Cafer Güney
Ulubatlı Souness
İnter de üzmez yawhocana italyan sucuğu yidircez
Beyaz formalı futbol teröristleri almadığı sürece problem yok
İnter de üzmez yawhocana italyan sucuğu yidircez
yavşaklar 2 kere hakemlerle önümüzü kestiİnter de üzmez yaw
Beyaz formalı futbol teröristleri almadığı sürece problem yok
Bu mentaliteyle Arne Slot'un da istifa etmesi gerekiyor. Rezil etti Liverpool'u.Bazıları idrak edemiyor yada işlerine gelmiyor. yetersiz bir takım olsa amenna, öyle bir durumda zaten kimsenin laf söylemeye hakkı yok. Ama elindeki kadroyla ve verilen imkanlara rağmen rezil etti bizi. İstifasını isteyenler sapına kadar haklıdır.
Şampiyonlar ligi şampiyonluğu için üst üste en fazla kaç fb şampiyonluğuna razısınÜst üste 10 yıl şampiyonluk ama 0 Avrupa başarısı deseler valla ben okey derim , Fener kudursun dursun.
Inşallah Okan Hocam hiç ayrılmaz, ayrılmasını isteyen sahte Galatasaraylilarda köşe de ağlasın.
Ne imkanı takımdaki kanatlar barış yunus sallai şampiyon oldu. Az maçında osi davidson torreira cezalıydı. Bu arkadaş kuş olabilir dikkat edelimBazıları idrak edemiyor yada işlerine gelmiyor. yetersiz bir takım olsa amenna, öyle bir durumda zaten kimsenin laf söylemeye hakkı yok. Ama elindeki kadroyla ve verilen imkanlara rağmen rezil etti bizi. İstifasını isteyenler sapına kadar haklıdır.
Rezil olup sokakta dolaşamayanlar, tuttuğı takımı söyleyemenler biz değiliz kardeş, suyun karşı tarafı.Bazıları idrak edemiyor yada işlerine gelmiyor. yetersiz bir takım olsa amenna, öyle bir durumda zaten kimsenin laf söylemeye hakkı yok. Ama elindeki kadroyla ve verilen imkanlara rağmen rezil etti bizi. İstifasını isteyenler sapına kadar haklıdır.
11 yılda 900 mesajı bile yok. şüphelendirmedi mi?Rezil olup sokakta dolaşamayanlar, tuttuğı takımı söyleyemenler biz değiliz kardeş, suyun karşı tarafı.
Havalananında bir ufaklım ile karşılaştım çok tatlı bir çocuk… üzerinde tothenam forması vardı. Biraz oynadık ufaklıkla… tothenam ımı tutuyorsum diye sordum. Babası kesinlikle dedi. Ben de Galatasaray taraftarıyım dedim adam bozuldu karısı adama güldüooo mükemmel bir takım dedi Galatasaray
evet öyle dedim. Muhabbet bu kadar.
Neyin rezilliği?
Yaramazligi sen yapiyorsundurÇok yoğun bir tempodayım, uğrayamıyorum eskisi gibi.
İyisiniz dimi bir yaramazlık yok?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaramazligi sen yapiyorsundur
Eee daha açık nasıl yazabilirdim ki zaten11 yılda 900 mesajı bile yok. şüphelendirmedi mi?
Haklısın oshimen de kötüye gitmeden bu yaz futbolu bırakmalı benceDahada kötüye gitmeden zirvede birakmali
CL kulvarinda basari seviyen nedir mesela ?Seneye avrupada basari gelmezse vedalasilmali
TmmHaklısın oshimen de kötüye gitmeden bu yaz futbolu bırakmalı bence![]()
sen de zirveni yapmışsın. bıraksanaTmmsüper ligde devam ozaman, avrupa neki ztn önemsiz
Sana mi sorcam?sen de zirveni yapmışsın. bıraksana