GSCimbom
Üye Görüşü Okan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli!
Recep Buruk

Üye GörüşüOkan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli! Sayfa 12

Recep Buruk ·

Cevap
442
Okunma
19,3K
Sayfa
12/23
Bazıları idrak edemiyor yada işlerine gelmiyor. yetersiz bir takım olsa amenna, öyle bir durumda zaten kimsenin laf söylemeye hakkı yok. Ama elindeki kadroyla ve verilen imkanlara rağmen rezil etti bizi. İstifasını isteyenler sapına kadar haklıdır.
Bu mentaliteyle Arne Slot'un da istifa etmesi gerekiyor. Rezil etti Liverpool'u.

O kadar cok "rezillik" lafi dolasiyor ki irrite olmamak elde degil. Avrupa'da berabere kaldik diye rezil mi olduk? Rezillik dedigin adi sani duyulmayan takimdan 6 yemektir, Dinamo Kievle berabere kalmak degil. Tromso'ye elendi bu takim, onunla esdeger mi bu sene yasanilanlar? Taraftar olarak Avrupa basarisi konusunda hezeyan icerisindeyiz ve bu durumdan cikamamak bize zarar veriyor. 11'e 11 oynadigimiz her rakip bizden puan alabilir, biz de onlardan puan alabiliriz.

3 senedir rakipleri ezdik gectik. Avrupada basari ya buyuk sansla ya da sistemi oturmus oyuncularla geliyor. Hoca da bu yonde ilerliyor. Her sene Avrupada kupa kazanan takim olsak neyse.

Bazıları idrak edemiyor yada işlerine gelmiyor. yetersiz bir takım olsa amenna, öyle bir durumda zaten kimsenin laf söylemeye hakkı yok. Ama elindeki kadroyla ve verilen imkanlara rağmen rezil etti bizi. İstifasını isteyenler sapına kadar haklıdır.
Ne imkanı takımdaki kanatlar barış yunus sallai şampiyon oldu. Az maçında osi davidson torreira cezalıydı. Bu arkadaş kuş olabilir dikkat edelim

Okan Buruk kadro genişliğini kullanmayan ama kullandığı kısımdan maksimum verim alan bir antrenör.

Bunu 3 yıldır eleştiriyorum ama artık bıraktım. Çünkü Mourinho gibi kullanmasındansa hiç kullanmamasını tercih ederim. Kalede kim oynar belli değil, defansta kim oynar belli değil, forvette kim var belli değil. Dolayısıyla bu tercihten mutluyum.

Oynamayan adamları kötü idare ediyor diyordum ama ondan da vazgeçtim. Kötü idare edilen yedekler isyan eder. İsyan etmiyor, düzenli oynamayan adamdan performans beklenmesi saçma zaten. Dolayısıyla yedekleri neden hazır tutmuyor kısmını da geçtim.

Yıldız idare edemiyor işi de safsata çıktı. Icardi, Muslera, Mertens, Osimhen, Morata gibi isimleri yönetip hiç problem yaşamamak üstelik bazısını yedek bıraktığı halde büyük başarı. Yıldız idare edememe görmek isteyenler Mou-Maximin ilişkisine bakabilir.

Yedekte Osimhen, Davinson tutacak lüksümüz olmadığı dünyada kısıtlı kadro ile oynayan hoca daha iyi olacaktır. Ve böyle olduğu dünyada da ligin ortasında patır patır dökülme doğal olarak olacaktır. Şubat ayında İlk Alkmaar kadrosunu şurada yazsam oturup ağlarız. Sadece eksikleri yazayım. Osimhen, Torreira, Sanchez, Yunus, Eren, Lemina, Jakobs, Ahmet Kutucu. Bugün bu eksikle kupa finaline çıktığını hayal et. Bir de 10 kişi kaldığını hayal et. Defansta Cuesca, Apo, Berkan oynadığını hayal et. Geçen yıl da Ocak-Şubat arası oyuncu kısıtlılığı yaşadığımız dönemdi.

Hem lig, kupa, hem Avrupa 60’a yakın maça çıkılıyor. 13-14 oyuncu ile ligin tam ortası cezalı, sakatlıklarla patlıyor.

Rezil olup sokakta dolaşamayanlar, tuttuğı takımı söyleyemenler biz değiliz kardeş, suyun karşı tarafı.

Havalananında bir ufaklım ile karşılaştım çok tatlı bir çocuk… üzerinde tothenam forması vardı. Biraz oynadık ufaklıkla… tothenam ımı tutuyorsum diye sordum. Babası kesinlikle dedi. Ben de Galatasaray taraftarıyım dedim adam bozuldu karısı adama güldü :) ooo mükemmel bir takım dedi Galatasaray :) evet öyle dedim. Muhabbet bu kadar.

Neyin rezilliği?

Rezil olup sokakta dolaşamayanlar, tuttuğı takımı söyleyemenler biz değiliz kardeş, suyun karşı tarafı.

Havalananında bir ufaklım ile karşılaştım çok tatlı bir çocuk… üzerinde tothenam forması vardı. Biraz oynadık ufaklıkla… tothenam ımı tutuyorsum diye sordum. Babası kesinlikle dedi. Ben de Galatasaray taraftarıyım dedim adam bozuldu karısı adama güldü :) ooo mükemmel bir takım dedi Galatasaray :) evet öyle dedim. Muhabbet bu kadar.

Neyin rezilliği?
11 yılda 900 mesajı bile yok. şüphelendirmedi mi?

Avrupada bir hedefin varsa okan burukla bu hedefi hic göremessin, avrupa önemli degil lig sampiyonu olmak yeterli bunuda basarmak icin 300 milyonluk takim kurarim diyorsan okan burukla devam edip borcuna borc katarsin.

Avrupa'da başarı için yetersiz olduğu fikrimi koruyorum. Bizim ligde zaten biraz güçlü kadro kurunca rakipler rekabet edemiyor. Avrupa'da kimse yatmıyor, atletik takım çok. Yeterli gelmiyor. Farklı özellikler katmak gerekir takıma. Okan Buruk bu kadroyla çok kötü sonuçlar aldı.

Geri