Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

Cevap: Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

Forum Antuya dönmeden herkes sakinleşir umarım.

o zaman süper ligde oynayacağımız sistemle avrupada başarı beklemek imkansız. ya ligde başarı olacak ya da avrupada karar sizin :)

kasap gibi oynayacaksan ligde şampiyon olursun.

modern oynarsan ligde olamazsın gidebilirsen avrupada olursun ama o futboluda türkiyede oynatmayacaklarıda bir gerçek. bu lige barça ya da reali koy şampiyon olamaz. mesela bi antalya bi karabük deplasmanından puan bile çıkaramaz barça

Oyle bir çıkarırki elege cevirirler.barca yı ornek vermeyin diyorum başka bişey orası.Neyse asıl konuya gelelim boyle birşey soylicegini biliyordum.Ancak kendi ligimizde başarılı oluruz karar sizin diye bişey yok.

Bak şimdi bu sene nerde oynuyoruz? cl de oynamıyoruz dimi avrupada yokuz sadece super ligte varız. Ozaman busene terimden daha başarılı olabilecek takımın bu şartlarında başka adam yok bana gore. Ligte şampiyon olmadan avrupaya nasıl cıkıcaz:) onu bi soylersen iyi olur.Neymiş demekki kasap ligimizde kasap gibi de oynayabilen ama avrupada modern futbolu bu sertlikle ve mucadeleyle birleştirecek bir takım gerekliymiş degilmi? Şuan superligte oynadıgımıza gore nedir sistem arayışınız daha yeni kurulmuş bir takımda. Şimdi bu dediklerime gore benmi yanlışım yoksa sen mi sabırsız oluyorsun?

Oyle bir çıkarırki elege cevirirler.barca yı ornek vermeyin diyorum başka bişey orası.Neyse asıl konuya gelelim boyle birşey soylicegini biliyordum.Ancak kendi ligimizde başarılı oluruz karar sizin diye bişey yok.

Bak şimdi bu sene nerde oynuyoruz? cl de oynamıyoruz dimi avrupada yokuz sadece super ligte varız. Ozaman busene terimden daha başarılı olabilecek takımın bu şartlarında başka adam yok bana gore. Ligte şampiyon olmadan avrupaya nasıl cıkıcaz:) onu bi soylersen iyi olur.Neymiş demekki kasap ligimizde kasap gibi de oynayabilen ama avrupada modern futbolu bu sertlikle ve mucadeleyle birleştirecek bir takım gerekliymiş degilmi? Şuan superligte oynadıgımıza gore nedir sistem arayışınız daha yeni kurulmuş bir takımda. Şimdi bu dediklerime gore benmi yanlışım yoksa sen mi sabırsız oluyorsun?

ben sabırsızım, çünkü yeterince sabrettik. ben zaten önçeki mesajlarımda dedim ya modern futbolu bile kursan bu ligde şampiyon olamazsın sonuç olarakta olamayınca da avrupaya gidemezsin. modern futbolu oynatmazlar dedim.

barça konusunda ısrarlıyım

arkadasa cogu konuda katiliyorum. ilk 11 idare eder ama kadro derinligi yok. Servet'e artik hic bir sey demiyorum zaten. onu su haliyle oynatan TD'nin zekasindan süphe duyarim. bir kac gün evvel yazmistim bir konuda. Terim cok tecrübeli bir TD ama oyun zekasi zayif. futbolcularin kapasitesini görmekte zorlaniyor. Servet bu sezon oynadigi bütün maclarda takimi yakti. milli takim dahil. oturdukca iyice agirlasan bir yapisi oldugunu artik coluk cocuk anladi. koskoca Terim hala uyuyor.

gelelim sistem meselesine: her defasinda söylüyoruz. 4-3-3 bize göre bir sistem degil. cogalamiyoruz iste ilerde. hep dan dun. kaos futbolu. alin takima adam gibi bir oyun kurucu. arkasinda Melo ve Selcuk. al sana mis gibi futbol. kanatlarda yedek oyuncumuz yok. Eboue sag kanat oynayamiyor. daha fazla zorlamaya gerek yok.Terim bazi inatlarindan vazgecmeli. her maglubiyetten sonra hakeme laf atarak cikamayiz isin icinden. kadromuz yetersiz. servet, balta gibi futbolcularin biletini kesme vakti coktan geldi.

ben sabırsızım, çünkü yeterince sabrettik. ben zaten önçeki mesajlarımda dedim ya modern futbolu bile kursan bu ligde şampiyon olamazsın sonuç olarakta olamayınca da avrupaya gidemezsin. modern futbolu oynatmazlar dedim.

barça konusunda ısrarlıyım

Sabırsızsan o senin yanlışın.Bak ortada cok açık bir şey var. Gecen seni takım yerlerdemiydi? evet. Bu sene takım yenimi kuruldu? evet.Takımın 11 i nerdeyse baştan aşagıya degiştimi? evet. Sen bukadar degişmiş ve cok kotu bir sezonun ardından boyle bir takımdan hemen sistem nasıl beklersin? Mucadele beklerim dersen bişeş demem ama mucadele varmı? sonuna kadar var.Daha ne istiyorsunuz madde madde yazmak mı lazımdır? Bence bazı insanların terime onyargısı var. Mesela yabancı birini getir bu forumdaki mesajları okut ( butun hepsi icin soylemiyorum.). Ama Fatih terimin Galatasaray gecmişini bilmeyecek. Adam aynen şoyle dusunur ya bu Fatih terim denen şahıs gercekten Galatasaraya hiç birşey vermemiş boş bi teknik direktor.Yahu bu adam bizim tarihimizdeki en iyi takımı yaratan adam. Sırf bunun için bile sabrı hakediyor ki .Şuanki takımın durumunda herhangi normal bir td bile sabrı hakediyor.Yani şuan sabredemiyecek birşey yok.

Barca konusunda istedigin kadar ısrar edebilirsin.Yanlış dusuncede oldugunu dusunuyorum.

şuan için sistem bekliyorum demedim, olması gerekir diyorum. şuan zaten olması imkansız. kaç maç oldu ki daha

Zaten önemli çoğunlukta bir kesim bize karşı cephe almış durumda Türk futbol sisteminde. Bu açık ve net !

Türk futbolunda bir kesimin(ki o kesimi söylemeye bile gerek yok) oluşturduğu kara bulutlar karadaki herkese yıldırım ve şiddetli yağmur ile etki ediyor. Bu da açık ve net !

Bir de biz kendi içimizde cepheleşmeye başlarsak, bu keşmekeşte cepheleri yığınlaşan yolda,bölünmüş gruplarla zor işimiz. Takım belirli bir düzene oturmamıştır buna kabul, ki sistem oturtmak zaman ister. Rijkaard'a verilen sürenin 10'da 1'i dağılmış durumdaki Galatasaray'ın başındaki Terim'e verilmiyorsa,hele ki böyle bir ortamda, burada bir önyargı ararım ben.

Negatif dışsal etkiler fazla derecede etkiliyse ne kadar büyük ölçekli olsanız da size zarar verir. Hele ki biz bu kadar büyük ölçekli değiliz henüz. Fakat küçükken sizi yoketmeye çalışılıyorsa burada hatanın tamamını kendimizde aramak biraz haksızlık gibi oluyor..

Devir birlik olma devri. Hatalarımız olduğunda eleştireceğiz doğruyu bulmak için, ama asıp kesmek şu ortamda abartılı. Asıp kesilecek kesimin bize kıs kıs güldüğünden eminim...

şuan için sistem bekliyorum demedim, olması gerekir diyorum. şuan zaten olması imkansız. kaç maç oldu ki daha

Yahu ne celişkili adamsın az onceki mesajda sabırsızım diydoun sistem nerde diye kac mesaj yazdın.Şimdi şuan olması imkansız zaten beklemiyorum diyosun.Bende onu diyorum kac mac oldu daha.Bi onceden yazdıklarını kontrol et istersen:)

:tiphat:

Zaten önemli çoğunlukta bir kesim bize karşı cephe almış durumda Türk futbol sisteminde. Bu açık ve net !

Türk futbolunda bir kesimin(ki o kesimi söylemeye bile gerek yok) oluşturduğu kara bulutlar karadaki herkese yıldırım ve şiddetli yağmur ile etki ediyor. Bu da açık ve net !

Bir de biz kendi içimizde cepheleşmeye başlarsak, bu keşmekeşte cepheleri yığınlaşan yolda,bölünmüş gruplarla zor işimiz. Takım belirli bir düzene oturmamıştır buna kabul, ki sistem oturtmak zaman ister. Rijkaard'a verilen sürenin 10'da 1'i dağılmış durumdaki Galatasaray'ın başındaki Terim'e verilmiyorsa,hele ki böyle bir ortamda, burada bir önyargı ararım ben.

Devir birlik olma devri. Hatalarımız olduğunda eleştireceğiz doğruyu bulmak için, ama asıp kesmek şu ortamda abartılı. Asıp kesilecek kesimin bize kıs kıs güldüğünden eminim...

Kimse sana istediğini söylemezsin dedi mi? Dedik mi sana bunları söylememelisin. Söylersin, ben de beğenmem. Biz nasıl beğenmiyorsak sen de bizimkileri beğenmezsin olur biter. Ama biz seni zorlamıyoruz, istediğini yaz. Yazma demiyoruz

Sana 10 milyon kişi böyle düşünüyor, demek ki doğru bu, sen de böyle düşün de demiyoruz. Bunlar senin uydurmaların, kafadan sallamışsın.

He sallamışım doğru. Öyle sallarım arada bi ben, takmayın.

O saydığın maddelerin bir çoğu zamanla olacak şeyler ama sen bunu anlayamıyorsun. Takımın yeni kurulduğunu anlayamıyorsun, zaman ihtiyacı olduğunu anlayamıyorsun, yönetimin yeni olduğunu anlayamıyorsun, zaten 12-13 tane transfer yaptığını anlayamıyorsun, tarnsferlerin uyum süreci olduğunu anlayamıyorsun. Zan ve CKR çıktıktan sonra dediğin olay, ilk 11 de oynaması istenmiş iki adamın çıkması olayını hafife alıyorsun. Atıyorum Fener'den Gökhan Gönül ve Yobo çıksa takım etkilenmez mi? Bunları hafife alıyor olman senin futbola bakış açını gösteriyor aslında.

Anlıyorum arkadaşım. Herşeyi gayet güzel anlıyorum. Yeni kurulan takımların neler yapabildiğinide görüyorum. Biz çok yeni takım kurduk son yıllarda. Sanki bu ilk kurduğumuz yeni takım. Burada tek bir söz giriyorum sisteme : Tren rayda giderse hedefine ulaşır ancak.

Tek tek maddelere bakmıcam genel olarak bakarsak o maddelerin hepsi zamanla olacak. O zaman seni kontak lens de kesmeyecek.

Evet olur zamanla tabi. Herşey zamanla olur. Çünkü Allah'ın emri zamanla herşeyin iyi olması, dünya'da da bolca görüyoruz bu örneği.

Terim'i tanrı mı yaptık. Yahu kardeşim senin amacın ne ya. Kim Terim'i tanrı yaptı. Gerektiği kadar değer veriyoruz, senin gibi olmayacak zamanda, olmayacak şekilde haksızca yerden yere vurmuyoruz.

Niye ? Ben yerden yere mi vurdum Terim'i ? Mağlubiyetin sorumlusu Terim'dir demek yerden yere vurmak mı oluyor ? Rijkaard olsa Rijkaar derdim. 8 hafta oldu lig başlayalı, ondan önce yaz dönemi. Takımın hala kondisyonu bozuk, transfer olayına zaten değinmiyorum. Sistemsizliğe zaten değinmiyorum. Hiçbirşeye değinmiyorum. Galatasaray'ın yaptığı ataklar, orta sahası ortada. Bunu görmek için profesor olmaya gerek yok.

Takımın fiziğinin düşüyor olması da bilimsel bir olay. Biz lig başlayacak diye sıkı çalışıp hazırlandık ama ertelendi. O nedenle şimdi fiziksel olarak düşüş başladı. Engel olamazsın buna, normaldir.

Lig başlayacak diye sıkı çalışıp hazırlandık ama ertelendi mi ? Ne demek bu ?... Fiziksel olarak düşüşün tek sebebi, sağlam konsidyon eksikliğidir. Bana boş yazıyosun diyosunda, kim boş yazıyo belli oluyor. Senin bahsettiğin form tutma olayı. Kondisyonla karıştırdın sanırım. Erken form tutma vardır, erken kondisyon diye birşey yok.

Salt 11 belli mi sistem var mı gibi soruların dediğim gibi zamanla olacak.

Ne zaman olacak ? Sene sonu mu ? Hoca takımını kurar, oyuncuların potansiyellerini belirler, en sağlam iskeleti oluşturur. Daha kaç ay bekleyecez ? Terim'i korumak için saçma sapan tezler üretiyorsun, millette okuyor, hoşlarına gidiyor, benim söylediğim gerçekler kaynıyor arada.

Oyun disiplininden kopmamıza sebep Antep'in dişli olması mı? Vay arkadaş

Evet, aynen öyle. İlk 10 15 dakikadaki presten sonra Antep'in paslaşmaları karşısında ne yapabildi bizim orta sahamız ? Söyle şunu yaptı de. Bunun sebebi yine kondisyonsuzluk, ilk başta söylediğime geldik bak.

Galatasaray'ın 4 gol yemesini normal karşılayan var mı. Heeeeeeeeyyy size söylüyorum, hanginiz normal karşıladı lan. Yoksa Emir sallıyor mu he?

Normal karşılıyorsunuz, alıştınız zira. Tüm suç hakemin demek bunun göstergesidir, Galatasaray'a bakan yok.

Dünkü hakem bizden puan çaldı mı çalmadı mı. Servet'in kartı doğru mu? Sabri itirazında haksız mı. Bir değil iki değil nereye kadar sabır.

Servet'in kartı doğru mu ? Servet o kartı niye aldı onu düşün önce bir. O orta sahanın hali o pas esnasında onu söyle bir. Servet'i niye aldı oyuna Terim onu söyle bir.. Kart verilir verilmez, son adam olarak algılanabilirdide algılanmayabilirdide, algılandı.. Yapacak birşey var mı ? Sabri itirazında haksız kardeşim. Hiç bir futbolcu sinirlendi diye takımı 9 kişi bırakamaz. Siz ne biçim futbol taraftarısınız. Ne yapiyim oğlum sinirlendiyse, orada kendini attırtmak için uğraştı, çünkü biliyor bahane gerekiyo maçtan sonra. Sabri'nin yaptığı iş değil, hakemi tartışmıyorum burada. Sabri'yi koru sen, bir sonraki pozisyonda yine attırsın kendini. Eee, nediyosun şimdi ?

Gerçekleri gördün diye üstüne çullandık öyle mi? Onlar senin gerçeklerin Emir. Anladın mı?

Anlamadım. Onlar benim gerçeklerim falan değil. Onlar senin Terim'i ilahlaştırmandan göz ardı ettiğin gerçekler.

Milyon kişi olalım istersen sen tek ol ne demek. Ezik edebiyatı yapma. Tek kişi ol diyen biz miyiz. Sen seçtin bunu. Sanki mahalle kavgası yapıcaz. Napalım yani teksen

Ezik edebiyatı yapmıyorum, Jesus Christ edebiyatı yapıyorum.

Transfer diyosun da, yahu zaten Terim falan demiyor mu devre arasında alıcaz. Bekle biraz

Biliyorum. Benim bahsettiğim sezon başı. Gerekli mevkilere gerekli adamları almadılar. Terim'de yönetim'de suçlu. Verdiği sözleri yerine getirmedi yönetim.

Sezon boyunca 2 mağlubiyetler falan eskidendi. Alan takımlarda şike yapmışlar gördüğün gibi

Eskisi yenisi yok abi bu işin. Lucescu gitti, Galatasaray doğrulamadı daha. Budur işin özeti.

O jenerasyon olayında kendini anlattın galiba. Bilinçsizce bok atmaktan bahsedene bak sen.

Ben bilinçsizce bok atmam hiçbir zaman. Asla böyle birşey yapmam/yapmadım/yapmayacağım.

Galatasaray zamanla süper top oynayacak. Bekleyip göreceksin sende.

Hiçte öyle gözükmüyor. Çok eksik var, Terim'in kurgularının faydadan çok zarar verebileceğini düşünüyorum ve saha içinde lider bir oyuncu yok takımda. Ocak transferi gösterecek gidişatı. Defansif olarak şiddetle düzenlemelere ihtiyaç var. Galatasaray'ın oynadığı futbol, takıma her an boku yedirtebilecek bir futbol. Üzerine bu şekilde gelişirse ne olacak ? Hatalardan ders almıyorki oyuncular. 2 - 0 önde olsak bile güvenle maç izleyemeyeceğimiz bir futbol var ve uzun süredir böyle. Terim henüz bunu değiştirebilmiş değil ve değiştirecek mi merak konusu.

Hani sen diyorsun ya 4 gol yedik normal karşılıyorsun -ki öyle birşey yok- sen hakemin kararlarını normal karşılıyorsun ya, acayip şaşkınım

Normal karşılıyorum/karşılamıyorum. Konu o değil, 10 kişi kalsak bile, Galatasaray antep gibi ilk 3 4 maçını kaybetmiş bir takımdan 4 gol yiyemez kardeşim evinde. Antep'in attığı gollerin hakemle ne alakası var oğlum ? Galatasaray kendini bu duruma düşürdü bu maçta, NET.

Emir, son derece HAKSIZSIN. Boşuna konuşuyorsun. Senin gerçek zannettiğin bir çok şey YALAN

Haksız falan değilim. Boşuna konuştuğum doğru. Zan üzerine de konuşmam ben. Ne yalan ne değil birlikte göreceğiz.

.

Yahu ne celişkili adamsın az onceki mesajda sabırsızım diydoun sistem nerde diye kac mesaj yazdın.Şimdi şuan olması imkansız zaten beklemiyorum diyosun.Bende onu diyorum kac mac oldu daha.Bi onceden yazdıklarını kontrol et istersen:)

ya abi offff :D ben aysalın yerinde olsam dedim ya, şimdi isteyen yok öyle bişeyi :D

Bu yazı benide delirtti sabah okumuştum. Ama hakem olayı başka mesele. Onlara karşı toplu bir hareket şart. Önce kendi şapkamızıda önümüze koymamız lazım.

Bence doğruları yazmış Servet o pozisyonda kıçını kaldırabilse yada her zaman ki aptallığı ile adamı arkaya kaçırmasa ne böle bir pozisyon

yaşanırdı nede 10 kişi kalırdık maçın sorumlusu Servet denen haysiyetsizdir mümkünse artık İstanbul sınırlarında görünmesin ona bakarsanız

melo ve ujfaluji de kırmızı görmeliydi...

Yazıyı okumaya başladım '' Hakem, çok iyi bir maç yönetti '' yazısını görünce okumayı bıraktım.

Durum tahmin ettiğimden daha vahimmiş

[video=youtube;amkQDkNWqvk]https://www.youtube.com/watch?v=amkQDkNWqvk[/video]

Emir'e MHK başkanı bile katılmıyor.

Yusuf Namoğlu:KIRMIZI KARTLAR HATALI, KÖTÜ YÖNETİMİN SAVUNULACAK BİR TARAFI YOK; KENDİSİ DE BİZ DE BUNU KABUL EDECEĞİZ.

Radyo Spor | News

MHK başkanı bile madem kabul etti hataları o zaman Sabri ile Servet'e ceza verilmesin.

Geri
Üst Alt