Okan Buruk 2 Transfer Beklediğini Açıkladı

Ya sizde tutturmuşsunuz sosyal medya sosyal medya.

Senin hocan 1 senedir ne oynatıyor? Bana 2 mac say hayran kaldığımız. Ulan ne oynadık be diyebileceğimiz 2 maç ya.

Ne güzel oyun oynatıyor, ne oyuncuları yerinde oynatıyor, ne zamanında değişiklik yapıyor, ne forma adaleti sağlıyor, bir de üzerine eleştirdiğimiz yönetimi koruyup taraftara sallıyor.

Kimse Galatasaraydan büyük değildir.
haklısın bırak 1 yılı 2 yıldır ne oynadık be diyeceğimiz maç sayısı 10u geçmez, anadolu takımlarını bile zar zor bi dünya kontra vererek yendik,üstünlük kuramıyoruz anadolu takımlarına böyle rezillik olur mu? oyun dengeli gidiyor bi onlar atak yapıyor bi biz,büyük takım oyuna hükmeder zayıf takım karşısında, 2 yıldır ilk 20-30 dkda fişi çekip rahat izlediğimiz maç yok gibi bi şey nerdeyse belki 1-2 tanedir.İyi futbol istiyoruz hepsi bu,geriden oyun kurmada pres altındayken güzel bi çizilmiş çıkış planı olsun,hücumda farklı kombinasyonlar vb

343, 352, 4411, 442 butun dizilisleri söylemis simdiki oynadigimiz dizilisi söylememis

Cumartesi 4231 ṣokunu yasatacak. Sever böyle suprizleri

343, 352, 4411, 442 butun dizilisleri söylemis simdiki oynadigimiz dizilisi söylememis

Cumartesi 4231 ṣokunu yasatacak. Sever böyle suprizleri

Sahaya 3-5-2 çıkacaz, dakika 2de şaaaaaaaaak 4-2-3-1'e dönecez, dakika 5'te 4-4-2 yapıp dakika 12'de Muslera forvete geçecek, Torreira leleleleeley leleleley yapacak

Rakip takımı affallatacaaaaazzz

maçların %20sinde iyi oynayınca yeterli yani : )

yahu bu kadro tüm anadolu maçlarında rakibi ezmesi lazım bunun için mi 3m euro ödüyoruz hocaya, ne lazım 500milyonluk kadro mu anadoluyu yenmek için?
geriden oyun kurma planı ne?
hücumda kanatta üçgenler kurup beki sıfıra indirip orta açma var mı?
takım boyu ve oyuncular arası mesafe neden bu kadar geniş?
niye 50 tane kontra yiyoruz?
kanat oyuncuları niye rakip bekle teke tek kalamıyor takım hücumda sıkışıyor(kapanıyorlar demeyin top bi o kalede bi bu kalede oynanıyor 2 yıldır, konya maçına baktım dk60da gol atmışız sonra geride beklemişiz,eee hani bizim müthiş!!! geçiş oyunumuz?)

oyuncularla sorun yaşayacak tipte olmayan ve doğru hücum futbolu oynatan hoca lazım.

Okan Buruk: 2 transfer bekliyorum.
Cenk Ergün: Sanchez'le Torreira'yı satıyorum, al sana 2 transfer.

Ne kadar zeki bir hocamız var ne kadar zamanlaması müthiş, beşiktaş maçına kadar benim kadrom yeterli diyerek kameralara gülen adam bizi şampiyonlar liginden eleten adamın aniden 6 7 transfere ihtiyacı oldu vay be müthiş bir karakter müthiş bir zekası var

Hocam benim bee... tam vaktinde baskı kurdu.

Şampiyon kadroyu dağıtıp yeniden yapılanma yapılacak bundan daha iyi bir zaman yoktu.

Bu planlamalar karşısında ıslandım diyebilirim. Hocam olmasa gidip Real, City gibi takımları destekleyecektim.

Hocam benim bee... tam vaktinde baskı kurdu.

Şampiyon kadroyu dağıtıp yeniden yapılanma yapılacak bundan daha iyi bir zaman yoktu.

Bu planlamalar karşısında ıslandım diyebilirim. Hocam olmasa gidip Real, City gibi takımları destekleyecektim.
Beşiktaş maçı günü basın toplantısında şampiyon kadroya sahip olduğum için şanslıyım diyip 5 yedirdikten 2 gün sonra hemen kadroyu bozmak istedi:D

Transferin açıklanmasıni bekliyorum demesi ayrı facia. Karşı tarafın eline kozu verdi. Erden Timur'un gazetecilere serzenişi vardı fiyatları yukarıya çekiyorsunuz diye. Hoca da aklınca şimdi baskı kuruyor yönetime. Bilmiyor ki önce seni göndereceklerini.

Muslera
Sanchez .. Nelsson .. Apo
Jelert.. Torreira .. Sara .. Jakobs
Barış.. Osimhen .. Zalewski

İcardi gelene kadar böyle oynatır .

Polonyalı gelmesse Ziyech oynatır Barışı sola çeker.

Hocam kadro gayet yeterli transfere gerek yok ayrıca şampiyon kadroyu koruduk beğenmiyorsan City ya da Real Madrid'in hocası ol

2 sezondur saha içinde 10 dakika bile sistemi değiştirmedin, giren çıkan kim olursa olsun aynı dizilişte ısrar ettin, şimdi kalkmış 4 tane sistem sayıyorsun, şaka mısın sen hoca? İyice kontrolden çıkmış belli ki, ne yapacağına dair fikri bile yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş maçı günü basın toplantısında şampiyon kadroya sahip olduğum için şanslıyım diyip 5 yedirdikten 2 gün sonra hemen kadroyu bozmak istedi:D
Son fener maci oncesi buyuk laflar ettiydi rakibimizi soyle etut ettik boyle hazirlandik falan diye eline verdiler gittiler. Biz de rezil oldugumuzla kaldik.

3 ay varken "en rahat biziz"

2 gün kalmışken " 2 trasnefr bekliyroum"

buda iyiymiş hocam.

Geri
Üst Alt