Okan Buruk: "%100 olmak için birkaç haftaya ihtiyacımız var"

Oyuncular birbirlerini yeni taniyor nedir ya? Bakambu'dan baska yeni biri var miydi onbirde?

rasika gelmeden bu takimi toparlayamaz okan hoca

kalli veya geretsde böyle bir kadro olsaydi catir catir yenerdik rakipleri

makine gibi takim yaratirlardi

okan hocada bu yetenek yok malesef

sana güveniyoruz hocam. geçen sene 2 hafta 3 puan başlamıştık. bu sene 4 puan başlayalım devamı gelecek 1 ay sonra gümbür gümbür olacağımıza inanıyorum

Trasfer tahtası kapalı senin ilk 18ine bile giremeyecek adamları yenmen için %100e ihtiyacın mı var hocam.

Terimleşme hocam. Bahane sunma bize.

Dün bizim maçtan önce Newcastle maçını izledim, biz insanız da bunlar insan değil mi? Biz hazır değiliz, bu adamlar niye sezona hazır girebiliyor kendi liglerinde?

Hadi o kadar uzağa gitmeyelim. Geçtiğimiz sezon hepimizi mahveden o deprem felaketinden en çok etkilenen takımların belki de başında gelen Hatayspor neden hazır? Hatay da sezonun ilk maçına çıktı? 5 attılar deplasmanda Pendikspor'a?

Yani hazır olan oluyor. Hazır değilsek, kendimize bakmamız lazım.

Torreira yoktu, Icardi yeni geldi falan bunlar bahane değil. Rakibin 2 senedir transfer yapamayan Kayserispor. Kayserispor'u yenmek için Icardi'ye, Torreira'ya, Zaha'ya, Tete'ye, Zaniolo'ya ihtiyacın varsa, biz bitmişiz zaten. Bu futbolcuların %100 hazır halde sahada olmasıyla maç kazanacaksak, o takımın başında ben olsam yine kazanır zaten bu kadro.

Dün bizim maçtan önce Newcastle maçını izledim, biz insanız da bunlar insan değil mi? Biz hazır değiliz, bu adamlar niye sezona hazır girebiliyor kendi liglerinde?

Hadi o kadar uzağa gitmeyelim. Geçtiğimiz sezon hepimizi mahveden o deprem felaketinden en çok etkilenen takımların belki de başında gelen Hatayspor neden hazır? Hatay da sezonun ilk maçına çıktı? 5 attılar deplasmanda Pendikspor'a?

Yani hazır olan oluyor. Hazır değilsek, kendimize bakmamız lazım.

Torreira yoktu, Icardi yeni geldi falan bunlar bahane değil. Rakibin 2 senedir transfer yapamayan Kayserispor. Kayserispor'u yenmek için Icardi'ye, Torreira'ya, Zaha'ya, Tete'ye, Zaniolo'ya ihtiyacın varsa, biz bitmişiz zaten. Bu futbolcuların %100 hazır halde sahada olmasıyla maç kazanacaksak, o takımın başında ben olsam yine kazanır zaten bu kadro.

Adana ornegi de var. O herifler nasil canavar gibi hazırlar acaba.

Adana ornegi de var. O herifler nasil canavar gibi hazırlar acaba.
Evet. Hoca diyor ki hava sıcaktı, bu havada top oynamak zor falan. Şimdi sıcak konusunu hiç konuşmayalım o zaman. Önümüzde bir Adana örneği var. Sıcaklıksa, sıcaklığın ağababası Adana'da.

Geri
Üst Alt