Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, taktiği anlattım ama o oyunculara farklı bir şey söyledi"

Ee allahını kitabını sevdiğim bunlar aklına mağlup olunca mı geliyor

Hazırlık maçlarında iyi oynamış ziyech olunca olmuyomuş falan ne anlatıyorsun

Yani yenildik ebemizinkini gördük iyi oldu hata benim de geç ne diye oyuncularında iki gram moralini sektrip atıyorsun

Hocam senin iyiliğin için diyorum.Valla git dinlen.Iddiasi olmayan takimda kafayi topla 2 sezon sonra gelmek istiyorsan gel.Şuan yokuş aşaği gidiş var yolun sonu kötü biter herkes için.Sağlam maaş ve para harcaniyor.Komple batariz.

5-0'lık yenilgi canımızı sıksa da hayatta futbolda olabilecek bir durum ama maç sonunda yaptığı açıklamalar gerçekten rezillik ötesi

bu açıklamalardan sonra takımın başında kalmamalı

bugün zahayı ortaya atan Yarın icardi'yi torrreira'yı ı maçtan sonra ortaya atar

Kardeşim hani 1-2 oyuncu sahada sırıtır anlarım, 11 oyuncunun 11'i de berbat olur mu, bu nasıl antrenörlük? Tepeden tırnağa rezil duruma getirmişsin takımı, halen yok saha yok bilmem ne. Zaha'yı beğenmiyormuş, Kerem'i baya beğeniyorsun galiba onu napacağız? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Barış Alper ile başlarsın o zaman ama gene ilk tercih Kerem'e gidiyorsun. Net adam kayırma bunun adı hiç hikaye anlatma. Yunus'u oyuna almak falan nedir, açıklasana bilelim mesela. Icardi'ye sonsuz toleransa devam edersin, Batshuayi'yi almak için Mertens'i yersin. Şöyle davranan birine güvenebilmek çok ama çok zor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün çok kötüydük, sorumluluk benim, taraftarlarımızdan özür diliyoru, gerekli dersleri alacağız. Bunları söylemek çok mu zor ya. Kontrolü kaybetti iyice.

Futbolcuları basının önüne atarak kazanan teknik direktör görmedim.

Yolları ne kadar erken ayırsak o kadar iyi.

Adam belli ki Zaha'yı manevi evladına rakip olarak görüyor..

Başka bir açıklaması olamaz bu rezaletin..

Ahmet Buruk Özal: “Babamı Zaha öldürdü.”

1722718518878.webp

Su rezalet savunulacak gibi degil yakinda icardiyede sallar bu hoca
Direk bu gece eline veririm istifasini bir saniye beklemem gerekirse yardimci hocaya emanet eder hoca bakarim hocasiz bu takim daha kotu olmaz maalesef iste basari ego getiriyor egoda insanin sonunu getiriyor

Zaha annesine filan dövdü sanırım Okan'ın, "mother****er" filan dedi hocaya, hoca da bunu duydu heralde. Başka türlü açıklayamıyorum bu hareketi.

Asıl skandal bu açıklama. Okan hoca kendinde değil bugün ve bu maçla tüm sezonu kaybetti.

Herseyi Zaha'ya baglayip çok ama çok agir onu taraftarin önüne atti. Kerem Akturkoglu, Berkan Kutlu, Nelsson ve hatta Torreira bile çok kötüyken son 10-15 dk oyuna girene böyle isim vererek tepki vermek çok büyük bir hata.

Hocayı 5lik skor sarsmis gibi görünüyor bu saçmalamayı ona bağlıyorum, ruh hali iyi değil, dağılmış halde gibi ,konuşmasa yarın toplantı yapsa daha iyimis

Yanlis aciklamalar

Bu sekilde hoca ile oyuncular arasinda bag kopar

Taraftar ile takim arasinda zaten koptu bugun

Tutunacak dal kalmayacagi icin daha da kötü bir sürece gireriz bu sekilde

Geri
Üst Alt