GSC Haber Okan Buruk: "Acil şekilde bir forvet, bir kanat ve bir on numara istiyorum!"

Okan Buruk: "Bulunduğumuz ortamda zevk almıyoruz yani, ne ben alıyorum, ne başkanımız, ne yönetimimiz, ne taraftarımız, hiçbir şekilde bundan mutlu değiliz. Daha çok mutlu olmak istiyoruz. Yapılacak takviyeler herkesi sevindirecek bu çok açık."
Yav dalga mı geçiyorsunuz taraftarla. Bu durumda olmak istemiyorsanız transfer işini adam gibi zamanında ve becerikli bir şekilde yapacak bir sportif direktör koyun oraya. Her transfer dönemi aynı rezalet yeter be

Sen oyunu okumayı öğrenene kadar her maçın ilk yarısı çöp oluyor.Bu takım uzun zamandır ilk yarıdan maçı koparamıyor rakip kim olursa olsun demek ki maç öncesi çalışmıyorsunuz ekipçe rakibi çözemiyorsunuz eskiden 65 e kadar bekliyordun oyuncu da vardı takımda değişiklik için bahanen yoktu şimdi oyuncu yok diye bahane buluyorsun
Senin takımında hala sağ bek yok 4 sene oldu sane sahada yürüyor Sallai müdahale ediyor artık Kanada geç diye sen hala uyuyorsun nhaga var Lemina var ısrarla torrera oynatıyorsun rakip 10 kişi barışı forvete atmıyorsun uyumaya devam suç da taraftardaymış yersen …

ulan
ne forveti, ne kanadı, ne 10 numarası? utanmıyon mu şu maçta şunları söylemeye be

elinde osimhenle evinde 10 kişi çorumu yenemiosan konuşma hoca, istifa et

takım bitmiş mi tamamen
sen bunu yeni mi tespit edebildin
o zaman yine istifa et

bıktık ulan usandık sizin bu apır sapır saçmalıklarınızdan
bizim kadar kepaze yönetilen bitane başka kulüp görüyo musun avrupada
YETER BE her sene her sene ya

Yok abi, bu adamla olmaz. Dursun'la da olmaz, bununla da olmaz.
Kasada para kalmamış anlaşılan, koskoca Galatasaray transfer yapamıyor. Kem küm ediyorlar. Kesinleşen hiçbir şey yok, diyor bir de. Yani transfer yapamama ihtimali de yüksek.
Bu sene felaket sonuçlara hazırlıklı olun.

Mevcut yönetim ve hocayla 4 sene şampiyon olabilmek hakikaten normal değildi Allah hep yürü ya kulum dedi ama İş ne zaman hoca becerisine kaldı hep sınıfta kaldın hocam kusura bakma. 10 kişi kalmış çorumuda kendi sahanda şu kadroyla bile rahat rahat yenemiyorsan orda durman hata artık

Bunlari biz gördük de , siz hazırlık maçlarının hiçbirini yenemedigimiz halde ağırdan aldınız geç kaldınız ve bu maça 2-3 transfer yetistiremediniz.
Ne hoca ne de yonetim , taraftarın yuzde 1i kadar futboldan anlamiyor

Transfer etmek kolay degildir filan derken bir muhabir cikip hocam ''Diger takimlar transferi bitirdi siz neden bitiremiyorsunuz'' diye soramiyor mu ?

Bizi kandirmaya calismasinlar cunku kimse salak degil

Transfer etmek kolay degildir filan derken bir muhabir cikip hocam ''Diger takimlar transferi bitirdi siz neden bitiremiyorsunuz'' diye soramiyor mu ?

Bizi kandirmaya calismasinlar cunku kimse salak degil
Sorunca delleniyorlar. Onların limiti aşması yabancı sayısı biz de mi öyle olalım laulaulau diye sesler yükseliyor bir anda başkanı da yöneticisi de hepsi aynı kafa.

aaa ne acili ya nerden çıkıyor bu laflar daha sezon sonuna çok var yavaş yavaş bakalım acele etmeyelim.

Vallahi hocam bunun farkına lig başlayınca varman ortada neler döndüğünü açık şekilde ortaya koyuyor zaten.

Gol atmaktan yana sorunumuz yok takımın defansif olarak leş ne anlatıyon dayı sen. 3 orta saha da hurra basyıpm diyor 5e2 yakalanıyorsun herkese.

Gol atmaktan yana sorunumuz yok takımın defansif olarak leş ne anlatıyon dayı sen. 3 orta saha da hurra basyıpm diyor 5e2 yakalanıyorsun herkese.
Yok öyle bir şey renktaş

Bir kere her şeyden evvel takımda 3 orta saha yok

Yunus zaten ne olduğu belli değil orta saha mı kanat mı takılıyor işte kafasına göre

Ayrıca pres dahi yapmıyor

Torreia desen gölge presci zaten

devamlı ileri çıkıp yalandan pres yapar gibi görünüp yerini kaybeder

Sara'yı zaten söylemeye gerek yok

Nerde burada 3 orta saha ben göremiyorum

Takımda orta saha yok ki

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yönetime iyi laf atmis + ültimatom vermis. Hep yönetimi koruyor deniliyordu da yazdan beri laf atiyor yönetime

Transfer sezonunun sonuna kadar nelsson ve jelert bu takımda oynayabilirler. Şunları bile solabilirsin oyuna.
Rezil kepaze bir kafa yapısı var adamda kadro güçsüzmüş e güçsüz olur tabi

Geri
Üst Alt