Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, taktiği anlattım ama o oyunculara farklı bir şey söyledi"

Kisa ve net, stad iyi degil, zaha ziyech gibi oyuncular iyi oynamadi , bütün suc bende ama korkmayin bizim Süper lig nasil olsa okadar dandik ki sampiyonluk oynamak icin iyi hoca olmaya gerek yok demis.

Takımın gerçek anlamda bir hocası yok, bu leş ligde Anadolu takımlarını yenince havaya giriyorsun ama bu kadro böyle oynamaz hocam, aklını başına topla

Hocam bahane olarak söylemiyorum ama senin bahanelerini yiyim ya

Hocam saha kötüyse takımı ve kendini hazırlamak için son hazırlık maçını burda yapsaydında oyunculara bakın burası böyle ona göre oynayın filan deseydin.

Okan Buruk: "Wilfried Zaha girdikten sonra o da beklenen reaksiyonu veremedi. Hazırlık maçların bir tanesinde iyi oynadı. Diğerlerinde normal oyununu ortaya koydu. Beklentimiz yüksek ama net olarak alamadım."

farkindamisiniz bilmiyorum da, hoca Zaha gitsin diyor mesajina bakarsak. Yani sadece 1 macta begendim diyor simdiye kadar. Yonetime bir mesaji var.
Yönetime neyin mesajı orasını anlamadım rezil kepaze olduğun maçtan sonra bunu basına söylemek tam bir amatörlük. Oyuncuyu düşünmüyorsa yönetime iletir, menajeri çağırılır konuşmalar yapılır her şeyin bir usulü var

Iyiki Instagram kapalı tinercilerin fenerlilerin kudurmalarini kismende olsa gormuyoruz

Başlığı görüp geldim koşa koşa açıklamaların tamamını okuyup değerlendirmek lazım

Maça başlatmayacağın adam direkt berkandı çünkü torreira yorulunca sokabilecek bir adamın yok ama ne takımı kurabiliyorsun ne taktiğin var ne de oyun okuması.
Niye varsın ki sen anlat. Oyunculara da bok at.Kapanmış 3-0 olmuş takıma karşı orts saha olmadan zaha oynasaydı diyor.
Kafayı yemiş.
Zaha ile başlayıp kerem ile de devam edecektin. Adam net fiyasko bak

Hoca hazırlık maçlarında görmedin mi eksiklikleri? Yunus ta ne gördün de Zaha ya tercih ettin?

Yönetime neyin mesajı orasını anlamadım rezil kepaze olduğun maçtan sonra bunu basına söylemek tam bir amatörlük. Oyuncuyu düşünmüyorsa yönetime iletir, menajeri çağırılır konuşmalar yapılır her şeyin bir usulü var
Bencede acik olarak basina bunu soylememesi gerekiyordu ama simdi net olarak ifade ettigine gore aksiyon istiyor galiba cunku memnun degilim dedi kisaca.

Okan Buruk: "Wilfried Zaha girdikten sonra o da beklenen reaksiyonu veremedi. Hazırlık maçların bir tanesinde iyi oynadı. Diğerlerinde normal oyununu ortaya koydu. Beklentimiz yüksek ama net olarak alamadım."

farkindamisiniz bilmiyorum da, hoca Zaha gitsin diyor mesajina bakarsak. Yani sadece 1 macta begendim diyor simdiye kadar. Yonetime bir mesaji var.
E adama demezler mi kova sezon 5 belki 10 maçta sende iyi oynadın senin için de beklentimiz yüksek ama sonuç orta sahayı boşaltma ile sonuçlanan ve fark yerdiğimiz 2 kritik maç var.

Zaha ne alaka arkadas, adam 5. degisiklik ve 15 dk oynamis. Oynadigi taktik de belli degil, sag mi sol mu orta saha mi...

Hoca bir iki gun gecsin toparlar, cok buyuk sacmaladi bugun ve gereksiz.

Zaha artık taktiğin mantığın bittiği yerde oyuna alındı. Zaha ile farklı bir sorunu var Okan hocanın ama ne bilmiyorum.

Geri
Üst Alt