Okan Buruk: "3-4-1-2 sistemini ilerleyen maçlarda da deneyeceğiz"

- Avrupa kulüpleriyle Türk kulüpleri arasında fizik kondisyon gücü farkı olduğunu ve makasın açıldığına yönelik görüş var.

Okan Buruk: "Kesinlikle inanmıyorum. Oynadığımızda hepimiz başa baş oynuyoruz. Geçen sene Bayern Münih örneği var, Manchester United örneği var. Bu takımlara karşı da başa baş oynadık. Her takıma karşı da başa baş oynuyoruz. Türk takımlarının güçlü olduğunu düşünüyorum. Sezon başları daha zor oluyor bizim için ama sezon başladıktan sonra özellikle bu dönemlerde üstünlüğümüzü çok net bir şekilde ortaya koyuyoruz. Bugün de oynadığımız bir İsveç takımı fizik olarak güçlü diyebilirsiniz ama her alanda onların üstüne çıktık. Bu da Türk takımlarının ne kadar iyi olduğunu, ne kadar güçlü olduğunu ve herkesi yenebilecek güçte olduğunu gösteriyor."

3 lü zaten doğru yol ona birşey demiyoruz. Yanlış oyuncu ve oyun tercihleri yüzünden 3 tane gol yedik. Bu hatayı çok yapıyor
Cok hata yapiyor, hemfikirim. Sadece bugun gomecek bi durum bulamiyorum hocayi. 3'lu defansi gorelim bakalim. Haftasonu guzel bir sinav olur.

Cok hata yapiyor, hemfikirim. Sadece bugun gomecek bi durum bulamiyorum hocayi. 3'lu gorelim bakalim. Haftasonu guzel bir sinav olur.
Hatalarından ders almıyor ve oyun içi müdahale becerisi çok kötü bence. Diğer konularda iyi hoca o zaten kesin. Avrupada böyle rus ruleti gibi futbol uygun değil savunma anlayışın kuvvetli olmalı, bu hatasında diretiyor

Bjk maci sonrasi jacops takima döndügünde yunus mertens’in yerine gecer

Ve daha dengeli oluruz

Her zaman dedim yine Tekrarlayayım amaç Avrupa'da başarıysa Bu takımın hocası Okan Buruk olamaz.

Savunma takımı değiliz de, eli yüzü düzgün her takımdan minimum 2 adet yiyoruz Hoca..

Dünkü ilk yarı çok iyiydi ama devre arasında 1 tane yersek gerisi gelir diye düşündük..

Madem 3 4 1 2 oynayacağız.. Mertens in yerine Sara yı alıp orta ikiliyi daha mı sağlam tutsak Hoca ? Gerçi gelir şimdi sen hocadan daha mı iyi bilecen diyecek birileri ama olsun ben yine de söyleyeyim..

Savunma takımı değiliz de, eli yüzü düzgün her takımdan minimum 2 adet yiyoruz Hoca..

Dünkü ilk yarı çok iyiydi ama devre arasında 1 tane yersek gerisi gelir diye düşündük..

Madem 3 4 1 2 oynayacağız.. Mertens in yerine Sara yı alıp orta ikiliyi daha mı sağlam tutsak Hoca ? Gerçi gelir şimdi sen hocadan daha mı iyi bilecen diyecek birileri ama olsun ben yine de söyleyeyim..

Açıkçası Mertens yerine Yunus'u kaydırıp kanat bek rotasyonunun Barış-Sallai-Jakops-Jelert-Berkan arasında dönmesi lazım.

Açıkçası Mertens yerine Yunus'u kaydırıp kanat bek rotasyonunun Barış-Sallai-Jakops-Jelert-Berkan arasında dönmesi lazım.

Yunus çok güzel başladı ama geçmiş sezonların da devamlılık sorunu vardı.. İstikrar konusunda tam anlamı ile güvenmek için bir sezon arasını bu şekilde görmesi gerekir.. Gayet iyi yolda aslan parçası..

Bu ortasahayi saglam tutmak nerden cikti. Yedigimiz gollerin hicbirinde ortasahalik bir durum yok. Ortasaha gayet saglam. Degisiklik yapalim tamam da Demirbay girince sacmaliyor, Berkan da topla oynamayi yukseltemiyor.

Hocam millet pusuda sen beksiz çıkıyorsun 3 luye . Ya da jelert i oynat

Geri
Üst Alt