GSC Haber Okan Buruk: "Acil şekilde bir forvet, bir kanat ve bir on numara istiyorum!"

Karşıdaki zat gece gündüz çalışıp 2000 adam izlemiş, bizimki de gece gündüz laylaylom da.

hocam yardımcılarını maça zor yetiştirdi bu embesiller sen uçmuşsun

yönetim değişmeden bir bok olmaz bizden

senin de bu takıma etkin tartışılır

noname adamlardan jeneriklik gol yiyoruz

bizim kazmalar dünyaları kaçırıyor

bu adamlara kim antrenman yaptırıyor

senin döneminde sona erecek gibi bu sene

kaan sane değişikliğini anlatsana hocammm

formda nhaga varken bu vasatları neden oynatıyorsun hocam ilkay falan adamın kılları ağarmış

aklına 35 yaşında gelmiş GS lı olduğu ilkay beyin

Bıktım bu adamın salak salak açıklamalarından.

Evet negatif ortamı yaratan taraftar sanki. Gerçekten bu kafadaysan biz boşu boşuna uğraşıyoruz seninle, yürü git.

Kaan giriyor Nhaga girmiyor. Kaan yedekte Berat, Arda NERDE? YETER BE her şey de transfere mi bağlanır? 62 adam almışsın 4 senede elinde 10 tane eliyüzü düzgün adam anca var. Zaniolo gibi adamı 3 ay oynatıp 3 sene ordan oraya savurdun. Nelsson neden bu hale geldi? Barış bile kafayı üşüttü. Gerçekten yeter.

"İKİ İLK 11 OLMASI GEREKİYOR!"

Okan Buruk: "Hep söylüyorum elimizde iki ilk 11 olması gerekiyor. Önceliğim hücum hattında hem başlayacak hem sonradan girecek oyuncu sayısını artırmak."

3 bölge sayıyor ve acil diyor! Bunlardan biri Osimhen'in yedeği, bir diğeri Barış'ı ya da Sane'yi kulübeye gönderecek bir kanat oyuncusu, yedek kanata 12 milyon verilmez diyip Aral'ı almadılar, muhtemelen kulübeye gönderecekleri Sane'nin maaşı 12 milyon! 10 numaraya da net olarak ne vereceğini kimsenin bilmediği Batrakov' u alacaksın. Bunlarla mı düzelecek Galatasaray.

3 tane transfer yapılacaksa 6-8-10 numaralara yapılıp, orta sahanın komple değişmesi gerekiyor ama gören yok bunu.

Geri
Üst Alt