GSC Haber Okan Buruk: "6-7 kişilik kaleci listemiz var!"

Soru: "Osimhen konusunda bir oyuncuya böylesine büyük paralar ödemek çok büyük bir risk midir?"

- Okan Buruk: "Ben risk olarak düşünmüyorum. Mesela Beşiktaş'ın harcadığı para da belki 50 milyon euro'yu bulmuştur. Fenerbahçe'nin harcadığı para da 50-60 milyon euro'yu bulmuştur." (TV100)

osimheni saneyi hakedecek fazlasını verdi o yönetime

yani agırlık koyamıyor hala yönetime karşı tabı bu onun karakteriyle alakalı

dominant bir karakteri yok ,ama yönetimi koruması hiç hoş degil dogruda degil

oyuncu satışı için mesajı verirsin enazından benımde onayım alınmalı vs diye

ve işin garibi hoca bu programa neden cıktı anlamadık halukla cokmu yakın arkadas acaba yoksa elle tutulur birşeyde söylemedi

yada daha kuvvetli ihtimal yönetimde konusacak insan yok ben konusayım bari dedi

valla hocayı çok savunurum ama hiçbir türk kulübü 75 milyon bonservis verecek bir başarı yakalamadı

Yav nasıl verilmedi Taffarel Hagi Popescu + Drogba Sneijder'li kadro verilmedi mi
Ozaman yabancı sınırı vardi. Bukadar pahalı degildi o kadrolar. 6 yabancı oynuyordu. Biz 4 yabancıyla oynuyorduk ilk 11 de. Sneijderli dönemde Yasin vardı yav 1-2 tane iyi oyuncu vardı onde

Şampiyonlar liginden 50 falan alacagimiz yok desene hocam 2 saattir bir soruya bile cevap vermedin bari bunu soyle

Ozaman yabancı sınırı vardi. Bukadar pahalı degildi o kadrolar. 6 yabancı oynuyordu. Biz 4 yabancıyla oynuyorduk ilk 11 de

E tamam, Melo, Hamit, Selçuk, Burak Yılmaz vs

Taş gibi kadro vardı ortada.

Fatih hoca da Dardanelspor'u alıp ŞL'de çeyrek final yapmadı.

2. gelişinde saçma sapan oyuncular aldırtmasaydı yine iyi iş yapardı.

valla hocayı çok savunurum ama hiçbir türk kulübü 75 milyon bonservis verecek bir başarı yakalamadı
orası öyle tabi,katılıyorum

misal canlı yayına cıkıyor enazından iq seviyesi biraz yüksek,futbolan anlayan kisilerin yayına cık

hocaya simdiye kadar oyunla ilgili soru sorup terleten görmedim

ucl de geçiş oyun önde baskı oyunumu oynayacaksınız ,gecen seneki uefa rezillikleri filan

10 tane adamı eksık tottenham macını sabah aksam anlatıyor herkes ama az nin bıyıkları cıkmamış ergenlerının nasıl geçiş showu yaptıgını soran yok

yada yerli oyuncu konusundaki katı tutumun nedenini soran yok ama magazin soruları soruyorlar

Fener herkese 20-25 veriyor. Bunların parası nekadar çok.
Para Koç'un. Geçen Seten yayınında açikladi yöneticileri. 130 m euro bağış yapmış psikopat! Üzerine 200 m. euro da sponsor olmuş. Totalde 330 m. euro, 7 senede ortalama 45-50 m. euro nakit yardım demek. Rakipleri, federasyonu,medyayı bile satın alacak güce karşı Okan Hocamızın başarısı apayrı.

Şimdikinden iyi miydi sence kadro bu en iyisi. O kadroyla çeyrek final gördük en azindan

Valla yarı yarıya derim. Bugün iki takımdan karma yapalım desek en az 4-5 oyuncu oradan ilk 11'e koyarız.

Prime Muslera
Uifaluji
Melo
Hamit
Prime Selçuk İnan
Sneijder
Drogba
Burak Yılmaz

Bu isimlerin hiçbirini yabana atamazsın

Para Koç'un. Geçen Seten yayınında açikladi yöneticileri. 130 m euro bağış yapmış psikopat! Üzerine 200 m. euro da sponsor olmuş. Totalde 330 m. euro, 7 senede ortalama 45-50 m. euro nakit yardım demek. Rakipleri, federasyonu,medyayı bile satın alacak güce karşı Okan Hocamızın başarısı apayrı.
Tamamda limit denen birşey var.

Okan Buruk: "Eleştirinin başarıyı getirdiğine katılmıyorum. O eleştirinin yanında çok büyük bir destek de var. Asıl başarıyı o desteğin getirdiğine inanıyorum. Stattaki, deplasmandaki destek daha çok başarıyı getiriyor. Negatif hava başarı getirmez. Galatasaray taraftarının başarıdaki en büyük payı verdiği o destek."

Geri
Üst Alt