Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

Cevap: Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

he he rijkaard'la 5-0 yenilirdik he hatta 10 tane atarlardı bize sonuçta rijkaard var dimi. hey allahım

bende yabancı genç birini getirirdim.

Rijkaard zamanında takımın 0 mucadele gucunu cabuk unutmuş insanlar:) Dün herşeye ragmen takımı alkışladık mac sonu mucadelesinden dolayı. Bu terimin yaptıgı birşeydir.Motivesidir. Bi durun az bekleyin gecmişe saygı gosterin sistem oturacak.Eleştirirken her yonden bakın olaya.

Cevap vermeye gerek yok, Terim'in megaloman bir kişiliği olduğunu herkes biliyor. Tabi bunu hakaret olarak söylemiyorum, bu bilinen birşey.

Ya neden herkes şu terimin megalomanlıgına takmış. Egosu olması zaten onu buyuk bi teknik direktor yaptı.Egosu onun bi ozelligi illa kotu bişey diye bakmamak lazım. Takımdaki herkes kopek gibi savaşıp koşuyorsa kendini terime begendirme istegindendir.Bunu anlamamak nasıl bi olaydır anlamıyorum.

Rijkaard zamanında takımın 0 mucadele gucunu cabuk unutmuş insanlar:) Dün herşeye ragmen takımı alkışladık mac sonu mucadelesinden dolayı. Bu terimin yaptıgı birşeydir.Motivesidir. Bi durun az bekleyin gecmişe saygı gosterin sistem oturacak.Eleştirirken her yonden bakın olaya.

takımın mücadele gücü 0 olduğu inkar edilemez bir gerçek fakat bunun sorumlusu rijkaard değil, rijkaard'ın istediği kadroyu kuramayan yönetim ve kadrodaki bam ve o tarz oyunçulardır.

skibbe gibi değil daha iyi bi isim, şuan aklımda yok başkan olsam öyle bişey yapardım muhtemelen. bu işler türk yabancı işiyle olmaz. hep diyolarda türk oyuncu olsa bu takım şampiyon olur diye. bence o devir bitti madridde kaç tane ispanyol var sanki. kuracaksın sistemini takır takır oynatacaksın. bu işi profesyonel bi şekilde yapacaksın bana kalırsa. bakın barçaya mis gibi takım her ne kadar nefret etsemde

Herşeyde barçayı ornek gostermeyin cok uc nokta ve cok eskiye dayanıyo sistemleri. Burası ayrıca la liga degil malesef sampiyonlar ligine direk gitmek istiyosan bu ligte şampiyon olucaksın demekki superligede uygun bi sistem olması lazım:)

Herşeyde barçayı ornek gostermeyin cok uc nokta ve cok eskiye dayanıyo sistemleri. Burası ayrıca la liga degil malesef sampiyonlar ligine direk gitmek istiyosan bu ligte şampiyon olucaksın demekki superligede uygun bi sistem olması lazım:)

barça gibi yapıcam demedim ki zaten, belli bi sistemin olması lazım bunu savunuyorum ben. yani modern futbol öyle oynanıyo artık. sahaya 11 kişiyi sürüp halı sahada nasıl atağa çıkıyosan öyle çıkmamalısın.

Vay anasını.

Galatasaray düşmanıymışım öylemi, fırsat bulunca icten kemiriyormusum oylemi.. Yazıklar olsun lan bunu soyleyene.

------------------------------------------------

Oğlum,

İstediğinizi soyleyin bak, 100 milyon kişi aynı şeyi söylüyor diye, doğru olan tek şeyi görmezden gelen bir yapım yoktur benim. Hadi hepiniz hurraaaa hakemin üstüne çullandınız, ne kazanacağınızı zannediyorsunuz ?

Ben diyorum ki : Galatasaray dün hakem yüzünden kaybetmedi. Neden kaybettiğini madde madde açıklayım mı ?

1. İlk 15 dakika pres'ten sonra, takım fizik olarak çöktü. Sebebi kondisyonsuzluk. Neden ? Ona siz karar verin.

2. Zan ve CKR çıktıktan sonra, Terim'in yedek planı olmadığı için, dandun futbol başladı, bütün takım oyun disiplininden ve yerleşiklikten kotpu. Şimdi bunu inkar mı ediyorsunuz ? O zaman bana gözlük al diyenler kendilerine kontakt lens alsın.

3. Muslera'ya kızdım, haklıyım. Yenilen en az 2 golde büyük hatası var, ve abuk şekillerde diktiği dandun toplarda takımın oyun yapısını çok bozdu.

4. Terim, oynatılacak onca adam varken, son derece mantıksız bir diziliş çıkardı. Bizim defansta oynatacak adamımız yok mu Servet'ten başka ? Ben nediyorum size ? : Servet Galatasaray'ı öldürür. Bunu bir gün anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.

5. Bizde Sercan diye bir futbolcu var mı yok mu ? Var mı yok mu ? Var mı Yok mu ?

6. Sabri... Hakem orada bayrağı kaldırmış olabilir. Sabri takımı 9 kişi bırakmaya mecbur mu ? Ne olur orada kart gördürtmese kendine, yumruklamasa topu ? Ne olur profesyonel olup atılmasa, 10 kişi devam etsek, belki bir gol daha bulacaz ?... Yok.

7. Oyun disiplini bozulunca, orta saha ne hale geldi söyleyin bana. Ben mi gormuyorum, siz mi gormuyorsunuz ? 3. golün bir açıklaması var mı ? Yoksa Dinamo Kiev takım değil mi ?

8. Terim'i eleştiriyorum diye üstüme üstüme geliyorsunuz lan. Eleştiririm oğlum, buna engel olamazsınız. Siz Terim'i istediğiniz kadar tanrı yapın, ben yapmıyorum, yapmak zorunda da değilim. Şuna eminim ki çoğunuz gibi sürü bakış açısına sahip değilim. Bazı şeyleri ayırt edecek potansiyelim var az çok. Terim hata yaptığında, takımı iyi çalıştırmadığın da, bunu dile getirmek te gayet hakkım. Takım iyi olduğu zaman nasıl iltifatımı yapıyorsam, böyle durumlarda da eleştirimi yaparım. Futbol'da "beklenti" ile ilgili tecrubelerim var. Herşey zamanla iyi olacak diye bir durum yok, olabilir de, olmayabilir de. Size göre Galatasaray şu an doğru yolda mı ? Salt 11'imiz belli mi ? Sistem var mı ? Takım iyi çalışıyor mu (kondisyon yerinde mi) ? Bunları hep görmek lazım, irdelemek lazım. Şu an benim gördüğüm Galatasaray böyle dandun maç almaya çalışacak, kapanan rakiplere baskın oynayacak, biraz disli takım oldummu (dunki antep gibi) oyun disiplininden kopacak. Bireysel goller atmaya çalışacak. Böyle bir yere varır mıyız biz ? Birde seneye şampiyonlar ligi istiyorsunuz... Takım fizik kondisyon olarak çok zayıf bir kere, oyun disiplininden en başta bundan kopuyor. Kim bunun sorumlusu ? Hakem mi ? Bi gidin oğlum.

Ulan, Galatasaray evde 4 gol yiyor, hepiniz normal karşılıyorsunuz ? Bumu bana öğrettiğiniz Galatasaraylılık. Galatasaray benim hayatım lan.

Hayatım. Hakemler yüzünden kaybettiğimiz de, ben burada ilk ban'ı yiyecek adam olurum. Bunu bilen bilir. Bizden emek ve puan çalındığında en çok çıldıran ben olurum bu forumda, bunu yansıtmakta da yanıma gelemezsiniz.

Ben burada gerçekleri gördüm söyledim diye üzerime çullandınız. Haksızsınız kardeşim. İsterseniz milyon kişi olun, ben tek olıyım, yine haksızsınız. Söylediklerimin (inşallah olmaz da) ne manaya geldiğini yakın zamanda çözeceksiniz, ozaman suçlayacak hakeminiz de olmayacak.

Galatasaray'ın transfer, ve futbol konusunda büyük sıkıntıları var. Böyle patlak ta veriyor işte zaman zaman. Terim yada başkası, farketmez, o koltukta kim oturuyorsa, görevi takıma iyi futbol oynatmak, takımın onurunu korumak. Galatasaray deneme tahtası falan değil.

Yine 8 maçta 2 mağlubiyet oldu. Bu mu sizin istediğiniz Galatasaray ? Buysa bu deyin. Biz eskiden sezon boyu 2 mağlubiyet alırdıkta anlamazdık nasıl oldu diye. Ne biçim jenerasyonsunuz oğlum siz ? Ne maça gidiyorsunuz ne bişey yapıyorsunuz. Tek yaptığınız bilinçsizce ona buna bok atmak. Böyle ne geçecek elimize ?

Galatasaray süper top oynar, önü kesilir anlarım. Siz söylediklerinize haksızsınız. Kusura bakmayın. Yazımla ilgili olarakta, birtek "hakem çok iyi maç yönetti" lafıma takılıp saydıranlar, o lafı niye söyledim biliyor musunuz ? O laf vurgudur vurgu. Birşeyleri görün diye vurgu yaptım.

Ya bana işe yarayan materyal verin, ya da sinirinizi benden çıkarmayın oğlum.

takımın mücadele gücü 0 olduğu inkar edilemez bir gerçek fakat bunun sorumlusu rijkaard değil, rijkaard'ın istediği kadroyu kuramayan yönetim ve kadrodaki bam ve o tarz oyunçulardır.

Tabiki bam inanılmaz bir belaydı.Amaa takımdaki diger oyuncuların disiplinsizligi koşmaması bunun sorumlusu rijkaarddır.Rijkaard kotudur demiyorum ama bizim lige hiç mi hiç uygun bi td degildi.Şuan takıma bakın melo engin kazım bu adamlar mucadele ediyor.Eboue baros kenardan geliyor cıtları cıkmıyor dogrumudur? Rijkaard olsaydı başımızda (rijkaard bir ornektir) ne melo bukadar mucadele ederdi ne engin eboue baros ta inanılmaz sıkıntı cıkarırdı.Yalansa yalan diyin.

o görüşüne saygı duyarım, türkiyeye uygundur değildir bişey diyemem ama futbol fukarası asla değil rijkaard haksızlık yapılmaması gerektiğini savunuyorum ben

Vay anasını.

Galatasaray düşmanıymış öylemi, fırsat bulunca icten kemiriyormusum oylemi.. Yazıklar olsun lan bunu soyleyene.

Oğlum,

İstediğinizi soyleyin bak, 100 milyon kişi aynı şeyi söylüyor diye, doğru olan tek şeyi görmezden gelen bir yapım yoktur benim. Hadi hepiniz hurraaaa hakemin üstüne çullandınız, ne kazanacağınızı zannediyorsunuz ?

Ben diyorum ki : Galatasaray dün hakem yüzünden kaybetmedi. Neden kaybettiğini madde madde açıklayım mı ?

1. İlk 15 dakika pres'ten sonra, takım fizik olarak çöktü. Sebebi kondisyonsuzluk. Neden ? Ona siz karar verin.

2. Zan ve CKR çıktıktan sonra, Terim'in yedek planı olmadığı için, dandun futbol başladı, bütün takım oyun disiplininden ve yerleşiklikten kotpu. Şimdi bunu inkar mı ediyorsunuz ? O zaman bana gözlük al diyenler kendilerine kontakt lens alsın.

3. Muslera'ya kızdım, haklıyım. Yenilen en az 2 golde büyük hatası var, ve abuk şekillerde diktiği dandun toplarda takımın oyun yapısını çok bozdu.

4. Terim, oynatılacak onca adam varken, son derece mantıksız bir diziliş çıkardı. Bizim defansta oynatacak adamımız yok mu Servet'ten başka ? Ben nediyorum size ? : Servet Galatasaray'ı öldürür. Bunu bir gün anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.

5. Bizde Sercan diye bir futbolcu var mı yok mu ? Var mı yok mu ? Var mı Yok mu ?

6. Sabri... Hakem orada bayrağı kaldırmış olabilir. Sabri takımı 9 kişi bırakmaya mecbur mu ? Ne olur orada kart gördürtmese kendine, yumruklamasa topu ? Ne olur profesyonel olup atılmasa, 10 kişi devam etsek, belki bir gol daha bulacaz ?... Yok.

7. Oyun disiplini bozulunca, orta saha ne hale geldi söyleyin bana. Ben mi gormuyorum, siz mi gormuyorsunuz ? 3. golün bir açıklaması var mı ? Yoksa Dinamo Kiev takım değil mi ?

8. Terim'i eleştiriyorum diye üstüme üstüme geliyorsunuz lan. Eleştiririm oğlum, buna engel olamazsınız. Siz Terim'i istediğiniz kadar tanrı yapın, ben yapmıyorum, yapmak zorunda da değilim. Şuna eminim ki çoğunuz gibi sürü bakış açısına sahip değilim. Bazı şeyleri ayırt edecek potansiyelim var az çok. Terim hata yaptığında, takımı iyi çalıştırmadığın da, bunu dile getirmek te gayet hakkım. Takım iyi olduğu zaman nasıl iltifatımı yapıyorsam, böyle durumlarda da eleştirimi yaparım. Futbol'da "beklenti" ile ilgili tecrubelerim var. Herşey zamanla iyi olacak diye bir durum yok, olabilir de, olmayabilir de. Size göre Galatasaray şu an doğru yolda mı ? Salt 11'imiz belli mi ? Sistem var mı ? Takım iyi çalışıyor mu (kondisyon yerinde mi) ? Bunları hep görmek lazım, irdelemek lazım. Şu an benim gördüğüm Galatasaray böyle dandun maç almaya çalışacak, kapanan rakiplere baskın oynayacak, biraz disli takım oldummu (dunki antep gibi) oyun disiplininden kopacak. Bireysel goller atmaya çalışacak. Böyle bir yere varır mıyız biz ? Birde seneye şampiyonlar ligi istiyorsunuz... Takım fizik kondisyon olarak çok zayıf bir kere, oyun disiplininden en başta bundan kopuyor. Kim bunun sorumlusu ? Hakem mi ? Bi gidin oğlum.

Ulan, Galatasaray evde 4 gol yiyor, hepiniz normal karşılıyorsunuz ? Bumu bana öğrettiğiniz Galatasaraylılık. Galatasaray benim hayatım lan.

Hayatım. Hakemler yüzünden kaybettiğimiz de, ben burada ilk ban'ı yiyecek adam olurum. Bunu bilen bilir. Bizden emek ve puan çalındığında en çok çıldıran ben olurum bu forumda, bunu yansıtmakta da yanıma gelemezsiniz.

Ben burada gerçekleri gördüm söyledim diye üzerime çullandınız. Haksızsınız kardeşim. İsterseniz milyon kişi olun, ben tek olıyım, yine haksızsınız. Söylediklerimin (inşallah olmaz da) ne manaya geldiğini yakın zamanda çözeceksiniz, ozaman suçlayacak hakeminiz de olmayacak.

Galatasaray'ın transfer, ve futbol konusunda büyük sıkıntıları var. Böyle patlak ta veriyor işte zaman zaman. Terim yada başkası, farketmez, o koltukta kim oturuyorsa, görevi takıma iyi futbol oynatmak, takımın onurunu korumak. Galatasaray deneme tahtası falan değil.

Yine 8 maçta 2 mağlubiyet oldu. Bu mu sizin istediğiniz Galatasaray ? Buysa bu deyin. Biz eskiden sezon boyu 2 mağlubiyet alırdıkta anlamazdık nasıl oldu diye. Ne biçim jenerasyonsunuz oğlum siz ? Ne maça gidiyorsunuz ne bişey yapıyorsunuz. Tek yaptığınız bilinçsizce ona buna bok atmak. Böyle ne geçecek elimize ?

Galatasaray süper top oynar, önü kesilir anlarım. Siz söylediklerinize haksızsınız. Kusura bakmayın. Yazımla ilgili olarakta, birtek "hakem çok iyi maç yönetti" lafıma takılıp saydıranlar, o lafı niye söyledim biliyor musunuz ? O laf vurgudur vurgu. Birşeyleri görün diye vurgu yaptım.

Galatasary ın super top oynamasını nasıl beklersin.daha yeni kurulmuş ilk 11inde bircok oyuncusu yeni olan bir takımdan nasıl sistem beklersin? bunlara bi cevap vermen gerek. Biraz zaman verin yahu ayıptır. Dun iyi oynamadık ama iyi mucadele ettik bunu kimse inkar edemez amaa hakem berbattı ve maca direk etki etti buda dunku macı etkileyen en buyuk olayıdır. Daha gecen sene yerlerde surunen kadroyu (daha tam olarak istedigi gibi kuramayan) baştan kuran ilk 11ini nerdeyse baştan yapan bi takımdan sistem bekliyorsunuz. Zaman tanımak nerde? nerde? Hemen takılmış Fatih terim suclu ya bi durun ya bence beklentilerinizi mantıklı duzeye getirin ve zaman tanıyın dedigim nedenlerden dolayı.

dk 15 takım 1-0 önde tak enginin pozisyonu faul diye kesiliyor sonra kazım çıkıyor zorunluk değişiklikle takımın dengesi ister istemez bozuluyor üstüne 10 dk sonra zan sakatlanıyor ardından vasat kalecinin yediği 2 golle takımın gardı düşerken bir de 10 kişi kalıyorsun.

olabilicek tüm dengesizlikler hatalar şansızlıklar hakem katliamı bu maçta

En son örnek, geçenlerde gardrobu magazin sayfalarına konu olmuştu. Yüzlerce takım. Acaba hepimizin gördüğü bazı şeylere ondan mı konsantre olamıyor diye sormadan duramıyor insan.

Ne olmasını bekliyorsun ki. Vay arkadaş adamın gardrobuna da laf ettiniz ya.:haha:

Bir laf vardır bilirsiniz ''Dinime söven Müslüman olsa'' diye. Terim'in gardrobuna bile laf edecek durumdasın Emre. Kendine iyi bakmıyorsun demek ki

Vay anasını.

Galatasaray düşmanıymışım öylemi, fırsat bulunca icten kemiriyormusum oylemi.. Yazıklar olsun lan bunu soyleyene.

Oğlum,

söylediklerinde haklısın. hakem yüzünden kaybettik demiyoruz. oynayamadık kaybettik ama hakem aleyhimize karar verdi ne yani yenildik nede olsa diye hakemin kararlarını eleştirmeyelimmi. marcus bile içim acıyo dedi ya nasıl bu kadar vurdumduymaz olabilirsin?

keza ftnin dediği gibi GS'nin kötü oynaması kimseyi ilgilendirmez.

birde marcusun dediği çok güzel bişey vardı. Tamam skoru etkilemez diyebilirsiniz ama sabrinin topu çaldığındaki pozisyonunun gol olmayacağı garantisini kimse veremez dedi adam, yani sabri topu çaldı, takım geride ve hırslı belki o pozisyon gol olacaktı dedi. o ve onun gibi pozisyon çoktu. direkt olarak skoru etkilemesede oyunu bal gibide etkiledi

barça gibi yapıcam demedim ki zaten, belli bi sistemin olması lazım bunu savunuyorum ben. yani modern futbol öyle oynanıyo artık. sahaya 11 kişiyi sürüp halı sahada nasıl atağa çıkıyosan öyle çıkmamalısın.

Türkiyede modern futbolmu oynanıyor:) modern futbol nezaman oynamamız lazım biliyomusun hakemler adam gibi mac yonettiginde sahalar tarla gibi olmayıp paslara izin verdiginde ve kasap futbolcularla dolu herturlu sertlige ve fiziki mucadeleye acık olan super lig tamamen degiştiginde ozaman modern futbol işimize yarar ama şimdi degil.

Meraba.

Maçtan jet gibi geldim, jet gibi yazımı yazıyorum.

Öncelikle ;

Bu eşsiz rezaletin TEK SORUMLUSUUUUUU......

>>> TERİM'DİR TERİM <<<

İlk olarak şikayetlerime geçmeden önce, jet gibi okumakla beraber hakeme isyan edenlerinize bir iki çift lafım var.

Hakem, çok iyi bir maç yönetti, ve bu mağlubiyette zerre kadar katkısı yok hakemlerin.

Servet, (ARRGHGHGHH SERVEEEEEEET!!!!) son adam olarak rakibini yere indirdi. Bu lugatte kırmızı karttır. Servet suçlu.

İki, Sabri zaten gözümün önünde kendini attırana kadar şaklabanlıklarına ara vermedi, buna ileride değineceğim.

Şimdi MAÇA GELİYORUM.

Galatasaray'ın, 2 oyuncunun sakatlanmasıyla, hayatı kaydı. NET.

1. Galatasaray'ın atakları, HİÇ BİR ŞEKİLDE SİSTEM ÜZERİNE DEĞİL. Galatasaray klinik depresyonda, dandun oynuyor. Melo gibi iyi bir oyuncunun zekası, ve CKR'nin bireysel çabası bize ilk golü buldurttu. Saolsunlar.

2. Zan gitti, CKR gitti. Takım bitti. Eğer 2 oyuncunun kenara alınmasıyla Galatasaray bitiyorsa, takım bitiyorsa, Terim'e sorarım. - Sen ne yapıyorsun kardeş? -

-------------------------------------------------------------

Servet diye çağırılan o arkadaşa diyecek birşeyim yok zaten. Kendimi yormam Servet'i eleştirmek için. Galatasaray'dan gittiği gün bekaretimi vereceğim.

Sabri'ye söyleyin : Sabri, sen insanları gerizekalı mı sanıyorsun ? "hobaa bakın banada kırmızı verdiiiiiii utanmaz hakem onun yüzünden kaybettik". Hakem kırmızı vermese sana ben verecektim. Böyle profesyonellik olmaz, çoluk çocuksunuz oğlum siz. ÇOLUK ÇOCUK. Terim'in baş öğrencisisin ama sen, doğru, dokunulmazsın, Galatasaray'la istediğin gibi oynayabilirsin. Bu hakkın var. Sende haklısın tabi.

MUSLERA

Kesin olarak bu çocuk hakkında U dönüşü yapıyorum. Bu çocuğa kaleci demekte zorlanmaya başladım. Böyle kaleci olmaz. Kale'de Jack Black dursa daha az gol yerdik. Ne yer tutuşu var, ne topa hakim oluşu, ne oyun kuruşu, hiçbir halt yok Muslera'da kusura bakmayın. İyi kalecide gördük hayatımızda. İki seçenek sunuyorum, ya Aykut'u bir deneyin, yada Taffarel'e extra ücret verin bundan sonra o oynasın. Muslera'nın hataları bitmek bilmiyor. İlk golde bacak arası yedi gibi geldi, tam göremedim, ama bedava goldü. İkinci gole zaten söyleyecek birşey yok, çocuk voleybol oynadığını falan sanıyor heralde. 3. gol tamam, eyvallah. Son gol zati stattan çıktığım dakikadır. Avrupa'da izlemesem iyi kaleci, haklısınız diyeceğim.

Üstüne basa basa söylemekten bıktım lakin, söylememeye mecburum. Galatasaray fly-blind atak yapmaya mahkum bu şekilde. Çünkü takımda lider bir oyuncu yok. İşler birazcık ters gitsin gafası kesilmiş tavuklar gibi dolanıyor ortalıkta takım. Böyle içeri girilmez, böyle gol bulunmaz.

------------------------------------------------------------

Son olarak, Galatasaray'ın futbolunun sistemsiz oluşu işler böyle ters gittiğinde gelecek nice mağlubiyetlerin habercisidir.

Bunu da belirtiyorum. Terim'den hiç ama hiç ama hiç memnun değilim. Ayriyetten Galatasaray'ın bu sezon böyle mağlubiyetler alma hakkı yoktur. Geçen seneyi unuttunuz belki ama, bazılarımı hala o şoktan çıkabilmiş, birde üstüne bunlar... Olmaz...

He şunuda ekliyim : İlk 15 dakika presten sonra, fizik olarak çöktü Galatasaray. Zaten pres varken futbol yok, sistem yok. Tam tersi olsa, daha iyi sonuç alırız. Çünkü zaten ikisini bir arada yapacak kapasitemiz yok.

Antep'ide durup durup bize patladığı için tebrik ediyorum. 90 dakika içerisinde zaman zaman süper top oynadılar.

Yazı sert olmuş olabilir, zira çok çok sinirliyim, kusuruma bakmayın. finished.

kardes maca gitmissin yanina kamera götürdün mü ? yani tribünde ileri geri yaparak pozisyonu tekrar izledin mi ?

Servetin pozisyonu sari kartdir sebei ise bariz gol sansi olmadigi icin. rakip futbolcu topu alsa bile 2 GSli ile karsi karsiya kaliyor . 2. ise o pozisyondan hemen önce karsi takimin oyuncusu urfaliya faul yapiyor ona neden islik calinmiyor? yazinin hepsini okumadim ama Terim'e aklinca laf söylüyorsun ama zorunlu degisiklik yaptigini sende biliyorsun. Servet iyi futbolcu olmayabilir ama Servet milli takim oyuncusu ve senelerdir süperligte oynamis biri, kendisini bende beyenmesemde mecbur kaldigimda serveti oynatirim.

hem Hakemin hemde yan hakemlerin maci katletmek istemesi resmen gözlerinden okunuyor kimse hakemleri savunmaya kalkmasin. belliki TFF ve MHK baskanlari SIKI bir talimat vermisler hakemlere , nasil vermesinler ki ? hepsi fenerli !!! Sikeyi neredeyse serbest birakmaya calisan feneri kurtarmaya calisan kurumlarin , GAlatasaraya her konustugu zaman size ceza yagdiririm demmesinden sonra sen bu kurumlarin art niyetli olmadigini mi saniyorsun ?

Sana tavsiyem Terime ve takima sahip cikman, bu serefsizlerin oyununa gelmemen.

Eskiden yani bu seneye kadar TFF ve MHK Galatasarayi yavas yavas bitirmeye calisiyordu cünkü 2000 yilinda kazandigimiz kupa kanlarina dokundu 2002 den sonra Galatasarayi kücültmek fenerli büyültmek icin ellerinden geleni yaptilar hem hakemleri ile hemde medya yolu ile . gecen sezon sonu aziz yildirim hapise yattiktan sonra ve fenerin sike olayindan sonra 2000 yilindan belli yürrüttükleri "GS kücülsün" projelerini bu sene daha da abartili bir sekilde yürütüyorlar cünkü "kaybedecegimiz hic birsey kalmadi , ne olacaksa olsun " kafa yapisina girmisler. cünkü onlar fenerli

Ya neden herkes şu terimin megalomanlıgına takmış. Egosu olması zaten onu buyuk bi teknik direktor yaptı.Egosu onun bi ozelligi illa kotu bişey diye bakmamak lazım. Takımdaki herkes kopek gibi savaşıp koşuyorsa kendini terime begendirme istegindendir.Bunu anlamamak nasıl bi olaydır anlamıyorum.

Terim zaten dedi Milli Takım'dan istifa ederken. Herkes söylüyor hareketleriniz şöyle böyle. Yahu ben aykırı olduğum için Terim oldum diyor adam. Ama ne isteniyor anlamıyorum. Hem mütevazi, hem sakin, hem oldukça başarılı. Kim var bana söyler misiniz? Kolay mı Galatasaray futbol takımını idare etmek. Bunları anlamanıza ben de şaşıyorum açıkçası

Türkiyede modern futbolmu oynanıyor:) modern futbol nezaman oynamamız lazım biliyomusun hakemler adam gibi mac yonettiginde sahalar tarla gibi olmayıp paslara izin verdiginde ve kasap futbolcularla dolu herturlu sertlige ve fiziki mucadeleye acık olan super lig tamamen degiştiginde ozaman modern futbol işimize yarar ama şimdi degil.

o zaman süper ligde oynayacağımız sistemle avrupada başarı beklemek imkansız. ya ligde başarı olacak ya da avrupada karar sizin :)

kasap gibi oynayacaksan ligde şampiyon olursun.

modern oynarsan ligde olamazsın gidebilirsen avrupada olursun ama o futboluda türkiyede oynatmayacaklarıda bir gerçek. bu lige barça ya da reali koy şampiyon olamaz. mesela bi antalya bi karabük deplasmanından puan bile çıkaramaz barça

o zaman süper ligde oynayacağımız sistemle avrupada başarı beklemek imkansız. ya ligde başarı olacak ya da avrupada karar sizin :)

kasap gibi oynayacaksan ligde şampiyon olursun.

modern oynarsan ligde olamazsın gidebilirsen avrupada olursun ama o futboluda türkiyede oynatmayacaklarıda bir gerçek. bu lige barça ya da reali koy şampiyon olamaz. mesela bi antalya bi karabük deplasmanından puan bile çıkaramaz barça

barca cikartir hatta gol yagdirir ama dediklerine katiliyorum. kasap futbolu oynaniyor bu ligte . kime hakem göz yumarsa sampiyon oluyor.

barca cikartir hatta gol yagdirir ama dediklerine katiliyorum. kasap futbolu oynaniyor bu ligte . kime hakem göz yumarsa sampiyon oluyor.

barça cidden çıkaramaz. aynı hakem ve aynı kararlar olduğu sürece o tür deplasmanlarda barçayı doğrarlar. barça antalyaya gidene kadar en az 3 şehit 5 gazi verir. ilk 11'i sakatlanır paf takımla çıkar. messinin cenazesine gideriz

Terim zaten dedi Milli Takım'dan istifa ederken. Herkes söylüyor hareketleriniz şöyle böyle. Yahu ben aykırı olduğum için Terim oldum diyor adam. Ama ne isteniyor anlamıyorum. Hem mütevazi, hem sakin, hem oldukça başarılı. Kim var bana söyler misiniz? Kolay mı Galatasaray futbol takımını idare etmek. Bunları anlamanıza ben de şaşıyorum açıkçası

Morinho megaloman olunca tapıyoruz terim oldumu nefret ediyoruz. Fatih terim iyiki megaloman.O saglıyor zaten futboludaki motivasyonu hırsı istegi.Cok onemli bi oyuncu bile gelse terimi kucuk goremez ona onem verir sozlerine saygı duyar.

Vay anasını.

Oğlum,

Kimse sana istediğini söylemezsin dedi mi? Dedik mi sana bunları söylememelisin. Söylersin, ben de beğenmem. Biz nasıl beğenmiyorsak sen de bizimkileri beğenmezsin olur biter. Ama biz seni zorlamıyoruz, istediğini yaz. Yazma demiyoruz

Sana 10 milyon kişi böyle düşünüyor, demek ki doğru bu, sen de böyle düşün de demiyoruz. Bunlar senin uydurmaların, kafadan sallamışsın.

O saydığın maddelerin bir çoğu zamanla olacak şeyler ama sen bunu anlayamıyorsun. Takımın yeni kurulduğunu anlayamıyorsun, zaman ihtiyacı olduğunu anlayamıyorsun, yönetimin yeni olduğunu anlayamıyorsun, zaten 12-13 tane transfer yaptığını anlayamıyorsun, tarnsferlerin uyum süreci olduğunu anlayamıyorsun. Zan ve CKR çıktıktan sonra dediğin olay, ilk 11 de oynaması istenmiş iki adamın çıkması olayını hafife alıyorsun. Atıyorum Fener'den Gökhan Gönül ve Yobo çıksa takım etkilenmez mi? Bunları hafife alıyor olman senin futbola bakış açını gösteriyor aslında.

Tek tek maddelere bakmıcam genel olarak bakarsak o maddelerin hepsi zamanla olacak. O zaman seni kontak lens de kesmeyecek.

Terim'i tanrı mı yaptık. Yahu kardeşim senin amacın ne ya. Kim Terim'i tanrı yaptı. Gerektiği kadar değer veriyoruz, senin gibi olmayacak zamanda, olmayacak şekilde haksızca yerden yere vurmuyoruz.

Takımın fiziğinin düşüyor olması da bilimsel bir olay. Biz lig başlayacak diye sıkı çalışıp hazırlandık ama ertelendi. O nedenle şimdi fiziksel olarak düşüş başladı. Engel olamazsın buna, normaldir.

Salt 11 belli mi sistem var mı gibi soruların dediğim gibi zamanla olacak.

Oyun disiplininden kopmamıza sebep Antep'in dişli olması mı? Vay arkadaş

Galatasaray'ın 4 gol yemesini normal karşılayan var mı. Heeeeeeeeyyy size söylüyorum, hanginiz normal karşıladı lan. Yoksa Emir sallıyor mu he?

Dünkü hakem bizden puan çaldı mı çalmadı mı. Servet'in kartı doğru mu? Sabri itirazında haksız mı. Bir değil iki değil nereye kadar sabır.

Gerçekleri gördün diye üstüne çullandık öyle mi? Onlar senin gerçeklerin Emir. Anladın mı?

Milyon kişi olalım istersen sen tek ol ne demek. Ezik edebiyatı yapma. Tek kişi ol diyen biz miyiz. Sen seçtin bunu. Sanki mahalle kavgası yapıcaz. Napalım yani teksen

Transfer diyosun da, yahu zaten Terim falan demiyor mu devre arasında alıcaz. Bekle biraz

Sezon boyunca 2 mağlubiyetler falan eskidendi. Alan takımlarda şike yapmışlar gördüğün gibi

O jenerasyon olayında kendini anlattın galiba. Bilinçsizce bok atmaktan bahsedene bak sen.

Galatasaray zamanla süper top oynayacak. Bekleyip göreceksin sende.

Hani sen diyorsun ya 4 gol yedik normal karşılıyorsun -ki öyle birşey yok- sen hakemin kararlarını normal karşılıyorsun ya, acayip şaşkınım

Emir, son derece HAKSIZSIN. Boşuna konuşuyorsun. Senin gerçek zannettiğin bir çok şey YALAN

Geri
Üst Alt