Okan Buruk 2 Transfer Beklediğini Açıkladı

Bekle bekle, yarın akşam yatağına yattığında keşke en azından yediğim Zaha olsaydı elimde diye düşüneceksin bekle sen. Çok sevdiğin Kerem'e de el salla tv'den denk gelince.

şu açıklama bile bu sezon nasıl bir plansızlıkla girdiğimiz en net göstergesi;
''Sistem olarak 3-5-2 /3-4-3 / 4-4-1-1 bazen 4-4-2 oynayabiliriz."
Hepsi birbirinden baya farklı sistemler, tek ortak yönleri hepsinde toplam 11 kişi ile sahada olunması.

Yönetimi korumaya çalıştığın gün gözden düştün

(Gülerek) "amerikadaymış başkanları - saat farkı var - hala bugündeyiz"

İlk transfer senin gönderilmen olacak,

2. transferi medyadan öğrenirsin artık

Hoca ateşi yaksa da bu çapsızlar adamı her şekilde boşa düşürmeyi başarıyorlar pes...

3’lü ortasaha yapmayarak 1 kupa bir de CL kaybettirdi
Ne kadar topçu varsa küstürdü, adamlar gidince de biz aslında 3’lü defansa dönüyoruz ayağına yatıyor
Adamlar kaçıp mecbur kalmasa kessen yapmaz
Onda da transfer bitimi yapmaya kalkıyor
Neresinden tutsan elinde kalıyor
Her yerinden beceriksizlik akıyor, örtmek için de milyon euroları sokağa atıyor

yönetimin cidden eksik mevkilere 2 transfer yapıp getireceğini düşünen Okan hocama 0 transfer şoku

Çok sevdiğin başkanınla el ele hakettiğin yere, tez zamanda inşallah.

Sezon sonuna kadar karnımız ağrıcağına az karakter koy istediklerimi almadılar istifa ediyorum dersen en büyük hizmeti yapmış olursun taraftar bağrına o zaman basar belki

Puhah adama aldıkları veledi de başkasına kiralamışlar ahahahahahah

Artık Rize maçı öncesi yönetim guzellemesine devam eder paşam. Ellerinden geleni yaptılar, umulmadık bariyerler falan diye başlar. Seni omuzlara alıp şampiyon yapan takımı o aşık olduğun yönetim yapmadı paşam, tek yaptıkları banka bakiyeni artirmakti. Paranın mi esirisin, yoksa Galatasaray tdsi misin transfer dönemi bitince yaptirdigin 32 disini gördüğümüzde iyice belli olacak. Gülerek açıklamalarını bekliyoruz, umarım bir sabahta yollandigin anı okuyacagimiz haberi bekliyoruz. Fazla rezil etmeden yönetimle beraber bavulunuzu toplayıp gidin. Merak etme, paran kalmaz bizde, başkanla cenkere sor, onlar nasıl icra işlemlerini yapacağını anlatırlar sana

Geri
Üst Alt