GSC Haber Okan Buruk: "Acil şekilde bir forvet, bir kanat ve bir on numara istiyorum!"

Maç kazanmayı unutturdunuz bize valla bravo. İçeride dışarıda kazanamayan bir takım ve hiçbir planı olmayan bir hoca. 3 transfer gelmeden kimseyi yenemeyecek durumda mısın nasıl iş bu arkadaş? Kimi getirelim rakip olarak, güçlü güçsüz herkese mi kaybedeceksin?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok öyle bir şey renktaş

Bir kere her şeyden evvel takımda 3 orta saha yok

Yunus zaten ne olduğu belli değil orta saha mı kanat mı takılıyor işte kafasına göre

Ayrıca pres dahi yapmıyor

Torreia desen gölge presci zaten

devamlı ileri çıkıp yalandan pres yapar gibi görünüp yerini kaybeder

Sara'yı zaten söylemeye gerek yok

Nerde burada 3 orta saha ben göremiyorum

Takımda orta saha yok ki

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yamam işte sen benim dediğimi açmışın.
Gören zannedecek ki orta dahada oynayan 6 adam +2 bek kontra ile rakibe basmaya gidiyor.

Takım embesil gibi sağa sola 1 metrelik paslarla rakip sahaya gidiyor. Orada yerleşim bile yok tüm oyuncular üst üste.
Abdülkerimin orta açmaya geldiği senaryoda senin taktiğinde sane ve barışın hiç bir önemi yok.
Ya oyuncularına uygun taktikle oynarsın yada taktiğe uygun oyuncuları alırsın.

Bunlarda hiç biri yok.
Ekibi leş ötesi be takımı hazırlayabiliyorlar ne rakibi analiz edebiliyorlar.
İlk iş bunun ekibini katletmekti.
Yönetimi de işe yaramaz oluyor nasıl olsa diyen tembellerle dolu

emmoğlu bu takıma 3 tene orta saha gelmezse bu takım bu ligi 13.bitirir gs olarak seversiniz

Şu leş ligde çorumsporu yenmek için de 200m euroluk transfer ihtiyacı hissediyor sevgili hocamız. Evet yönetim acizlik, beceriksizlik ve belki de hainlik yapıyor ama hocam sende kusura bakma ama mevcut takımı hazırlayamamışsın. Yönetim evet suçlu rezil ama sende bir o kadar rezilsin şu anda

yalniz ft de böyleydi son döneminde

herkes transfer transfer diye agliyor ama taktik desen yok

hocam hiç itiraz hakkın yok, bunca zaman masaya yumruğunu vuramamışsın bu saatten sonra ne olacak ki
Pahalı transferler hadi zaman alıyor diyelim ama ilkay, kaan, günay vs de sen göndertmemişsin belli ki ve hala medet umuyorsun hoca. Bunları şutlayıp S.Özcan, A.Şimşir, Ümit, Taha, Arda Okan vb. yerli takviyeleride mi yaptıramadın ?

"Galatasaraya oyuncu almak zor. Benim istediğim, benim onay verdiğim oyuncular üzerinden hep gidiyoruz"

Dursunla kardeşinin üzerinden baskı alma faaliyeti

"Galatasaraya oyuncu almak zor. Benim istediğim, benim onay verdiğim oyuncular üzerinden hep gidiyoruz"

Dursunla kardeşinin üzerinden baskı alma faaliyeti
Külliyen yalan. İstemediği topçuları dayatıyorlar aman hocam evet de falan diye. Gelince de oynatmıyor kenarda bırakıyor istemediği topçuları

Uguçukuyu ben istedim aldım dedi ne anlatıyon yine 😁
Sen ne anlatıyon asıl. Yine yönetimi savunmak için klasik politik yalanını söylemiş okan buruk. Gerçekten isteseydi oynatırdı zaten bunu. Zamanında jelert konusunda da istedim dedi o da yalandı hiç oynatmadı gönderdiler sonra

Sen ne anlatıyon asıl. Yine yönetimi savunmak için klasik politik yalanını söylemiş okan buruk. Gerçekten isteseydi oynatırdı zaten bunu. Zamanında jelert konusunda da istedim dedi o da yalandı hiç oynatmadı gönderdiler sonra
Yav neden sadece inanmak istediklerine inanıyorsun? Yönetimde rezil bu da rezil. Şunu kabul et gardaş olalım.

Kulübe gelip şampiyon olan hocalığı unutuyor, illa hazırcı olmanın peşine düşüyor. Transfer gelince takım fabrika ayarına dönecek ne demektir abi, şu çok tehlikeli bir söylem. 3 kişi alırsın eyvallah da peki ya ekibin geri kalanı? Ya o zaman diğerleri de iyi hadi gelsin yeni transfer takımı kurtarsın ben neden kasayım derse? Ya adamlara verilen maaşlar yüzünden iç karışıklık çıkarsa? Bu yüzden işte hoca olmak başka, idareci olmak başka birşey. Sen elindekilere bişey katmadığın gibi hazırdan gelen seni kurtarsın istiyorsun.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav neden sadece inanmak istediklerine inanıyorsun? Yönetimde rezil bu da rezil. Şunu kabul et gardaş olalım.
Benim dediğimle ne alakası var senin dediğinin, ben okan tertemiz demiyorumki. Okanın gerçekten isteyip de tutmayan topçular da var. Ben ugoçukvu ve jelert özelinde konuştum. Bunlar yönetimin dayattığı menajer ittirmesi işler, çok bariz. Daha geldikleri gün dedik, okan da yönetime kalkan oldu bu transferlerde çünkü öyle bir huyu var

Hocam araya bek de sıkıştır , Singo'yu vurun yerine bek alın.

Geri
Üst Alt