Cevap: Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II
Vay anasını.
Galatasaray düşmanıymışım öylemi, fırsat bulunca icten kemiriyormusum oylemi.. Yazıklar olsun lan bunu soyleyene.
------------------------------------------------
Oğlum,
İstediğinizi soyleyin bak, 100 milyon kişi aynı şeyi söylüyor diye, doğru olan tek şeyi görmezden gelen bir yapım yoktur benim. Hadi hepiniz hurraaaa hakemin üstüne çullandınız, ne kazanacağınızı zannediyorsunuz ?
Ben diyorum ki : Galatasaray dün hakem yüzünden kaybetmedi. Neden kaybettiğini madde madde açıklayım mı ?
1. İlk 15 dakika pres'ten sonra, takım fizik olarak çöktü. Sebebi kondisyonsuzluk. Neden ? Ona siz karar verin.
2. Zan ve CKR çıktıktan sonra, Terim'in yedek planı olmadığı için, dandun futbol başladı, bütün takım oyun disiplininden ve yerleşiklikten kotpu. Şimdi bunu inkar mı ediyorsunuz ? O zaman bana gözlük al diyenler kendilerine kontakt lens alsın.
3. Muslera'ya kızdım, haklıyım. Yenilen en az 2 golde büyük hatası var, ve abuk şekillerde diktiği dandun toplarda takımın oyun yapısını çok bozdu.
4. Terim, oynatılacak onca adam varken, son derece mantıksız bir diziliş çıkardı. Bizim defansta oynatacak adamımız yok mu Servet'ten başka ? Ben nediyorum size ? : Servet Galatasaray'ı öldürür. Bunu bir gün anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.
5. Bizde Sercan diye bir futbolcu var mı yok mu ? Var mı yok mu ? Var mı Yok mu ?
6. Sabri... Hakem orada bayrağı kaldırmış olabilir. Sabri takımı 9 kişi bırakmaya mecbur mu ? Ne olur orada kart gördürtmese kendine, yumruklamasa topu ? Ne olur profesyonel olup atılmasa, 10 kişi devam etsek, belki bir gol daha bulacaz ?... Yok.
7. Oyun disiplini bozulunca, orta saha ne hale geldi söyleyin bana. Ben mi gormuyorum, siz mi gormuyorsunuz ? 3. golün bir açıklaması var mı ? Yoksa Dinamo Kiev takım değil mi ?
8. Terim'i eleştiriyorum diye üstüme üstüme geliyorsunuz lan. Eleştiririm oğlum, buna engel olamazsınız. Siz Terim'i istediğiniz kadar tanrı yapın, ben yapmıyorum, yapmak zorunda da değilim. Şuna eminim ki çoğunuz gibi sürü bakış açısına sahip değilim. Bazı şeyleri ayırt edecek potansiyelim var az çok. Terim hata yaptığında, takımı iyi çalıştırmadığın da, bunu dile getirmek te gayet hakkım. Takım iyi olduğu zaman nasıl iltifatımı yapıyorsam, böyle durumlarda da eleştirimi yaparım. Futbol'da "beklenti" ile ilgili tecrubelerim var. Herşey zamanla iyi olacak diye bir durum yok, olabilir de, olmayabilir de. Size göre Galatasaray şu an doğru yolda mı ? Salt 11'imiz belli mi ? Sistem var mı ? Takım iyi çalışıyor mu (kondisyon yerinde mi) ? Bunları hep görmek lazım, irdelemek lazım. Şu an benim gördüğüm Galatasaray böyle dandun maç almaya çalışacak, kapanan rakiplere baskın oynayacak, biraz disli takım oldummu (dunki antep gibi) oyun disiplininden kopacak. Bireysel goller atmaya çalışacak. Böyle bir yere varır mıyız biz ? Birde seneye şampiyonlar ligi istiyorsunuz... Takım fizik kondisyon olarak çok zayıf bir kere, oyun disiplininden en başta bundan kopuyor. Kim bunun sorumlusu ? Hakem mi ? Bi gidin oğlum.
Ulan, Galatasaray evde 4 gol yiyor, hepiniz normal karşılıyorsunuz ? Bumu bana öğrettiğiniz Galatasaraylılık. Galatasaray benim hayatım lan.
Hayatım. Hakemler yüzünden kaybettiğimiz de, ben burada ilk ban'ı yiyecek adam olurum. Bunu bilen bilir. Bizden emek ve puan çalındığında en çok çıldıran ben olurum bu forumda, bunu yansıtmakta da yanıma gelemezsiniz.
Ben burada gerçekleri gördüm söyledim diye üzerime çullandınız. Haksızsınız kardeşim. İsterseniz milyon kişi olun, ben tek olıyım, yine haksızsınız. Söylediklerimin (inşallah olmaz da) ne manaya geldiğini yakın zamanda çözeceksiniz, ozaman suçlayacak hakeminiz de olmayacak.
Galatasaray'ın transfer, ve futbol konusunda büyük sıkıntıları var. Böyle patlak ta veriyor işte zaman zaman. Terim yada başkası, farketmez, o koltukta kim oturuyorsa, görevi takıma iyi futbol oynatmak, takımın onurunu korumak. Galatasaray deneme tahtası falan değil.
Yine 8 maçta 2 mağlubiyet oldu. Bu mu sizin istediğiniz Galatasaray ? Buysa bu deyin. Biz eskiden sezon boyu 2 mağlubiyet alırdıkta anlamazdık nasıl oldu diye. Ne biçim jenerasyonsunuz oğlum siz ? Ne maça gidiyorsunuz ne bişey yapıyorsunuz. Tek yaptığınız bilinçsizce ona buna bok atmak. Böyle ne geçecek elimize ?
Galatasaray süper top oynar, önü kesilir anlarım. Siz söylediklerinize haksızsınız. Kusura bakmayın. Yazımla ilgili olarakta, birtek "hakem çok iyi maç yönetti" lafıma takılıp saydıranlar, o lafı niye söyledim biliyor musunuz ? O laf vurgudur vurgu. Birşeyleri görün diye vurgu yaptım.
Ya bana işe yarayan materyal verin, ya da sinirinizi benden çıkarmayın oğlum.
Kimse sana istediğini söylemezsin dedi mi? Dedik mi sana bunları söylememelisin. Söylersin, ben de beğenmem. Biz nasıl beğenmiyorsak sen de bizimkileri beğenmezsin olur biter. Ama biz seni zorlamıyoruz, istediğini yaz. Yazma demiyoruz
Sana 10 milyon kişi böyle düşünüyor, demek ki doğru bu, sen de böyle düşün de demiyoruz. Bunlar senin uydurmaların, kafadan sallamışsın.
O saydığın maddelerin bir çoğu zamanla olacak şeyler ama sen bunu anlayamıyorsun. Takımın yeni kurulduğunu anlayamıyorsun, zaman ihtiyacı olduğunu anlayamıyorsun, yönetimin yeni olduğunu anlayamıyorsun, zaten 12-13 tane transfer yaptığını anlayamıyorsun, tarnsferlerin uyum süreci olduğunu anlayamıyorsun. Zan ve CKR çıktıktan sonra dediğin olay, ilk 11 de oynaması istenmiş iki adamın çıkması olayını hafife alıyorsun. Atıyorum Fener'den Gökhan Gönül ve Yobo çıksa takım etkilenmez mi? Bunları hafife alıyor olman senin futbola bakış açını gösteriyor aslında.
Tek tek maddelere bakmıcam genel olarak bakarsak o maddelerin hepsi zamanla olacak. O zaman seni kontak lens de kesmeyecek.
Terim'i tanrı mı yaptık. Yahu kardeşim senin amacın ne ya. Kim Terim'i tanrı yaptı. Gerektiği kadar değer veriyoruz, senin gibi olmayacak zamanda, olmayacak şekilde haksızca yerden yere vurmuyoruz.
Takımın fiziğinin düşüyor olması da bilimsel bir olay. Biz lig başlayacak diye sıkı çalışıp hazırlandık ama ertelendi. O nedenle şimdi fiziksel olarak düşüş başladı. Engel olamazsın buna, normaldir.
Salt 11 belli mi sistem var mı gibi soruların dediğim gibi zamanla olacak.
Oyun disiplininden kopmamıza sebep Antep'in dişli olması mı? Vay arkadaş
Galatasaray'ın 4 gol yemesini normal karşılayan var mı. Heeeeeeeeyyy size söylüyorum, hanginiz normal karşıladı lan. Yoksa Emir sallıyor mu he?
Dünkü hakem bizden puan çaldı mı çalmadı mı. Servet'in kartı doğru mu? Sabri itirazında haksız mı. Bir değil iki değil nereye kadar sabır.
Gerçekleri gördün diye üstüne çullandık öyle mi? Onlar senin gerçeklerin Emir. Anladın mı?
Milyon kişi olalım istersen sen tek ol ne demek. Ezik edebiyatı yapma. Tek kişi ol diyen biz miyiz. Sen seçtin bunu. Sanki mahalle kavgası yapıcaz. Napalım yani teksen
Transfer diyosun da, yahu zaten Terim falan demiyor mu devre arasında alıcaz. Bekle biraz
Sezon boyunca 2 mağlubiyetler falan eskidendi. Alan takımlarda şike yapmışlar gördüğün gibi
O jenerasyon olayında kendini anlattın galiba. Bilinçsizce bok atmaktan bahsedene bak sen.
Galatasaray zamanla süper top oynayacak. Bekleyip göreceksin sende.
Hani sen diyorsun ya 4 gol yedik normal karşılıyorsun -ki öyle birşey yok- sen hakemin kararlarını normal karşılıyorsun ya, acayip şaşkınım
Emir, son derece HAKSIZSIN. Boşuna konuşuyorsun. Senin gerçek zannettiğin bir çok şey YALAN