Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, taktiği anlattım ama o oyunculara farklı bir şey söyledi"

Hocanın maç sonu açıklamalarını beğeniyordum doğru tespitler yapıyordu.

Bu açıklamalar maçtaki hatalarından daha kötü. Stadı sevmiyorum ne demek, ayrıca Zaha hakkında söyledikleri de çok tutarsız.

Zaha, hazırlık sürecinin en dikkat çeken adamıydı. Bir maç iyiydi deyip küçümsemesi de çok kötü.

O kadar karıştırdın ki Zahanın söylenenleri anlamaması çok doğal.

Icardi, Mertens, Zaha tek maç ile bir sürü yeni sorun çıkardı. Umarım düzeltebilirsin.

Skor olarak geride iken Mertens çıkmamalı, tek bağlantı kuran oyuncu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan Buruk: "Wilfried Zaha girdikten sonra o da beklenen reaksiyonu veremedi. Hazırlık maçların bir tanesinde iyi oynadı. Diğerlerinde normal oyununu ortaya koydu. Beklentimiz yüksek ama net olarak alamadım."

farkindamisiniz bilmiyorum da, hoca Zaha gitsin diyor mesajina bakarsak. Yani sadece 1 macta begendim diyor simdiye kadar. Yonetime bir mesaji var.
Gitsin yönetime desin o zaman. Terbiyesizlik. Bu maçta zaha ne yapmışta bu maç sonu dillendiriliyor? Ayrıntıları okudukça delleniyorum. Kerem yüzünden ilk yarıda gol atamadık. Mertens vs çıkınca iyice sıçtı takım. Kerem çıkacaktı ilk kerem, sonra da icardi. Benim için okanin kredisi bitmistir

Dengesi bozulmuş 5-0 yenilmişiz demeçinin aşağısı yukarısı zaha kontrolü kaybetmek üzere

Tüm hazırlık maçlarında Batshuayi, Ziyech, Zaha, Dubois, Metehan oynat sonra sen gel ilk resmi maçta İcardi, Abdulkerim, Kerem, Yunus oynat. Saçmalıktan başka bir şey değil.
Bravo, maçta da aynı şeyi söyledim. Kampa katılan adamlardan kimse yok, kampa katılmayanların tamamı ilk 11. Daha da söylenecek birşey yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Hocamızın icraatlarını, kör göze parmak hatalarını, işler kötü gittiğinde verdiği reaksiyonları hayret ve endişeyle takip ediyorum.

Takımın başına getirilirken en net güven belirten, tereddütsüz destekleyenlerdendim. Aradan geçen iki yılda aldığı iki şampiyonluğa rağmen güvenim artmadı, bilakis azaldı. Mesela skor gerektiğinde orta sahayı boşaltma saçmalığının olmadık bir maçta hezimete yol açabileceğini söylediğimde çemkirenler şimdi ne düşünüyor acaba?

Taktik vs başlıklarında, başta takımca savunma yapamama sorunsalı olmak üzere detaylı irdelemeyi düşündüğüm bazı hususlar var. Şimdi uzatmayayım.

Hayatımda bundan daha saçma bi açıklama daha duymadım. Yarın sabah uyandığında kendisi de ulan ben demişim yav diyecek muhtemelen.

Açıklamayı dinledim isim vermemiş hoca

Bu açıklamadan sonra ya zaha gidecek ya hoca yoksa işimiz çok zor. Bu saatten sonra hoca ile takım arasında bağ zayıflar. Özellikle yabancı oyuncular ile.

adam oyunu okuyamıyor geldiği zamandan beri böyle 70-80 den önce oyuncu değiştirmez kim nasıl oynuyor görmüyor ki zahaya suç atıyor adamı 75-80 de aldın zaten nedir bu zaha takıntısı 7m veriyoruz adama Galatasarayın parası sezon boyunca zahanın senin için oynamasını nasıl isteyeceksin şimdi.
İyiki geçen sene 70-80de değiştiriyoruz, bu maçta 45tw değiştirdi sıçtı takima

Geri
Üst Alt