Okan Buruk: "3-4-1-2 sistemini ilerleyen maçlarda da deneyeceğiz"

Bu sistemi derbide uygularsan yenilecegiz

Okan Buruk: "Savunma takımı değiliz. 10 kişi geride bekleyen bir hoca değilim! Hep önde oynadık, hep atak oynadık, hep riskli oynadık, bu böyle devam edecek..."

Kulübün güya başkanı var ama utanmaz herif tek kelime edemedi ,yunusu savunmak hocaya kaliyor

İlk kez oynadigimiz sisteme gore baya iyiydik bence

Cok rahat 7-8 gol atabilirdik

yedigimiz 2. Ve 3. Goller bahtsizlik
Katılıyorum, ilk yarı baya iyiydik ama maç bitti diye rehavete kapılınca yine panik ortamı oluştu.

Kaan ve Barış inanılmaz formsuzlar buna çözüm bulmak lazım.

nerenizden anlıyorsunuz merak ediyorum böyle bir takımdan 3 gol yiyorsun kendi evinde biraz daha dişli bir takım daha kötü yapar diyorum gol hesabına girmişsiniz birde futbol böyle bir şey değil yazmış
Elfsborg zaten gol atan bir takım AZ'ye 2 gol attılar 3-2 yenildiler, yine Roma'yı 1-0 yendiler.

Okan Buruk: "Savunma takımı değiliz. 10 kişi geride bekleyen bir hoca değilim! Hep önde oynadık, hep atak oynadık, hep riskli oynadık, bu böyle devam edecek..."
Hocam bu pek iyi değil işte ya. Böyle bir mentalite olmasa belki Kopenhag gibi Bayern'den puan alabilirdik. Futbol da oyun önemli ama neticede bir skor alman gerek.

Okan Buruk: "Onunla (TFF başkanı) ilgili bir şey demeyeceğim. Polemik konusu olmasını istemiyorum."

Bu sistemle ligde kaybedeceğimizi düşünmüyorum hep yediğimizin fazlasını atarız ama avrupada zor gibi. Kanat değil de bek ağırlıklı 2 oyuncunun olduğu bir 3-4-1-2 oynanabilir avrupada, ve Mertens kesinlikle olmamalı.

Yapmayın renkdaş. Oyun kontrolüyle ilgili birşey değil bu. ilk yarıda fazla geçiş atağı vermediğimiz takım ikinci yarıda 3 tane gol attı ve bir sürü tehlikeli geçiş atağı yaptı
İlk yarida gecis verdik, onde oynayan takim gecis yer. Felaket abartiyosunuz bazi seyleri

Kadronun hiç bir noktası bu dizilişe uygun değil, gerçi bu orta sahaya hiçbir taktik uymaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkan kanat beke yunustan 50 kat daha uygun. Bu yunus mesekedi erokspor saçmalığından kalma
Bilemedim. Hocayi cok elestirdik, yine elestiririz, ama bu mac ozelinde 3'lu defans iyi sinyaller verdi bence. Nelsson formda olsa cok daha iyi bir defans izleriz gibi. Bekleyip gorelim bakalim. Panik yapacak bi durum yok.

Bilemedim. Hocayi cok elestirdik, yine elestiririz, ama bu mac ozelinde 3'lu defans iyi sinyaller verdi bence. Nelsson formda olsa cok daha iyi bir defans izleriz gibi. Bekleyip gorelim bakalim. Panik yapacak bi durum yok.
3 lü zaten doğru yol ona birşey demiyoruz. Yanlış oyuncu ve oyun tercihleri yüzünden 3 tane gol yedik. Bu hatayı çok yapıyor. Sen zaten çift forvet ve arkası 10 numara oynuyorsan kanat beklerin defansif olmak zorunda

Maçın ilk 10 dksı 3-0 önde başla 6 7 yersin tottenham gibi takımlardan.4lü savunma varkende yiyoruz bu golleri tamamen takım savunması nedir bilmiyor hoca yardımcı eksikliği bariz.

Geri
Üst Alt