Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, taktiği anlattım ama o oyunculara farklı bir şey söyledi"

oyuncularla olan durumu ,yakın dönemde görürüz,zahayla ipler kopacaktır lakin esas diger oyuncularla durum nasıl olacak

umarım bag kopmaz

zaha ve ziyech olmasa bu takımın performansı %100 artar.

bir kere oynayanın aklında da 2. yarı çıkacak mıyım fikri olmaz

takımı çorba yapmış hala taktiklerimi anlamadılar diyor yaptığın her hamle takımı dahada geri atıyor. Fatih hocadan da mı birşey öğrenmedin topçularını ağır mağlubiyet sonrası taraftar önüne atıyorsun!
zahanın verdiği taktik sayesinde belki daha az gol yemişizdir

takımı çorba yapmış hala taktiklerimi anlamadılar diyor yaptığın her hamle takımı dahada geri atıyor. Fatih hocadan da mı birşey öğrenmedin topçularını ağır mağlubiyet sonrası taraftar önüne atıyorsun!
bence kasıtlı olarak eleştirdi zahayi belki defolur gider diye

Adam Zaha'yı kafaya takmış. Yani şöyle izah edeyim, mobbingi iyi bilirim yıllarca mücadele ettim ve mobbingci yöneticinin hareketlerini 5 dakikada tanırım. Normalde hissettirmeden, çaktırmadan belirli aralıklarla insanın mentaline oynarlar. Okan Hoca'nın geçen sene yaptığı gibi(süre vermeme, soğuk davranma, yok sayma vb.) Genelde de mobbing mağdurunu kurumda yalnızlaştıracak şekilde gelişir olaylar(adam yabancı, yeni gelmiş ve Kerem'le forma yarışında.) Gelelim bugüne. Mobbing uygulayan yönetici büyük bir başarısızlık yaşar da şok durumuna girerse, iç ses artık dışa vurur ve ustaca mobbing yaptığı bireye artık direkt düşmanca davranır. Bu her zaman böyledir, şaşmaz. Sabah ben neler demişim ayıp etmişim diyecek ama iş işten geçti. Okan Hoca da bir gün gider, Zaha da. Galatasaray kalıcıdır, bu akşamı yaşatanlar da unutulmaz. Unutulmaz dediğim skor değil, maç sonu açıklamaları. Bu skor 1 hafta sonra unutulur. Hoca benle uğraşmayın Zaha suçlu onla uğraşın diyor. Skandal.

Taktik vermek icin zahayi niye cagirmis
Madem baris sag beke gecicek barisi cagir turklerden birini cagir soyle
Bu resmen artniyet ve sinsilik iceriyor zahanin yerinde olsam cikar konusurum inceldigi yerden kopsun

Terime bayılmam ama o hiçbir zaman yönetim tarafına geçip taraftara ayar vermeye kalkışmadı. Hiçbir zaman oyuncusunu sahaya sıçsa bile maç sonu açıklamalarıyla taraftarını önüne atıp kendini sıyırmadı. Kadro dışı bıraksa bile oyuncuyu basına satmadı. En kötü durumlarda bile üstü kapalı konuştu isim vermedi. Çünkü adam tecrübeliydi yarın yine onlarla çalışacağını biliyordu.

Hoca yanlış yolda..

Kıstasımız hazırlık maçları ise milli takımdan dönen ve kamp yemeyen futbolcular ne yapmış? Kampın başından bu yana takımla birlikte çalışan Zaha varken, neyine güvenerek sadece antrenman görmüş Kerem'i ilk 11 oynatıyorsun?

Geçen seneki gidişattan ötürü pek fazla horozlanan olmadı ama, bu adaletsizlik başını yakar.

Hislerimize tercüman olan bir post..

Hamza'yı evlat sevgisi götürmüştü, bu da aynı şekilde gidecek..

Umarım gider. Bu yaptığı çok büyük saygısızlık. İnsanların asıl düşünceleri böyle kaybedilen zamanlarda ortaya çıkıyor görüldüğü üzere.

Böyle bir lafı hiçbir üst düzey teknik direktör söylemez.

Hocam skordan daha cok uzdu aciklamalarin beni acikcasi. Durduk yere bi kaos ortami neden yarattin. Sen cok prosfesyoneldin bu konularda simdi oyuncularda gruplasma baslarsa nolacak. Zahadan bu saatten sonra nasil bir verim almayi planliyorsun mesela. Gecen seneye gorede hazirlik kampini iyi gecirdi daha istekliydi. Bugun kim iyi oynadida Zahayi hedefe koyuyorsun valla akil tutulmasi hocam.

Zaha yanlis anlamis taktigi diyorsunda sen Torreirayi cikarip Zahayi alarak tam olarak ne dusundun bende bunu anlamiyorum. Su degisiklik olmasa mac olsa olsa 3-0 biterdi. Orta sahayi tek basina Kerem Demirbaya emanet etmek nasi bi taktik Zaha bunu anlasa nolur anlamasa nolur.

Okan Buruk: "Zaha ve Ziyech kanatlarda olunca bu anlamda üretme anlamında zorluk çekiyoruz. Çizgi oyunu oynuyoruz oyun birebire kalıyorlar. Diğer arkadaşları gibi onunda benimde yetersizdi performansı. Net bir şekilde iyi oyun ortaya koymadık."

Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, Kaan'ın stopere geçip, Barış'ın sağ beke geçmesini söyledim. Ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi onlara. Oradaki karışıklığı düzeltmeye çalıştım. Bazen oyuncular yanlış anlayabiliyor."

zahayı da ziyechi de istemiyorum demiş yaw.

Oğuzu da deli gibi istemişiz belli ki.

zaha ile ilgili açıklaması rezalet yapılmaz o açıklama.

hamzada birlo'yu istemişti
Zahanın bu oyunda hiçbir karşılığı yok, burada da yazıldı çizildi bu.

bu oyun, bu diziliş, bu rollerle devam edilecekse zaha gitmeli. Yazık adama amatör futbolcu muamelesi yapılıyor

ziyechte bu oyunda kanat oynamaz.

En az skor kadar rezalet açıklamalar. Bu ne acemiliktir anlayamadım. Herhalde skorun baskısından olacak.

Zaha bizim için bitti artık belli ki. Satılır umarım.

Gece boyu sinirimden uyumadım. Yatakta PC başında ne varsa okudum. Sinirim hala geçmedi. Sara kap bildiriminden önce okanin özür metni yayınlanmali resmi sitede

Geri
Üst Alt