Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, taktiği anlattım ama o oyunculara farklı bir şey söyledi"

bu nasıl rezil bir cümledir ???

kamp boyunca adamı övdün - kerem geri geldi anında tekrar sildin.

bu çok sağlıksız bir iş. söyle yönetime gitmek istiyorsa teklifi değerlendirin o zaman. Kulübende tahmini olarak 7 M na yakın para alan adam mı oturtacaksın hoca olarak ?

87. dakikada 3 farkla gerideyken Zaha'ya ne taktik verdigini keske aciklasaydi, bizde bilseydik. Butun orta saha oyuncularını oyundan alıp orta sahayi bomboş bırakan sanki kendisi değilmiş gibi birde taktik verdim anlatamadı diye açıklama yapıyor. Bundan sonra taktiği Kerem yada Yunus'a versin artık, onlar belki daha iyi anlatir. Zaha taktiği yanlış anlatmış, arkadaşlarına kaleyi boş birakin 5 yiyelim demis.

Barış'ı sağ bek Kaan'ı stoperde oynatmak istiyorsan taktiği zaha'ya değil Kerem demirbay'a söylersin. neresinden tutsan elinde kalıyor adamın açıklamaları

5 yersin, 6 yersin, her büyük hoca yemiştir. Herkesin hezimetleri var. Fakat bu durumlarda onlarla seni ayıran yegane şey, maç sonu açıklamaları.

Ben sorumluyum, özür dileriz, öyle bir sezon geçireceğiz ki bu akşamı unutturacağız" dersin teşekkür edersin ayrılırsın basın toplantısından.

Sorumlu benim, hata benim, yanlış çıktık, yanlış strateji yaptık hiç demiyorsun. Nelson bizi yaktı, Zaha taktiği yanlış aktardı, cart curt.

Bırak bu işleri. Haftalar önce kendini harcarsın, yönetim kayığına binmişsin dedik sana.
Dursun kendini kurtarma hamlesi olarak "Fatih hocam nasılsın?" diye hal hatır ayağına telefon etmiştir bile.

Sen bilirsin.

bu nasıl rezil bir cümledir ???

kamp boyunca adamı övdün - kerem geri geldi anında tekrar sildin.

bu çok sağlıksız bir iş. söyle yönetime gitmek istiyorsa teklifi değerlendirin o zaman. Kulübende tahmini olarak 7 M na yakın para alan adam mı oturtacaksın hoca olarak ?

Olur mu hiç. Biri manevi oğlu. Diğeri hiç kimse.

Ayrıca biz kimiz ne biliriz ki hocanın adaletli forma dağıtmasına karışabiliriz.

Olur mu hiç. Biri manevi oğlu. Diğeri hiç kimse.

Ayrıca biz kimiz ne biliriz ki hocanın adaletli forma dağıtmasına karışabiliriz.
bzi geç zaten abicim, biz taraftarız - söveriz coşarız ederiz bizim olayımız kendimizi yükseltir ya da düşürür.

Milyonlar kazanan adamların ama işinin hakkını vermesi lazım. sahada da kenarda da

Bu açıklama kulübümüz kültürüne yakışmamış.Hocayı kınıyorum

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zahadan önce Kaan ve Berkanla oynamamayi ogrenmeliyiz öncelikle.Kaanin taraf folliuk ötesi oldu maşallah.

Geri
Üst Alt