GSCimbom
Okan Buruk: "3-4-1-2 sistemini ilerleyen maçlarda da deneyeceğiz"
Alper Altun

Okan Buruk: "3-4-1-2 sistemini ilerleyen maçlarda da deneyeceğiz" Sayfa 2

Alper Altun ·

Cevap
76
Okunma
2,7K
Sayfa
2/4
Mertensle olmaz hocam maalesef. Devre arasında bir stoper bir 10 numara ile tamamız tekrardan

Dybala fırsatı düşebilir devre arası

Okan Buruk: "Yunus'un PFDK'ya sevkinden dolayı çok şaşkınız. Ceza almayacağını düşünüyorum ve umuyorum. Ortada ceza alacak bir şey yok çünkü. Sadece Galatasaray oyuncuları bu şekilde sevk ediliyor. Ayrıca aleyhimize çok hatalar yapılıyor. Trabzonspor ve Galatasaray, bu sene en çok hakem hatalarına maruz kalan iki takım bana göre."

O zaman besiktas bize 5 attı ajax onlara 4 atti biz ajaxla oynadigimizda 9 tane falan mi yiyecegiz futbol böyle bir sey değil yav
nerenizden anlıyorsunuz merak ediyorum böyle bir takımdan 3 gol yiyorsun kendi evinde biraz daha dişli bir takım daha kötü yapar diyorum gol hesabına girmişsiniz birde futbol böyle bir şey değil yazmış

Okan Buruk: "Beşiktaş maçı öncesi oyuncuların yorgunluk durumuna bakacağız. 3-4-1-2 ile iyi işler yaptık, bu sistemi bundan sonra kullanacağız."

nerenizden anlıyorsunuz merak ediyorum böyle bir takımdan 3 gol yiyorsun kendi evinde biraz daha dişli bir takım daha kötü yapar diyorum gol hesabına girmişsiniz birde futbol böyle bir şey değil yazmış
Kaç atak girisiminde 3 gol yedigin onemli değilde ne onemli burada ? 1 taneside penaltı zaten.

Okan Buruk: "Teknik adam olarak sahada kalmak istiyorum. Birileri istedi diye sevk yapılması herkes için sıkıntı. Yarın öbür gün ben de isteyeceğim, herkes isteyecek. TFF'ye, başkana ve kurullara güveniyoruz. Kararlarına saygı duyuyoruz."

Geri
Üst Alt