GSC Haber Okan Buruk: "Acil şekilde bir forvet, bir kanat ve bir on numara istiyorum!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1786742270091.webp

Okan Buruk: "Çok çabuk şekilde negatif bir hava oldu stadyumda. Bu durum oyuncularımızı da etkiledi."

Okan Buruk: "İlk yarı oyun çok domineydi, rakip yarı alanda oynadık. Aslında iyi işler yaptık, ürettik. Rakip 1 kere geldi. Kalemize getirmedik zaten. Genel olarak gole yakın oynadığımız bir yarıydı. İkinci yarı da böyle oynadık. Golü de bulduk. Aslında geçiş de yakaladık, 2'inci golü bulabilirdik. 2 dakikada maç döndü. Bir tane uzaktan atılan şut, geriye doğru kaçmamız gerekiyordu. Sanki adam 30 metreden atamayacakmış gibi. Güzel bir gol oldu. O topa 2 adım atsak şutu kesebilirdik. Sonra bireysel hata. Futbolda bunlar var. Bunlar olacak. Bundan önceki sezonlarda da oldu."

Okan Buruk: "11'e 10'dan sonra biraz daha sakin oynayabilirdik. Sonlara doğru gereksiz fauller yaptık. Çok fazla pozisyonlar geldi. İnanılmaz pozisyonlara girdik. Kazanmamız gerekirdi. %100 hazır değiliz. Hiçbir takım %100 hazır değil. Dünya Kupası dönüşü, farklı tarihlerde oyuncuların katılması. Bu dönemi kazanarak geçmemiz gerekiyordu."

Okan Buruk: "Çok karamsar bir hava var bunu dağıtmamız gerekiyor. Oyuna odaklanmak gerekiyor, futbolculara o desteği vermemiz gerekiyor. Her zamanki gibi daha iyisini yapacağız!"

Okan Buruk: "Birlikte olduğumuzda hep güçlü olduk. Pozitif havayı arttırmamız gerekiyor. Bunu tabii transfer yapmamız gerekiyor, ikincisi benim ve oyuncularımın performansıyla."

Okan Buruk: "Kazanamayarak başladık ama kazanarak devam edip ligin sonunda yine şampiyon olan takım Galatasaray olacak! Bundan kimsenin şüphesi olmasın! İlk hafta ama Galatasaray'ın ne kadar iyi takım olduğunu, ne kadar iyi camia olduğunu, bu durumlardan da ne kadar hızlı çıktığını herkes biliyor, bilecek! Ve bunu sahada da biz göstereceğiz."

Okan Buruk: "Ön tarafta oyuncu sayımız çok az. Orayı güçlendirmek istiyoruz. 10 numara, forvet ve bir kanat oyuncusunu çok acil şekilde kadromuza katmamız gerekiyor. İnşallah bu hafta... Bu transferlerden sonra kadromuz güçlenecek, içerideki oyuncu da, tarafta da, biz de daha pozitif olacağız. Bu hafta olmasını istiyoruz ama belki 1 belki 2 olur. En hızlı şekilde görüşmeler sürüyor."

Okan Buruk: "Başka mevkilerle ilgili de düşüncelerimiz olabilir. Şampiyonlar Ligi'ne kadar kadromuzu en iyi seviyeye getirmek için düşüncelerimiz olacak. Transfer hep hareketli, değişken bir şey. Transfer dönemi içinde değişiklikler yapılabilir."

1786745870751.webp

Okan Buruk: "Hep söylüyorum elimizde iki ilk 11 olması gerekiyor. Önceliğim hücum hattında hem başlayacak hem sonradan girecek oyuncu sayısını artırmak."

Okan Buruk: "Bu hafta önemli bir hafta, transfer getirmemiz önemli olacak! Transferi en hızlı şekilde bekliyoruz. Bu hafta en azından hızlıca bir oyuncu geldiğinde hepimiz için pozitif anlamda psikolojimizi artıracak, düzeltecek. Galatasaray taraftarı bekliyor, biz bekliyoruz. Yönetim de üzerindeki bu baskıyı, bilerek almaz. Bulunduğumuz ortamda zevk almıyoruz yani, ne ben alıyorum, ne başkanımız, ne yönetimimiz, ne taraftarımız, hiçbir şekilde bundan mutlu değiliz. Daha çok mutlu olmak istiyoruz. Transferlerimizi aldığımızda içersi ve dışardaki bütün hava değişecek. Galatasaray, fabrika ayarlarına geri dönecek, bundan hiç şüphem yok!"

Okan Buruk: " İnşallah bu hafta en az bir transfer yapıp bir sonraki maça hazırlanmak istiyoruz. Belki iki olabilir, bilmiyorum. En az bir transfer getirmemiz gerekiyor."

Okan Buruk: "Galatasaray kadrosuna oyuncu almak kolay bir şey değil. En iyisini almaya çalışıyoruz. Ön tarafta Galatasaray seviyesini çok yukarı çekebilecek oyuncular üzerinde çalışıyoruz. Şu ana kadar biten bir şey olmadı ama görüşmeler sürüyor. En kısa zamanda bitmesini hepimiz istiyoruz."

Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi listesine yazılana kadar bir süremiz var. Hücumdaki eksikleri tamamladıktan sonra başka mevkiye takviye düşünebiliriz. Orta saha da olur, savunma da olur. Buralarda bir değişiklik yapmak istersek süremiz olacak. Aciliyeti hep söylüyorum, ön taraftaki oyuncular. Diğer mevkilerde beğendiğimiz, istediğimiz oyuncu önümüze çıkarsa düşünebiliriz."

Okan Buruk: "10 numara için... Hep beraber hareket ediyoruz. Benim istediğim, benim onay verdiğim oyuncular üzerinden hep gidiyoruz. Birçok seçenek üzerinde durduk. 3 tane seçeneğimiz vardı. Üçünün üzerinden de gitmeye çalıştık. Üç iyi oyuncuya gittik. 23 yaş altı oyuncular üzerinden gitmeye çalışıyoruz. 23 yaş üstü oyuncular da var ama karar vermek çok önemli, hangi mevkiye kimi alacaksınız. Birinci transferi yaptıktan sonra ikinci, üçüncü şekillenebilir."

Okan Buruk: "Kulübeden gelen oyuncu... Antalyaspor maçında onu yaşamıştk. Geçen sene Lang ve Asprilla geldikten sonra hücum hattındaki genişliğimizle bunu kullanmıştık. Yine böyle bir şey istiyoruz. Elimizde iki 11 olması gerekiyor!"

Okan Buruk: "Futbolda bunlar var. Bunlar olacak. Bundan önceki sezonlarda da oldu."

ulan ne olacaktı seksen tane şutu uzaya vurduk noname bir adam geldi jeneriklik gol attı, sözde elli milyonluk defansın alda at diye rakibe asist yaptı, daha ne olması gerekiyor olumsuz hava olması için

Şimdi sövsek ban yiyeceğiz değmez valla Okan senin için. Kaan ne açıkla bi ? Her seferinde yönetime siper olan sen değil misin? Hadi her şeyi geçtim şu sahadaki takım Çorum’u da yensin bu nedir böyle

Geri
Üst Alt