Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.792
- 71.373
- 4.918
Bravoooo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok hata yapiyor, hemfikirim. Sadece bugun gomecek bi durum bulamiyorum hocayi. 3'lu defansi gorelim bakalim. Haftasonu guzel bir sinav olur.3 lü zaten doğru yol ona birşey demiyoruz. Yanlış oyuncu ve oyun tercihleri yüzünden 3 tane gol yedik. Bu hatayı çok yapıyor
Hatalarından ders almıyor ve oyun içi müdahale becerisi çok kötü bence. Diğer konularda iyi hoca o zaten kesin. Avrupada böyle rus ruleti gibi futbol uygun değil savunma anlayışın kuvvetli olmalı, bu hatasında diretiyorCok hata yapiyor, hemfikirim. Sadece bugun gomecek bi durum bulamiyorum hocayi. 3'lu gorelim bakalim. Haftasonu guzel bir sinav olur.
Yok oynayalım da görsün olmayacağını hayal dünyasında yaşıyor sağlam bir tokat yemesi lazım. mertens icardi osimhen barış yunus, bu şekilde tottenham en az 5 atar rotasyon yapmazsa.totnım musabakasında boyle oynamayalim hoca
Savunma takımı değiliz de, eli yüzü düzgün her takımdan minimum 2 adet yiyoruz Hoca..
Dünkü ilk yarı çok iyiydi ama devre arasında 1 tane yersek gerisi gelir diye düşündük..
Madem 3 4 1 2 oynayacağız.. Mertens in yerine Sara yı alıp orta ikiliyi daha mı sağlam tutsak Hoca ? Gerçi gelir şimdi sen hocadan daha mı iyi bilecen diyecek birileri ama olsun ben yine de söyleyeyim..
Açıkçası Mertens yerine Yunus'u kaydırıp kanat bek rotasyonunun Barış-Sallai-Jakops-Jelert-Berkan arasında dönmesi lazım.