Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, taktiği anlattım ama o oyunculara farklı bir şey söyledi"

İcardim ve Kerem , Yunuslarımda bir hata veya kötü oyun olduğunu düşünmüyorum..Abdulkerim'de benim vazgeçilmezim.. Zaha yüzünden bu haldeyiz..

Bir oyuncuyu cimbizla secip gunah krcisi ilan etmek yakismadi hocam. 5-0'dan daha ayip bir durum. Halbuki Torreira'yi cikardigin an biliyorduk felaketin gelecegini. Ne taktiginden bahsediyorsun Allah askina?

Zaha'nin da biraz akli varsa gider bu saatten sonra. Fayda edecegimiz oyunculari harcamakta ustumuze yok. Egosu yok dedigimiz Okan hocaya kurban gitti. Pes ettim, gitsin.

En acisi her mactan sonra cikip cok bilgili konusur, bütün hatalari bir bir anlatir aha hoca cok iyi analiz etmis maci bir daha tekrarlamaz hatalari dersin ama o cok bilgili konusmalar orda kalir ve hic o hatalarin üstüne gidilmeyip her mac ayni sorunlar yasanir, sonra sil bastan mac sonu yine ayni aciklamalar.

insan düsünmüyor degil bu konusmalari ne icin yapiyorsun cözüm üretmiyorsan?

Şunu demesen olmaz mıydı hocam ne gerek vardı olan olmuş zaten başından beri hiç haketmedik ki

kerem ilk yarı farklı toplar kaybetti de diyebilirdi gücü son 10 dk oynayan zahaya yetmiş.

Sebebi bu olamaz, hocam.

Sıkıldım artık bahanelerden. Yılda 50 milyon TL kazanıyorsun, az biraz profesyonel ol.

galatasaray tarihinin en kötü maç sonu açıklaması. bakın belki igor tudor diyeceğim ama o bile böyle açıklama yapmadı. skibbe veya prandelli hiç biri böyle demedi. bakın prandelli gitti hamza hamzaoğlu geldi şampiyon olduk. o şampiyonlukta çok belliydi ki oyuncular hocayı (prandelliyi) yemişti. yahu prandelli bile görevi bıraktıktan sonra bile böyle selçuk oynamadı sneijder verdiğim taktiği yanlış iletti yasin sakat değildi sakatım ben dedi gibi bir açıklaması y o k.

Zahanın oyunculara dizilişi anlatamaması 4 ve 5 i yememize sebebiyet vermiş anladığım kadarıyla
İlk 3 golü nası yedik hocam

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi bu takımın oyuncuları stoperden birisi kırmızı yiyince diziliş nasıl olacağını algılamayacak düzeyde mi. Ha çocuklar da haklı hazırlık maçında gidip demirbayı stoperde oynatırsan yunus bile bek oynayacağını düşünebilir.

Dün sinirden maç bitiminde direkt dünyadan kopmuştum açıklamaları biraz önce okudum maç ayrı bir rezaletti bu açıklamalar ayrı bir rezaletti Okan hoca 2 şampiyonluktan sonra güç zehirlenmesi yaşıyor. Futbolda dün yoktur bu gün vardır bütün taraftarın sezona olan beklentisini yol ettiler

Futbol sonuçta bir oyun her türlü sonuçla karşılaşma imkanın var, her türlü taktiksel hatada yapabilirsin.

Fakat şu açıklama spordan bağımsız bir açıklama. Evrensel, ahlaki değerler bunlar. Yönetime, menajerine, kendisine git söyle seni istemiyorum zaha diye. Milyonların göreceği şekilde hiçbir insanı böyle rencide etme hakkın yok. Seni yetiştiren hocan defalarca bu takımın başında 5-6 yedi hiçbirinde oyuncusuna milyonlar önünde çamur atmadı. Kötü bir insansın Okan buruk.

Abartmayın ya açıklama yapıyor adam bazen böyle yanlış anlamalar oluyor diyor doğal olarak. Görende Zaha isteyerek yaptı dedi sanacak. Nelsson berbattı düşünün ki ben hayatımda Torrerianın o kadar pas hatası yaptığı tek maç budur.

Akıl alır gibi değil ya
Şu açıklamayla Zaha ile Kaan ve Barışın arası da bozulur.

Geri
Üst Alt