GSC Haber Okan Buruk: "10+4 yabancı sınırına hazır değiliz"

Düzenli oynarken hiç performans düşürmeyen Nelsson gibi adamı bile iki hatasında paramparça ettiniz. Kolpayı bırakın ya. Hoca hata ediyor doğru ama bunun sebebi de sizsiniz taraftar olarak. 4 sene üst üste şampiyon olmuş adamı ilk tökezlemede kovduracaksınız. Camia çok sabırlı sanki de hoca da sabırlı olacak cesaret edecek. Fatih hocanın nasıl eleştirildiğini hatırlıyorum burada 3 kişi savunuyorduk. Samimi olun.

Sen hala FM oynar gibi sunu gonder sununla vedalas diyorsun, takimda bir tek Lemina ile Icardi'nin kontratlari bitiyor geri kalani devam ediyor.

Oyle kolaysa hemen gonderelim bakalim kasaya ne kadar para giriyor sonra. Hocayi elestircem diye su kurali da ovmekten vazgecin sanki iyi birseymis gibi, sen hedefim CL'de ilerlemek diyorsun kulup olarak ama sundugun 'cozum' takimi dagitmaktan bahsediyorsun.
Iyi bir sportif direktör olsa mahalle takimi gibi transfer işlerine hocalar yoneticiler karismasa sanchezi geçtim kaana ilkaya bile emin ol talip bulur 3 5 para kazanırız

Nelson bizim yorumlarımızdan dolayı tesiste bu işyerinde çalışmak istemiyorum şapkası takıyomuş

Nelsonu yiyen biz kaanı 5 senedir yiyemiyoruz öyle de enteresanız

Nelson bizim yorumlarımızdan dolayı tesiste bu işyerinde çalışmak istemiyorum şapkası takıyomuş

Nelsonu yiyen biz kaanı 5 senedir yiyemiyoruz öyle de enteresanız
Demagoji yapma ya. Nelsson o şapkayı takacak duruma nasıl geldi? Bayern maçı, Beşiktaş Süper Kupa vs. Hatalar yaptı diye burada neler yazıldığını falan gayet iyi hatırlıyorum. İnstagram hesabını yorumlara falan kapattı adam. Bunlar oyuncuyu, hocanın karar mekanizmasını etkilemiyor mu sanıyorsun? Kesti hoca da doğal olarak. Genç oyunculardan bahsediyoruz gidip Kaanı örnek vermişsin. Kaanla düzenli ilk 11 oyuncusu 22-23 yaşında adamın psikolojisi ve yönetimi aynı mı? Taraftar sadece forumdan da ibaret değil, adamların hesaplarını istila edip ana bacı sövülmüyor sanki. 4 yıl seri şampiyon olan adamın 4 -5 yıl kredisi olmalı. Şampiyon olamazsa gönderileceğini bilen biri ancak aptalsa 3-5 yıl ötesine yatırım yapar.

Bırak artık ağlamayı be adam yeter ya!

Sen genel olarak zaten hiç bir şeye hazır değilsin ki...

İlk defa duymuş gibi tepkiler veriyor bir de ulan bu kural çıkalı 1 yıl falan olmadı mı?

Aman genç oyuncu falan oynatmak zorunda kalırsın sonra parlar falan yaşlı yıldızlarını yedek kulübesinde tutmak zorunda kalırsın...

4 yıldır şampiyon olmuş hocanın konuştuğu şeylere bak. Sanki bundan önce muhteşem bir kadro mühendisliği yapıyordu da bu kural yüzünden yapamayacak.

Tüh çok yazık önümüzü kesmeye çalışıyorlar...

Aşırı manasız bir çıkış. Senin çok beğendiğin bir hoca takımın başına gelse ve dese ki 10+4 ne saçma kural böyle iş mi olur vs bu sefer bu eleştiriyi yapacak mısın? Bence hayır.

Hepinizi fi tarihinden beri biliyorum ve tanıyorum.

Maksat yeter ki vurmak olsun.

Türkiye gibi bir ülkede 1 yıl önceden belliymiş nasıl hazırlanılmamış? İyi de transfer buna göre yapılamaz, sen 2 sene önce 3 sene önce oyuncu alırken 4 yıllık kontrat imzalarken bunu biliyor muydun?

Amaç üzümü değil bağcıyı dövmek. Şu an bu salak kurala ana bacı tepki verilmesi gerekirken bu kuralın salaklığını dile getiren hoca eleştiriliyor

Gereksiz agresyonlu bir yorum Nurullah renktaş kusura bakma. Şimdi alıntılayıp biliyorum çok şey yazacaksın ben de okuyacağım merak etme ama cevap vermeyeceğim çünkü amacım tartışmak değil. Seni bir şeye de ikna etmeye çalışmıyorum, sadece gerçekten bi sakince düşünmeni istedim sence bu çıkışın ne kadar doğru.

Eğer doğru diyorsan da eyvallah.

Düzenli oynarken hiç performans düşürmeyen Nelsson gibi adamı bile iki hatasında paramparça ettiniz. Kolpayı bırakın ya. Hoca hata ediyor doğru ama bunun sebebi de sizsiniz taraftar olarak. 4 sene üst üste şampiyon olmuş adamı ilk tökezlemede kovduracaksınız. Camia çok sabırlı sanki de hoca da sabırlı olacak cesaret edecek. Fatih hocanın nasıl eleştirildiğini hatırlıyorum burada 3 kişi savunuyorduk. Samimi olun.
nelsson 3 sezondur ilk 11 oynuyordu bizde 2024'teki sürece girdiğinde
o sırada 25-26 yaşındaydı
genç oyuncu sınıfına sokmak doğru olmaz
bir de transfer olmak istemesine rağmen kadroda tutmuştuk. onların birikimi de vardı. uygun bir örnek değil bence

Aşırı manasız bir çıkış. Senin çok beğendiğin bir hoca takımın başına gelse ve dese ki 10+4 ne saçma kural böyle iş mi olur vs bu sefer bu eleştiriyi yapacak mısın? Bence hayır.

Hepinizi fi tarihinden beri biliyorum ve tanıyorum.

Maksat yeter ki vurmak olsun.

Türkiye gibi bir ülkede 1 yıl önceden belliymiş nasıl hazırlanılmamış? İyi de transfer buna göre yapılamaz, sen 2 sene önce 3 sene önce oyuncu alırken 4 yıllık kontrat imzalarken bunu biliyor muydun?

Amaç üzümü değil bağcıyı dövmek. Şu an bu salak kurala ana bacı tepki verilmesi gerekirken bu kuralın salaklığını dile getiren hoca eleştiriliyor

Bomboş yorum Nurullah renktaş kusura bakma.
GS 23 yasinda topcu almaktan aciz bir kulup müdür?

Okan 23 yasinda topcuyu oynatmaktan aciz bir td midir?

Cevaplar evetse beraber ağlayalım Nedim bey.

GS 23 yasinda topcu almaktan aciz bir kulup müdür?

Okan 23 yasinda topcuyu oynatmaktan aciz bir td midir?

Cevaplar evetse beraber ağlayalım Nedim bey.

Yoo, Okan hoca atıyorum 20 kişilik liste verdi, gerisi yönetimin işi veya transferlerden sorumlu insanların işi.

Velhasıl bana kalsa yaş ortalamasını 26-27'nin altına düşürmem o da ayrı. Takımda 1-2 tane genç oyuncu olsun yeter işte.

Burada olay doğru oyuncuları bulmak, 2004lü adam kesinlikle oynayamaz diye kendimizi şartlamak doğru değil. 25 yaşında 30 bonservisli 5 maaşlı adam getirince de patlayabiliyor güya hazır banko oyuncu diye aldık tutmadı. Bu tarz adamlar tutmayınca bedeli daha ağır oluyor hazıra dağ dayanmaz maalesef.

Hoca kalmali kesinlikle ama kurulu bir düzenimiz, bir sistemimiz yok 4 senedir. Günü kurtarmaya yönelik calisiyoruz 4 sezondur. Yanina profesyonel yardimcilar, kondisyoner felan artik ne gerekiyorsa getirirse belki adamina göre futbol degilde sisteme göre futbol oynanir. Gelen cuk diye oturur ve sürekli A gelir B gitmez. Verim de alirsin büyük olasilikla. Sane nin sacmaliklari harici misal attigi akilli paslarda takim arkadaslari da ayak uydurur, kalite artar. Diyoruz ya mac icersinde Sane o akil dolu pasi attiyor ama o gelen pasi alacak kafa yok diyoruz ya diger oyuncular da. Kafa yok degil sistem yok. Kaliteli kumaşımız var ama hibe ediyoruz senelerdir sistemin olmayisindan.

Demagoji yapma ya. Nelsson o şapkayı takacak duruma nasıl geldi? Bayern maçı, Beşiktaş Süper Kupa vs. Hatalar yaptı diye burada neler yazıldığını falan gayet iyi hatırlıyorum. İnstagram hesabını yorumlara falan kapattı adam. Bunlar oyuncuyu, hocanın karar mekanizmasını etkilemiyor mu sanıyorsun? Kesti hoca da doğal olarak. Genç oyunculardan bahsediyoruz gidip Kaanı örnek vermişsin. Kaanla düzenli ilk 11 oyuncusu 22-23 yaşında adamın psikolojisi ve yönetimi aynı mı? Taraftar sadece forumdan da ibaret değil, adamların hesaplarını istila edip ana bacı sövülmüyor sanki. 4 yıl seri şampiyon olan adamın 4 -5 yıl kredisi olmalı. Şampiyon olamazsa gönderileceğini bilen biri ancak aptalsa 3-5 yıl ötesine yatırım yapar.

Tamam keremden örnek verelim nelsonla aynı yaşta,nelsondan da daha fazla tepki alıyodu

O kadar sövmemize rağmen kendi gitmek istemese kalıyodu takımda

Saçma sapan bahaneler üretmeyi bırakın,göndermek istediği topçuya taraftar sövünce taraftar göndermiş olmuyor

Nelsonu basın toplantısında öne çık diyoruz çıkmıyo diye açık açık taraftarın önüne atan bizdik sanki,biz biliyoruz neyin ne kimin kim olduğunu neyi niye yaptığını

Zahayı yemek istiyodu,5-1 bjkye kaybedince taktiği söylemedi diyip taraftara suçlu budur diyor üstü kapalı biz de sövünce zaha gönderilince biz mi yemiş oluyoruz zahayı

Alt tarafı herhangi bi lig maçında 88.dakikada kaan yerine renatoyu oynat dedik ne dedik ne istedik sanki kendinizi bu kadar parçaladınız yok bu nasıl kural yok adam napsın yok sabır yok yok bilmem ne

Alt tarafı armando güner dün 20 dk erken girecekti yahu

Ada yüzgeç 20-30 dk fazla oynayacaktı zaten gönderilecek kutucu yerine

Sezon bitmiş amaç yok hedef yok beklenti yok hala icardi kutucu kaan ilkay oynıyor ne tepkisi ne sabrı şu maçta bile oynatmadı kimseyi

Yaw geçen sene ztk maçı vardı bolu dep,4-1 öndeyiz gitti 80.dakikada mertensi aldı oyuna berat luşu 87de mi ne aldı

Sözün bittiği yer yav şurası insan utanır bu adamı savunmaya

Git 4 sene şmp oldu bende sonuç adamıyım o yüzden kalsın istiyorum de anlarım ama genç topçu işleridir,yok taraftar sabretmiyodur falan aman aman aman hemen geçin o işleri

Taraftar sezon başı kampında yırtınıyodu arda oynasın diye gitti 8 ay kenarda oturttu çocuğu

Okan oynatacak ama taraftar sabretmiyo diyosunuz,bak kaç tane done saydım sana taraftarın oynat diye yırtınıp okanın oralı olmadığı,neymiş sövermişiz kaanı oynattığı için yine sövüyoruz ne değişti ki

bizde yaşı genç oyuncular oynadı
okan buruk oynattı
22-23 sezonu başlarken nelsson 23 yaşındaydı, kerem 23, sacha 22 yaşındaydı.
barış bir sonraki sene ilk 11'e yerleştiği sırada 23 yaşındaydı
yapmadığımız bir şey değil
ama devam ettirmeyi seçmedik

Bu durum şöyle olsaydı mantık kazanırdı

Osimen gibi 12 adamın olurdu,10+4 bizi zorlar çünkü 2 tane osimenden vazgeçmek zorunda kalıcaz hem de yeni osimenler alamıyıcaz derdin hep birlikte yakınırdık

Ama şu anda bu kural bize bunu demiyo
Peki ne diyo

Leminayla uzatma
Boeyi alma
Langla hemen vedalaş
Toreyrayı paketle
İcardiyle sakın uzatma
Sançezi hemen satmaya çalış
Jakobsa teklif gelirse istersen değerlendir
Singoyu gözü kapalı ver
Sarayla sen sağ ben selamet ayrıl

Yani kural bizi el mahkum doğruya sürüklüyor

Hacıt ilk kez gs yararına bir şey yaptı farkında olmadan,bilmiyo ki bu kural bizi zayıflatmayacak aksine güçlendirecek
FM kaç bu?

Siz hazır olmadığınız için TFF 10+4’e geçecek zaten. Siz hazır olsaydınız 12+2 derdi hatta 14+4 bile derdi.

3 büyükler içerisinde en hazır olmayan FB. Dolayısıyla TFF 10+4’e geçmez. Biraz suyu bulandırıp transfer döneminde 10+4’e geçmeyeceğiz diyecekler muhtemelen. Adamların 20 yabancısı var. Transfer yapmadan yarısını göndermeleri lazım. Bu dönem çok hile hurda dönecek.

Geri
Üst Alt