O zaman besiktas bize 5 attı ajax onlara 4 atti biz ajaxla oynadigimizda 9 tane falan mi yiyecegiz futbol böyle bir sey değil yavboş boş açıklamalar bu takım bize kendi evimizde 3 atıyorsa tottenham 5 atar ama sen onlara 4 atamazsın
O zaman besiktas bize 5 attı ajax onlara 4 atti biz ajaxla oynadigimizda 9 tane falan mi yiyecegiz futbol böyle bir sey değil yavboş boş açıklamalar bu takım bize kendi evimizde 3 atıyorsa tottenham 5 atar ama sen onlara 4 atamazsın
Tabiki doğru olan 3 lü savunma da bu okan bey doğru kadroyu bulana kadar verem eder taraftarı. Adam yunusu kanat bek oynatıyor yavGayet makul aciklamalar. Osimhen-Icardi mecbur oynayacavina gore 3'lu defans tabiki oynanacak.
nerenizden anlıyorsunuz merak ediyorum böyle bir takımdan 3 gol yiyorsun kendi evinde biraz daha dişli bir takım daha kötü yapar diyorum gol hesabına girmişsiniz birde futbol böyle bir şey değil yazmışO zaman besiktas bize 5 attı ajax onlara 4 atti biz ajaxla oynadigimizda 9 tane falan mi yiyecegiz futbol böyle bir sey değil yav
Hiç bahtsızlık falan değil bence. Kamyonla gol yedik bu sezon. Bariz bir savunma problemi varİlk kez oynadigimiz sisteme gore baya iyiydik bence
Cok rahat 7-8 gol atabilirdik
yedigimiz 2. Ve 3. Goller bahtsizlik
Elinde dybala var zaten. Koy yunusu oraya at mertensi yedeğe bukadar basitMertensle olmaz hocam maalesef. Devre arasında bir stoper bir 10 numara ile tamamız tekrardan
Dybala fırsatı düşebilir devre arası
Kaç atak girisiminde 3 gol yedigin onemli değilde ne onemli burada ? 1 taneside penaltı zaten.nerenizden anlıyorsunuz merak ediyorum böyle bir takımdan 3 gol yiyorsun kendi evinde biraz daha dişli bir takım daha kötü yapar diyorum gol hesabına girmişsiniz birde futbol böyle bir şey değil yazmış
Bugun ozelinde soyluyorumHiç bahtsızlık falan değil bence. Kamyonla gol yedik bu sezon. Bariz bir savunma problemi var
Keşke kanat beklerimizden biri daha defansif olsa fakat yunusa şans verceğini düşünmüyorum oradaElinde dybala var zaten. Koy yunusu oraya at mertensi yedeğe bukadar basit
Hiç bahtsızlık falan değil bence. Kamyonla gol yedik bu sezon. Bariz bir savunma problemi var
Ona da katılmıyorum çünkü ilk golden itibaren akın akın geldiler ve engel olamadık. O açıdan bakarsak zaten çoğu gol hata ile gelir. Mesele ceza sahana fazla sokturmamak.Bugun ozelinde soyluyorum
Sallai olsa Yunus, Mertens'in yerine derdim de kanat yedegimiz bile yok. Berkan kanat bek oynadi mesela. Cokta kizamiyorum hocaya.Tabiki doğru olan 3 lü savunma da bu okan bey doğru kadroyu bulana kadar verem eder taraftarı. Adam yunusu kanat bek oynatıyor yav