GSC Haber Okan Buruk: "10+4 yabancı sınırına hazır değiliz"

Evet. CL de yarı final final oynamak istiyorsan öyle adam alacaksın. Doue PSG ye geldiğinde 40M Euro idi. Bizim onu o zaman almamız için vermemiz gereken para 60M euro
PSG veya City veya İnter, hangisi takıma 5-10M Euro'luk adam almış da oynatmış yarışmış
City İnter bunu yapamaz çünkü liglerinde de yarışıyorlar. Belki PSG belki Bayern gibi kendi liglerinde dominasyonu olan takımlar yapar.
Zaten bizim Bayern PSG olabilmemiz için iki farklı takımın olması lazım. Doue bu sene Fransa liginde 23 maça çıkmış yahu. Neden, çünkü adamın 2 tane kadrosu var resmen
Biz de böyle olmalıyız ama engelleniyoruz işte
Genç almayınca ŞLde yarı final mi oynayacaksın

Doue’yi Bayern alamadı gitti PSG aldı, sana niye gelecekti anlamadım.

Şu adam gibileri bulacaksın ve oynatacaksın, öyle gidip Nhaga varken göbekli Kaan’a süre vermeyeceksin.

Ayrıca Inter para harcayan bir kulüp değil, mevcut kadrolarındaki en pahalı adam da Bastoni, en çok ona bons verdiler, 5 m euro vermemek için Lookman’ı dahi almadılar.

önümüzde boey gibi bir örnek var. boey transfer edildiğinde 30 yaşında tecrübeli bir adam mıydı? genç adam hiç bir CL tecrübesi yoktu aldın oynattın adamı performans verdi sattın 30 a.

Abi siz bize kamera şakası mı düzenliyosunuz anlamadım ki

Kural 12+2 idi
10+4 oldu alt tarafı

Sadece 2 tecrübeli oyuncu genç olacak hepi topu bu

Ve bu da belliydi zaten kaç senedir aniden alınan sürpriz bir karar da değil şoka girelim

Ne hacıosmanı ne engellemesi ne üzerimize oynanan oyunları ne hep oyunlar senaryoları fbnin 250 yabancısı var okan kadar ağlamıyolar

Abi siz bize kamera şakası mı düzenliyosunuz anlamadım ki

Kural 12+2 idi
10+4 oldu alt tarafı

Sadece 2 tecrübeli oyuncu genç olacak hepi topu bu

Ve bu da belliydi zaten kaç senedir aniden alınan sürpriz bir karar da değil şoka girelim

Ne hacıosmanı ne engellemesi ne üzerimize oynanan oyunları ne hep oyunlar senaryoları fbnin 250 yabancısı var okan kadar ağlamıyolar
Bu kural sezon basindan beri belli olabilir ama TFF kurallara sagdik olan bir olusum mu olmus simdiye kadar? Oyle olmadigini da hepimiz biliyoruz zit pit kurallar ile oynayan baska bir ulke var mi Avrupa'da?

Fenerin son dakika 16 yabancisi olsun son gun giderler degistirirler kurali. Bunu bilmiyor musunuz?

Hoca ne diyor? Boey ve Lang'in kalmasini istiyorum diyor adam.

Simdi Lang ve Boey'in kaldigi bir senaryoda yap 10+4 olan bir kadro.

Milli takımın yarısı bizde zaten ağlayıp durma hoca. Şikecilerin 30 tane yabancısı var mevcutta. Onlar düşünsün bize ne.

önümüzde boey gibi bir örnek var. boey transfer edildiğinde 30 yaşında tecrübeli bir adam mıydı? genç adam hiç bir CL tecrübesi yoktu aldın oynattın adamı performans verdi sattın 30 a.
Boey gelir gelmez oynadı mı? 2 sene sonra hatırı sayılır süre almaya başladı.

Daha önce söylediğim gibi transfer isi asla ama asla kendisine birakilmamali sadece mevki sorulmalı sonra sen işine bak git tatile denilmeli, hoca yüzünden yediğimiz kaziklarfan köprü olur ,bu işi artik sportif direktör yapmalı

Bu kural sezon basindan beri belli olabilir ama TFF kurallara sagdik olan bir olusum mu olmus simdiye kadar? Oyle olmadigini da hepimiz biliyoruz zit pit kurallar ile oynayan baska bir ulke var mi Avrupa'da?

Fenerin son dakika 16 yabancisi olsun son gun giderler degistirirler kurali. Bunu bilmiyor musunuz?

Kesin kalacak isimler: Sanchez, Torreira, Lemina, Sane, Osimhen
Boey kalsın istiyorsa singo ve sallaiden en az birini göndermek zorunda 3 yabancı sağ bek lüzumsuz
Kesin kalacaklar 5, boey + langla beraber 7 kişi desek, 3 transfer yapılır. Sara kesin gitmeli, singo, sallai, boey, jakobs arasından en az 2 kişi de kesin gitmeli bana göre

Bu durum şöyle olsaydı mantık kazanırdı

Osimen gibi 12 adamın olurdu,10+4 bizi zorlar çünkü 2 tane osimenden vazgeçmek zorunda kalıcaz hem de yeni osimenler alamıyıcaz derdin hep birlikte yakınırdık

Ama şu anda bu kural bize bunu demiyo
Peki ne diyo

Leminayla uzatma
Boeyi alma
Langla hemen vedalaş
Toreyrayı paketle
İcardiyle sakın uzatma
Sançezi hemen satmaya çalış
Jakobsa teklif gelirse istersen değerlendir
Singoyu gözü kapalı ver
Sarayla sen sağ ben selamet ayrıl

Yani kural bizi el mahkum doğruya sürüklüyor

Hacıt ilk kez gs yararına bir şey yaptı farkında olmadan,bilmiyo ki bu kural bizi zayıflatmayacak aksine güçlendirecek

Kesin kalacak isimler: Sanchez, Torreira, Lemina, Sane, Osimhen
Boey kalsın istiyorsa singo ve sallaiden en az birini göndermek zorunda 3 yabancı sağ bek lüzumsuz
Kesin kalacaklar 5, boey + langla beraber 7 kişi desek, 3 transfer yapılır. Sara kesin gitmeli, singo, sallai, boey, jakobs arasından en az 2 kişi de kesin gitmeli bana göre
3 transfer yapilabilir demissin ama en onemli detayi atladin. Yas kuralini.

Sanchez, Torreira, Lemina, Sane, Osimhen, Lang, Boey, Singo veya Sallai, Jakobs. Bunlar ediyor 10 yabanci.

Nasil alacaksin Bernardo Silvalari yok bilmem van Dijklari (oyle yaziliyor nobette). Bu isimlerle sadece genc oyuncu alma durumun kaliyor, hoca da ona vurgu yapiyor zaten.

Bu durum şöyle olsaydı mantık kazanırdı

Osimen gibi 12 adamın olurdu,10+4 bizi zorlar çünkü 2 tane osimenden vazgeçmek zorunda kalıcaz hem de yeni osimenler alamıyıcaz derdin hep birlikte yakınırdık

Ama şu anda bu kural bize bunu demiyo
Peki ne diyo

Leminayla uzatma
Boeyi alma
Langla hemen vedalaş
Toreyrayı paketle
İcardiyle sakın uzatma
Sançezi hemen satmaya çalış
Jakobsa teklif gelirse istersen değerlendir
Singoyu gözü kapalı ver
Sarayla sen sağ ben selamet ayrıl

Yani kural bizi el mahkum doğruya sürüklüyor

Hacıt ilk kez gs yararına bir şey yaptı farkında olmadan,bilmiyo ki bu kural bizi zayıflatmayacak aksine güçlendirecek
Sen hala FM oynar gibi sunu gonder sununla vedalas diyorsun, takimda bir tek Lemina ile Icardi'nin kontratlari bitiyor geri kalani devam ediyor.

Oyle kolaysa hemen gonderelim bakalim kasaya ne kadar para giriyor sonra. Hocayi elestircem diye su kurali da ovmekten vazgecin sanki iyi birseymis gibi, sen hedefim CL'de ilerlemek diyorsun kulup olarak ama sundugun 'cozum' takimi dagitmaktan bahsediyorsun.

Nhaga gibi oyuncular alınmalı ve artık şans verilmeli çocuk gayet iyi beli dönmeyen Kaan ve ayağını cityde unutan ilkaydan daha iyi şuan

Genç almayınca ŞLde yarı final mi oynayacaksın

Doue’yi Bayern alamadı gitti PSG aldı, sana niye gelecekti anlamadım.

Şu adam gibileri bulacaksın ve oynatacaksın, öyle gidip Nhaga varken göbekli Kaan’a süre vermeyeceksin.

Ayrıca Inter para harcayan bir kulüp değil, mevcut kadrolarındaki en pahalı adam da Bastoni, en çok ona bons verdiler, 5 m euro vermemek için Lookman’ı dahi almadılar.
1 sezon önce leganese bedelsiz transfer olmuş

1 sene ya 1 1

Şimdi 80-100 kağıt

Kenan da juveye bedelsiz gitmişti ilk sahaya çıktığında belliydi yıldız olacağı o da 100-150 kağıt oldu langa verilen kiralama bedeli kadar bile maliyeti olmayacaktı şu ikisinin

Bu arada bence net değiştirirler bu kuralı fener o kadar sözleşmeden çıkamaz 20 tane mi ne sözleşmeli yabancısı var bunların

Kaldirin su kuralida herkes rahatlasin. Egitici takimlar olur, oyuncu satin alan takim olur. Örnegin barca madrid. Biri alt yapisindan oyuncu cikarir digeri piyasadan iyileri satin alir. Kim nasil planlama yapiyor kulüplere birakin. Sanki barca oyuncu yetistirdide borcsuz mu kaldi. En az madrid kadar borcu var. Takimlarin önüne kisitlama koyup avrupada yarismalarina engel olmayin, bu kisitlama sadece kulüplere engel oluyor. Sanki baris ugurcan yunus eren apo yabanci oyuncu. Iyi olduktan sonra yerli yabanci ayiramasin zaten, oynatirsin.

Sen hala FM oynar gibi sunu gonder sununla vedalas diyorsun, takimda bir tek Lemina ile Icardi'nin kontratlari bitiyor geri kalani devam ediyor.

Oyle kolaysa hemen gonderelim bakalim kasaya ne kadar para giriyor sonra. Hocayi elestircem diye su kurali da ovmekten vazgecin sanki iyi birseymis gibi, sen hedefim CL'de ilerlemek diyorsun kulup olarak ama sundugun 'cozum' takimi dagitmaktan bahsediyorsun.

Hepsini gönder diye yazmadım icardi lang boey bunların sözleşmesi bitti zaten gitmeliler +asprilla

Mevcuttan da 2-3 kişiyi gönder (sarayla singo satılabilir toreyra da köyüne dönebilir ya da sançeze by by denebilir yahut leminaya tşk edebilirsin) kontenjan ardına kadar açılıyor zati + renatoyu da oynatmayacaksa kiralasın bitti gitti

Sen sözleşmeleri biten 3 bitiği tutacaksan,üstüne vedalaşman gerekenlerle de vedalaşmayacaksan kontenjanım doldu diye de ağlamayacaksın

Bırak artık ağlamayı be adam yeter ya!

Sen genel olarak zaten hiç bir şeye hazır değilsin ki...

İlk defa duymuş gibi tepkiler veriyor bir de ulan bu kural çıkalı 1 yıl falan olmadı mı?

Aman genç oyuncu falan oynatmak zorunda kalırsın sonra parlar falan yaşlı yıldızlarını yedek kulübesinde tutmak zorunda kalırsın...

4 yıldır şampiyon olmuş hocanın konuştuğu şeylere bak. Sanki bundan önce muhteşem bir kadro mühendisliği yapıyordu da bu kural yüzünden yapamayacak.

Tüh çok yazık önümüzü kesmeye çalışıyorlar...

Geri
Üst Alt