GSC Haber Okan Buruk: "Acil şekilde bir forvet, bir kanat ve bir on numara istiyorum!"

Abi bu kafaya bakılırsa, bizim geçen yıl şampiyonluğumuz mucizeymiş. Okan hocam! taraftar geçen sezonun ortasından beri sabır çekiyor. Hele son beş maç ömründen yedi bu taraftar. Bir maçla negatif hava oluşmadı. Aptal yerine koyma bu insanları. "Langırt" gibi oynayan rakiplere bile birşey üretemiyorsun. Bi aynaya bak yahu

Aceleye mahal yok futbolda böyle şeyler olur. Bekleyin fırsat transferi yapalım

Kendi yönetime kızgın bu belli oluyor. Onun yerinde Fatih Terim olsa ağızlarını öpmüştü ama Okan Buruk biraz daha aklı selim davranmaya çalışıyor. Bence yanlış yapıyor. Herkese anladığı derden konuşacaksın.

Galatasaray' ın en az 3 forveti olmalıdır !!

1 kanat yeterli değildir !!!

Defans hakkında ne düşünüyorsun okan efendi ?

Peki orta saha hakkında ne düşünüyorsun ?

Defol artık Allah aşkına, ben bıktım ceza yemekten sen bıkmadın küfürden, aşağılanmaktan

Okan Buruk: "Ön tarafta oyuncu sayımız çok az. Orayı güçlendirmek istiyoruz. 10 numara, forvet ve bir kanat oyuncusunu çok acil şekilde kadromuza katmamız gerekiyor. İnşallah bu hafta... Bu transferlerden sonra kadromuz güçlenecek, içerideki oyuncu da, tarafta da, biz de daha pozitif olacağız. Bu hafta olmasını istiyoruz ama belki 1 belki 2 olur. En hızlı şekilde görüşmeler sürüyor."

Okan Buruk: "Çok çabuk şekilde negatif bir hava oldu stadyumda. Bu durum oyuncularımızı da etkiledi."

Okan Buruk: "11'e 10'dan sonra biraz daha sakin oynayabilirdik. Sonlara doğru gereksiz fauller yaptık. Çok fazla pozisyonlar geldi. İnanılmaz pozisyonlara girdik. Kazanmamız gerekirdi. %100 hazır değiliz. Hiçbir takım %100 hazır değil."

Okan Buruk: "Çok karamsar bir hava var bunu dağıtmamız gerekiyor. Her zamanki gibi daha iyisini yapacağız!"

Okan Buruk: "Birlikte olduğumuzda hep güçlü olduk. Pozitif havayı arttırmamız gerekiyor. Bunu tabii transfer yapmamız gerekiyor."

Okan Buruk: "Kimse merak etmesin yine şampiyon Galatasaray olacak."
Sana da senin tek kelime etmeye bir tarafının yemediği yönetimine de...
Negatif hava olmuşmuş. Ulan bunun geleceğini aylardır bağırıyor taraftar. Göz göre göre geldi bu sonuç, taraftar sahaya girip alayınızı öpmediğine dua edin.

Okan Buruk: "Galatasaray camiasının en büyük başarısı, birlikte olduğumuzda hep güçlü olduk. Pozitif havayı arttırmamızda gerekiyor. Bunu tabii ki transferlerle artması gerekiyor, ikincisi benim ve oyuncularımın performansıyla."

Neyse ben kaçar BB

Durduk yere myc almayalım daha lyon un ifb ye sokuşunu izleyeceğiz burada

Bu hafta olmasını istiyoruz ama belki 1 belki 2 olur. En hızlı şekilde görüşmeler sürüyor." Yok hocam fazla olur o, yarım yeter... Bir yada iki trasnferle düzeleceğiz öyle mi? Hayal alemindesin okan efendi hayal! Hadi iki transfer yaptın, nerden biliyorsun ikisininde tutacağını? hadi tuttu! Bu adamlar ve kalanlar hiç mi sakatlanmayacak? 60 maç mı oynayacak bunlar?

Uğurcan
Transfer - Transfer - Transfer - Kazımcan
Transfer - Transfer
Transfer - Transfer - Transfer
Osimhen​

kadronun son hali hala 3 transfer demiş

Karamsar havayı siz yarattınız hocam. Başkanın 3 ayda 1 transfer yapamadı çükü mükü diye biri geldi onu hiç saymıyorum.
Bunun üzerine sen şampiyon hoca olarak Çorumsporu evinde yenemedin bunun bir bahanesi yok.

Geri
Üst Alt