Okan Buruk 2 Transfer Beklediğini Açıkladı

Adam ne dese birilerine batacak herzaman bu kesin

Orta saha isterse hani 12 kisi oynanmiyordu diyorlar

Orta saha istemese hoca degil takimin en cok ihtiyac duydugu mevkiyi bilmiyor diyorlar

Sistem degismeye karar verir hani sistemin iyiydi diyorlar

Sistemi degismez taktik bilmiyor sadece tek sistem biliyor onun disina cikamiyor diyorlar

Kerem’in veda ettigi video dan bile birseyler cikarmaya calistilar

Ne yazik ki sosyal medya bok cukurunda böyle art niyetli insanlar oldugu sürece bu tarz celiskili sacmaliklar görmeye devam edecegiz

Aynı okan gibi sende gerçeklikten kopmuşsun

Os istemiyorum 12 kişi mi oynıyıcaz diyen okan

Sonra os istiyorum dediğinde insanlar haklı olarak hani 12 kişi oynanmıyodu diyolar

Çelişkiye düşen eleştirdiğin insanlar değil,eleştirmekten korktuğun okan

Senin gidişat çok vahim bir hal almaya başladı,git bi sahil kasabasına yerleş balık tut kafayı toparla realiteye dön sonra yine gel aramıza

Dost tavsiyesidir

Bir sürü maç var. Trabzon'u da ekledim şimdi. Eleştiriler dibine kadar haklı ama bunu abartıp biz 2 senedir ne oynuyoruz diyenler net maç falan izlemiyordur.

Yoruyor beni bu kadar duygusal tipler.
bizim taraftar kesimindeki defo bu - tamam başarı vs ya da sürece göre tepki her daim var- bu övülen kısım

ama sıkınıtlı bir şey olduğunda her yere ateş etmekte yersiz. kerem demeyeceğim , ord FT konuları gibi bölük pörçük taraftar ama köhn'ü yok yere yedi taraftar ...defoları olabilir ama kenara sallanacak adam değildi , maliyet vs olarak. onu taraftar yedi - daha doğrusu yönetime "alın bunu günah keçisi yapın" malzemesi verdi.

benim yönetime zerre güvencem kredim kalmadı ET yi saf dışı bıraktıklarından beri

okan hoca özelinde de yaz süresince kamplar dahil ne oynattığı oynatmayı planladığı ya da ne istediğini tam bilmediği için takımın kendisini taşıdığı fikrine sahibim. bu noktada yanıltması lazım beni ki bu sezon başarı bekleyebileyim.

Büyük akıl tutulması var ya. Orta sahada rakiplere bakıyorsun adamlar makine gibi bir düzen kurmaya çalışıyorlar, hem sertliği hem üretkeliği artırmaya çalışıyorlar, biliyorlar çünkü kime karşı oynarsan oyna orta sahan kadar varsın. Biz yok canım ne orta sahası diye diye aylarımızı harcadık. 1 tane hücuma yönelik adam aldık (Sara), bence çok iyi de bir adam aldık ama adamdan yapmaması gereken şeyleri bekleyip onu da zor durumda bıraktık. Şimdi Osimhen gelip 5'li orta sahaya dönme fikri ortaya çıkınca orta saha lazım olduğu aklımıza geldi. Onda da olursa olur kafasında ve bence büyük ihtimal alamayacaklar. Olacak iş değil.

Sırf şuna sinirlenmemek elde değil.
yani açıkçası dediğim gibi - saha içinde / takım havasında ve oynanan oyun kısmında adresimiz Okan Buruk ... göreceğiz ...açıkçası çok şanslı bir td çünük takımında brieysel etki eden oynuucus çoktu , yanında ET gibi her haltla ilgilenen destek yönetici vardı.

maça hazırla ve oynat dışında derdi yoktu pek .

he Demribaydır mertensdir yeri geldiğinde berkandır hatta ekstremsenaryoda belki kaandır ortada bir şeyler için salabileceğin adamlar sahaya - bunu gözardı etmem ama "mevcutta yaralarnırız ona buna gerek yok" mantığı Oğuz aydın süreciyle rafa kalktı - en azından bende.

genede sahada ne olacağını görmeden yorumlamak erken - ama yönetimsel eleştiriler haricinde saha konusunda ilk adresim okan hoca.

ki geçen sezon sonunda ali koç'a seçim kazandıran şovu yapacağı maç vardı...şimdi o 10 gün sonra...çok iyi hazırlanması lazım.

Manu 10 tane atacakken mallığına atamadı 3-2 yendik ve çok iyi oynadık he

Eyvah ki ne eyvah

Neler okuyorum

Klasik beceriksiz, kapasitesiz, kifayetsiz açıklamalara hazır olun arkadaşlar..

Orta sahayı içimizden çıkaracağız..

Bu kadar takintili olmaya gerek yok adam cl’yi kazansa hayir o kazanmadi oyuncular kazandi diyecek tipler var

Ayni tipler zaten kazanilan 2 sampiyonluga da büyükeksi sayesinde kazanildi diyorlar

Hoca basarisiz olursa gider dogal olarak futbol da bunlar var ama bizim ilk olarak sosyal medya daki pisligi temizlememiz gerekiyor

O kötü oynadi isliklayalim,bu kötü oynadi sosyal medya dan mobbing uygulayalim diyen tipleri uzaklastirmaliyiz

Imkansiz oldugunu biliyorum ama bu tipler zarar veriyorlar kulube

Şeffaflık iyidir en azından ne düşündüğünü söylemesi iyi bir şey spekülasyonlara son vermiş olur

"Sahi biz çuvalla para harcayıp, geçen sezondan daha da zayıf bir kadro oluşturmayı nasıl başardık?" diye düşünüyorlar mıdır acaba?

60 milyon avro gibi para harcayıp takımın hala eksik olması Okan'ın hoca olmadığının göstergesidir.

yönetimde oluşan baskı

turkey.gif

Aralık ayından beri bütün kırılma maçlarını kaybetti şimdi çıkıp şöyle böyle oynayacağız demenin bir anlamı yok sahada göstermen lazımdı ki mevcut kaosun ilk kendisini yiyeceği de ortadadır.

Geri
Üst Alt