvet ihtiyacını karşılayamaz. Çok yavaş. O ancak Second Striker falan olur, hızlı bi santrfor'a asist yapmak için. Elmander çok koşuyor çabalıyor, ama gol yollarında tek başına etkisiz. Açık ve NET.

Ok, Sadece Kadro Kuracağım;

Muslera

Eboue Ujfalusi Ceyhun Balta

Kazım Selçuk Melo Engin

Elmander Baros​

Kayseri :ka21:

öncelikle bu maçta hakemin iyi yönettiğini iddaa eden birisinin

1- gözleri bozuk olabilir ------- ---> acilen doktora gitmelidir.

2- gözleri görmüyodur radyodan dinlemiş olabilir----- ---> acilen kulakları yıkatmalıdır.

3-hiçbir sorunu olmayıp bu maçı izlemeyip başka maçı izlemiş olabilir ---> sabri falan diyip durduğuna göre bu maç.

o zaman şunu söyliyeyim emir kardeş bende maçtan geldim aynı maçı izlemişiz iddaa ettiğine göre

sen futboldan anlamıyorsun kardeş

sen hayatında futbol topuna vurmamışın HERALDE kardeş

sen en iyisi kardeş boş boş konuşup burada insanların sinirini bozma

Abdullah Yılmaz denilen hakem bozuntusu bozdu sinirimizi yeterince.

OK SHUT UP now.

öncelikle bu maçta hakemin iyi yönettiğini iddaa eden birisinin

1- gözleri bozuk olabilir ------- ---> acilen doktora gitmelidir.

2- gözleri görmüyodur radyodan dinlemiş olabilir----- ---> acilen kulakları yıkatmalıdır.

3-hiçbir sorunu olmayıp bu maçı izlemeyip başka maçı izlemiş olabilir ---> sabri falan diyip durduğuna göre bu maç.

o zaman şunu söyliyeyim emir kardeş bende maçtan geldim aynı maçı izlemişiz iddaa ettiğine göre

sen futboldan anlamıyorsun kardeş

sen hayatında futbol topuna vurmamışın HERALDE kardeş

sen en iyisi kardeş boş boş konuşup burada insanların sinirini bozma

Abdullah Yılmaz denilen hakem bozuntusu bozdu sinirimizi yeterince.

OK SHUT UP now.

kimin futboldan anlamadığını goreceksinde is isten gecmis olacak. 5 6 hafta sonra gorucem ben senin o sinirini, laf edecek hakem kalmayınca ne edeceksin merak ediyorum. kim boş kim dolu goreceğiz ozaman. sinirini bozma konusuna gelince, zorla okutmuyorum ya, cık topikten bozulmasın sinirin. sen shut up - now and then!

5-6 hafta sonra takım tepetaklak da gidebilir. Bu maçtan sonra yazman zamansız oldu. İster kabul et ister etme doğruyu söylediğim için millet kabul etmiyor diye düşün.

Bikaç hafta önce takım galibiyet serisi aldığında 5 maçta 1 gol attık aslında diye başlık açıldı. Herkes tepki gösterdi ama tepki göstermek yanlıştı çünkü içeriği çok doğruydu. Hücumda sıkıntımız var, organize olamıyoruz. Artık bunu kabul etmeyen yok. Amerika 'yı keşfetmedin. Sadece zamanla takımın oturmasını 11 'in netleşmesini bekliyoruz.

Çıkıp da bu maçtan sonra ''Hakeme bok atmayın takım kötü'' dersen sana hass denir doğal olarak. 5-6 hafta sonra takım çuvallamaya başlasa bile ben demiştim diyebilmen için bu konuyu silmen lazım renkdaş................

ayrıca hakemin kararları sonrası sinirden bi ara gözlerim doldu.sonra bu yazıyı okudum şaşırdım.bende mi bi anormallik var.kararlar doğru ise.

Bizim en büyük problemimiz aslında ne futbol ne hakem ne de başka bir şey. Delikte bekleyen yılan gibi ya da negatif enerjiden beslenen demonlar gibi pusuya yatıp kötü anları bekleyen, bundan nemalanmak isteyen taraftar sayımız çok.

Bazen bir maçı kaybetmek, bize çok şey kazandırabilir ama bu ön yargıyla dövüşe sadece kalkansız çıkan savaşçı gibi oluyoruz. Az durun, susun ve çelme takmayı bırakın.

Çok Net Olmuş.

Bizim en büyük problemimiz aslında ne futbol ne hakem ne de başka bir şey. Delikte bekleyen yılan gibi ya da negatif enerjiden beslenen demonlar gibi pusuya yatıp kötü anları bekleyen, bundan nemalanmak isteyen taraftar sayımız çok.

Bazen bir maçı kaybetmek, bize çok şey kazandırabilir ama bu ön yargıyla dövüşe sadece kalkansız çıkan savaşçı gibi oluyoruz. Az durun, susun ve çelme takmayı bırakın.

nasil yani anlamadim

adam maca gitmis. kimsenin gitmedigi maca kalkip gitmis. pusuda falan bekledigini dusunmuyorum emirin. genelde boyle tartismali maclarda staddaki taraftar daha dellenir. adam boyle dusunuyor gibi demon evil mother****a demek yanlis adem hardes

Emirin yazdıklarıyla birebir örtüşmesede çok büyük oranda aynı olan bir mesaj yazmıştım zannedersem pazartesi olabilir. Okuyanlar bilir. Takım top filan oynamıyor!!! Buna birde saçma sapan hakem hatalarıda ekleninceki bu dün aleyhimizede yapıldı daha sonra lehimizede. Hüsran kaçınılmaz oldu. Allahınızı severseniz Gökhan oyundan çıkana kadar en az 4 tane hatalı pas yaptı 2 de asist yapacaktı. Servet girdi yemin ediyorum beraber izlediğim kuzenime dedimki adamın önce göbeği giriyor bildiğin yağ bağlamış.O etrafını dönene kadar staddaki adam Adapazarına geçer. Engin desen maçı tamamlayamıyor. Sabriyi sağ bek Eboue yi sağ açık oynatmak Galatasaraya ihanettir. Sonra zorunluluktan dediğime gelip Sabriyi sağ açık yapıp Eboue yi geri çekti Senyor Terim. 2. devrenin başında 10 kişi kalsakta rakibi yıpratmaya başlamış ve iyi mücadale ediyorken hakemin yanlış kararı üzerine Sabrinin marifetmiş gibi ekstra dellenmesi şerefsiz yan hakemin ve orta hakemin dolayısıyla Namoğlunun, Aydınların ve Rıdvan Dilmen gibilerin ekmeğine yağ sürdü. Muslera hatalımıydı evet ama suçlu omu hayır. Suçlu arayan kulübeye baksın. Sen Semih gibi bir stopere 1 kez olsun şans tanımayıp Gökhan ve Servete bu savunmayı mahkum edersen, Sakatlığı tam olarak geçmemiş Kazımı 11 başlatırsan ki asla 11 oyuncusu değildir, Ne idiğü belirsiz Rierayı bu takıma transfer ettiririrsen ama geçen seneki tek mücadele eden ve neredeyse bedava oynayan adamın Culio yu gönderirsen bütün sorumluluk senin omuzlarındadır hocam. Adamların götünü kaldıramıyor hepsi senin kadar göbek bağlamış. Hiçmi idmanda koşturmuyorsunuz bunları!!! Bu takım böyle oynamaz. Yemin olsun birgün patyacağımızı adım gibi biliyordum. Bence bu maça denk gelmesi çok iyi oldu. Çok daha kötü bir maça denk gelebilirdi. Önündeki maça gelince Gökhanın, Servetin Sabrinin olmayacak olması Allaha dualarımın kabulü gibi.

Galatasarayın önümüzdeki maçta ve mümkünse sonraki bir çok maçta olması gereken kadrosu budur.

---------------------Elmander---------------------------

Engin-----Selçuk---------Yekta-------Melo--------Sercan

Çağlar-----------Ujfalusi----------Semih------------Eboue

----------------------Muslera----------------------------

^ hayir

Onumuzdeki mac

Muslera

Eboue Ujfalusi Hakan Caglar

Engin Selcuk Melo Riera

Sercan Elmander

:ka21:

Hakanı bırak 11 de Stad dışında köfte satan el arabasının yanında bile görmek istemiyorum ;) Rierada artık kotasını doldurdu başkan. Geri kalan isimlerde mevkii dışında hem fikiriz zaten aklın yolu bir. Fatih hoca dahilik yapıp Hasan Şaşla, Tafi ve Davalayla başlamazsa yada patlama bekleyip Aydını 10 numara oynatmazsa sıkıntı yok.

[

QUOTE=Hayri Cund;3534972]^ hayir

Onumuzdeki mac

Muslera

Eboue Ujfalusi Hakan Caglar

Engin Selcuk Melo Riera

Sercan Elmander

:ka21:[/QUOTE]

Tekrar söylüyorum Gökhanın, Servetin ve Sabrinin hatta Kazımın olmaması fırsattır tabi değerlendirebilene.

Emir ne yapmaya çalışıyorsun. Hayır yani anlamıyorum neyin peşindesin.

Bu yazıyı yazmadan önce çok koştun galiba, oksijensiz kalmış olabilirsin dikkat et

Hakem rezalet ötesi bir maç yönetti, Galatasaray düşmanı medyanın tamamı bugün aynı fikirde. Markus Merk iki kırmızı kartın da yanlış olduğunu söyledi, sen hala hakem çok iyi TERİM TUKAKA diyorsun.

Şu yazıyı sana Ömer Çavuşoğlu yazdırdı. Bak şaka yapmıyorum acayip ciddiyim. Kesinlikle o yazdırdı.

Terim için senin söyleyecek çok şeyin var eminim. Biliyorum yani onun hakkındaki fikirlerini. Aykırı olmak mı hoşuna gidiyor bilmiyorum tabi sonuçta sanal alemdeyiz birbirimiz hakkındaki bazı tespitlerde zorlanmamız normal. Eğer aykırı olmak hoşuna gidiyorsa söyle çünkü bu tarz insanlara bazı şeyleri kabul ettirmek çok zor hatta imkansızdır. O nedenle Terim hakkında şunu söyleyip bitireyim. Senin Terim hakkında söyleyecek çok şeyin var ya, o ÇOK ŞEY kocaman bir SIFIRdır.

Sen tekrar bir düşün, sinirle yazdım demişsin sonunda, şimdi sakin sakin tekrar düşün, belki toparlarsın.

Abi 9 kişi kalan takımdan birşeyler beklemek biraz hayalcilik ama kart gördüğümüz pozisyonlara bir bak. Servet götünü kaldıramadığı için rakibini gereksiz yere düşürüyor tamam pozisyon sarı kart ama o pozisyonda ağır kalmasa belki okadar göbekli olmasa çekmeyecek gidecek. Semihe niye şans verilmez? Ayrıca Sabrinin kart öncesi pozisyonu dezenfekte edilmiş kadar steril ve temiz ama sarı kartın var kardeşim Galatasarayın oyuncususun zaten takımında eksik ne diye şerefsizlerin ekmeğine yağ sürüp sevindiriyorsun onları?

,

9 kişi kalan takıma dünyanın en iyi sistemini getirsen fayda etmez..

Geri
Üst Alt