Emre Kalem
Kırmızı Üye
- 31 Ocak 2019
- 1.997
- 1.762
- 698
İcardim ve Kerem , Yunuslarımda bir hata veya kötü oyun olduğunu düşünmüyorum..Abdulkerim'de benim vazgeçilmezim.. Zaha yüzünden bu haldeyiz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan buruk sen misinİcardim ve Kerem , Yunuslarımda bir hata veya kötü oyun olduğunu düşünmüyorum..Abdulkerim'de benim vazgeçilmezim.. Zaha yüzünden bu haldeyiz..
Kerem kalmak için zahayı yemelerini istemiş bile olabilir belki de o yüzden bu çıkışkerem ilk yarı farklı toplar kaybetti de diyebilirdi gücü son 10 dk oynayan zahaya yetmiş.
aysal başkan olsa kulübede öğrenirdiSeni hep savundum hocam ama su macin ve su sozlerin izahi yok. Ikisi de utanc verici.
söylediklerinin ufak tercümesi renktaş..Okan buruk sen misin
Abi bu takımın oyuncuları stoperden birisi kırmızı yiyince diziliş nasıl olacağını algılamayacak düzeyde mi. Ha çocuklar da haklı hazırlık maçında gidip demirbayı stoperde oynatırsan yunus bile bek oynayacağını düşünebilir.Zahanın oyunculara dizilişi anlatamaması 4 ve 5 i yememize sebebiyet vermiş anladığım kadarıyla
İlk 3 golü nası yedik hocam
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasıl 50Sebebi bu olamaz, hocam.
Sıkıldım artık bahanelerden. Yılda 50 milyon TL kazanıyorsun, az biraz profesyonel ol.
Asıl skandal bu açıklama. Okan hoca kendinde değil bugün ve bu maçla tüm sezonu kaybetti.