Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.291
- 4.949
- 998
Fatih Terime bile bu kadrolar verilmedi.
Yav nasıl verilmedi Taffarel Hagi Popescu + Drogba Sneijder'li kadro verilmedi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terime bile bu kadrolar verilmedi.
osimheni saneyi hakedecek fazlasını verdi o yönetime
yani agırlık koyamıyor hala yönetime karşı tabı bu onun karakteriyle alakalı
dominant bir karakteri yok ,ama yönetimi koruması hiç hoş degil dogruda degil
oyuncu satışı için mesajı verirsin enazından benımde onayım alınmalı vs diye
ve işin garibi hoca bu programa neden cıktı anlamadık halukla cokmu yakın arkadas acaba yoksa elle tutulur birşeyde söylemedi
yada daha kuvvetli ihtimal yönetimde konusacak insan yok ben konusayım bari dedi
Ozaman yabancı sınırı vardi. Bukadar pahalı degildi o kadrolar. 6 yabancı oynuyordu. Biz 4 yabancıyla oynuyorduk ilk 11 de. Sneijderli dönemde Yasin vardı yav 1-2 tane iyi oyuncu vardı ondeYav nasıl verilmedi Taffarel Hagi Popescu + Drogba Sneijder'li kadro verilmedi mi
Ozaman yabancı sınırı vardi. Bukadar pahalı degildi o kadrolar. 6 yabancı oynuyordu. Biz 4 yabancıyla oynuyorduk ilk 11 de
Aksam aksam cig kofte yemeyin abi midem delindi resmen
Şimdikinden iyi miydi sence kadro bu en iyisi. O kadroyla çeyrek final gördük en azindanE tamam, Melo, Hamit, Selçuk, Burak Yılmaz vs
Taş gibi kadro vardı ortada.
orası öyle tabi,katılıyorumvalla hocayı çok savunurum ama hiçbir türk kulübü 75 milyon bonservis verecek bir başarı yakalamadı
Para Koç'un. Geçen Seten yayınında açikladi yöneticileri. 130 m euro bağış yapmış psikopat! Üzerine 200 m. euro da sponsor olmuş. Totalde 330 m. euro, 7 senede ortalama 45-50 m. euro nakit yardım demek. Rakipleri, federasyonu,medyayı bile satın alacak güce karşı Okan Hocamızın başarısı apayrı.Fener herkese 20-25 veriyor. Bunların parası nekadar çok.
osurdu mu?İbrahim Seten: “Rahatlık konusunda dünya markasıyım ben.”
Şimdikinden iyi miydi sence kadro bu en iyisi. O kadroyla çeyrek final gördük en azindan
Tamamda limit denen birşey var.Para Koç'un. Geçen Seten yayınında açikladi yöneticileri. 130 m euro bağış yapmış psikopat! Üzerine 200 m. euro da sponsor olmuş. Totalde 330 m. euro, 7 senede ortalama 45-50 m. euro nakit yardım demek. Rakipleri, federasyonu,medyayı bile satın alacak güce karşı Okan Hocamızın başarısı apayrı.
Kaanla berkanida saydı işte 5 olduo degilde yanlıs duymadıysam okan hoca 5 ortasahamız vardı ,2 tane gizli transfer yaptı galiba![]()