Okan Buruk: "3-4-1-2 sistemini ilerleyen maçlarda da deneyeceğiz"

boş boş açıklamalar bu takım bize kendi evimizde 3 atıyorsa tottenham 5 atar ama sen onlara 4 atamazsın
O zaman besiktas bize 5 attı ajax onlara 4 atti biz ajaxla oynadigimizda 9 tane falan mi yiyecegiz futbol böyle bir sey değil yav

Mertensle olmaz hocam maalesef. Devre arasında bir stoper bir 10 numara ile tamamız tekrardan

Dybala fırsatı düşebilir devre arası

Tabi hocam dogru oynadigin takim elfsborg totenham axaj maclarina bakalim bu tarz oynarsan gol yeme rekoru kiraririz

Cift forvet falan yaramaz hocam bize dön bu yanlıştan. Kimsenin gönlünü yapmak zorunda değilsin

Okan Buruk: "Yunus'un PFDK'ya sevkinden dolayı çok şaşkınız. Ceza almayacağını düşünüyorum ve umuyorum. Ortada ceza alacak bir şey yok çünkü. Sadece Galatasaray oyuncuları bu şekilde sevk ediliyor. Ayrıca aleyhimize çok hatalar yapılıyor. Trabzonspor ve Galatasaray, bu sene en çok hakem hatalarına maruz kalan iki takım bana göre."

O zaman besiktas bize 5 attı ajax onlara 4 atti biz ajaxla oynadigimizda 9 tane falan mi yiyecegiz futbol böyle bir sey değil yav
nerenizden anlıyorsunuz merak ediyorum böyle bir takımdan 3 gol yiyorsun kendi evinde biraz daha dişli bir takım daha kötü yapar diyorum gol hesabına girmişsiniz birde futbol böyle bir şey değil yazmış

mertens 45 dakika oynarsa bu sistem iş yapar yoksa çok açık verilir 2.yarıda olduğu gibi birde

Okan Buruk: "Beşiktaş maçı öncesi oyuncuların yorgunluk durumuna bakacağız. 3-4-1-2 ile iyi işler yaptık, bu sistemi bundan sonra kullanacağız."

Canli izliyorum avrupada cok gol yiyoruz ve fiziken geride kaliyoruz sorusu geldi.Yine olumsuz seyleri konusuyorsunuz avrupadan eksigimiz yok felan dedi üzücü.

nerenizden anlıyorsunuz merak ediyorum böyle bir takımdan 3 gol yiyorsun kendi evinde biraz daha dişli bir takım daha kötü yapar diyorum gol hesabına girmişsiniz birde futbol böyle bir şey değil yazmış
Kaç atak girisiminde 3 gol yedigin onemli değilde ne onemli burada ? 1 taneside penaltı zaten.

Tabiki doğru olan 3 lü savunma da bu okan bey doğru kadroyu bulana kadar verem eder taraftarı. Adam yunusu kanat bek oynatıyor yav
Sallai olsa Yunus, Mertens'in yerine derdim de kanat yedegimiz bile yok. Berkan kanat bek oynadi mesela. Cokta kizamiyorum hocaya.

Okan Buruk: "Teknik adam olarak sahada kalmak istiyorum. Birileri istedi diye sevk yapılması herkes için sıkıntı. Yarın öbür gün ben de isteyeceğim, herkes isteyecek. TFF'ye, başkana ve kurullara güveniyoruz. Kararlarına saygı duyuyoruz."

Geri
Üst Alt