Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zahanın verdiği taktik sayesinde belki daha az gol yemişizdirtakımı çorba yapmış hala taktiklerimi anlamadılar diyor yaptığın her hamle takımı dahada geri atıyor. Fatih hocadan da mı birşey öğrenmedin topçularını ağır mağlubiyet sonrası taraftar önüne atıyorsun!
bence kasıtlı olarak eleştirdi zahayi belki defolur gider diyetakımı çorba yapmış hala taktiklerimi anlamadılar diyor yaptığın her hamle takımı dahada geri atıyor. Fatih hocadan da mı birşey öğrenmedin topçularını ağır mağlubiyet sonrası taraftar önüne atıyorsun!
Hoca yanlış yolda..
Kıstasımız hazırlık maçları ise milli takımdan dönen ve kamp yemeyen futbolcular ne yapmış? Kampın başından bu yana takımla birlikte çalışan Zaha varken, neyine güvenerek sadece antrenman görmüş Kerem'i ilk 11 oynatıyorsun?
Geçen seneki gidişattan ötürü pek fazla horozlanan olmadı ama, bu adaletsizlik başını yakar.
Okan Buruk: "Zaha ve Ziyech kanatlarda olunca bu anlamda üretme anlamında zorluk çekiyoruz. Çizgi oyunu oynuyoruz oyun birebire kalıyorlar. Diğer arkadaşları gibi onunda benimde yetersizdi performansı. Net bir şekilde iyi oyun ortaya koymadık."
Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, Kaan'ın stopere geçip, Barış'ın sağ beke geçmesini söyledim. Ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi onlara. Oradaki karışıklığı düzeltmeye çalıştım. Bazen oyuncular yanlış anlayabiliyor."
hamzada birlo'yu istemiştizahayı da ziyechi de istemiyorum demiş yaw.
Oğuzu da deli gibi istemişiz belli ki.
zaha ile ilgili açıklaması rezalet yapılmaz o açıklama.
Zahanın bu oyunda hiçbir karşılığı yok, burada da yazıldı çizildi bu.hamzada birlo'yu istemişti