Okan Buruk: "Hep söylüyorum elimizde iki ilk 11 olması gerekiyor. Önceliğim hücum hattında hem başlayacak hem sonradan girecek oyuncu sayısını artırmak."
Okan Buruk: "Benim istediğim, onay verdiğim isimler üzerinden gidiyoruz. 10 numarada üç oyuncuya gittik, 23 yaş altı oyuncular da 23 yaş üstü oyuncular da var. Bir transfer yaptığımızda diğerleri de şekillenir."
Okan Buruk: "Bu hafta önemli bir hafta, transfer getirmemiz önemli olacak!"
Okan Buruk: "Transferlerimizi aldığımızda içersi ve dışardaki bütün hava değişecek. Galatasaray, fabrika ayarlarına geri dönecek, bundan hiç şüphem yok!"
Okan Buruk: "Bulunduğumuz ortamda zevk almıyoruz yani, ne ben alıyorum, ne başkanımız, ne yönetimimiz, ne taraftarımız, hiçbir şekilde bundan mutlu değiliz. Daha çok mutlu olmak istiyoruz. Yapılacak takviyeler herkesi sevindirecek bu çok açık."
Okan Buruk: "Galatasaray kadrosuna oyuncu almak kolay bir şey değil. En iyisini almaya çalışıyoruz. Ön tarafta Galatasaray seviyesini çok yukarı çekebilecek oyuncular üzerinde çalışıyoruz. Biten bir şey olmadı ama görüşmeler sürüyor. Bitmesini hepimiz istiyoruz."
Okan Buruk: "Şu ana kadar biten bir şey olmadı ama görüşmeler sürüyor. En kısa zamanda bitmesini hepimiz istiyoruz."
Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi listesine yazılana kadar bir süremiz var. Hücumdaki eksikleri tamamladıktan sonra başka mevkiye takviye düşünebiliriz. Orta saha da olur, savunma da olur. Buralarda bir değişiklik yapmak istersek süremiz olacak. Aciliyeti hep söylüyorum, ön taraftaki oyuncular. Diğer mevkilerde beğendiğimiz, istediğimiz oyuncu önümüze çıkarsa düşünebiliriz."
Okan Buruk: "10 numara için... Hep beraber hareket ediyoruz. Benim istediğim, benim onay verdiğim oyuncular üzerinden hep gidiyoruz. Birçok seçenek üzerinde durduk. 3 tane seçeneğimiz vardı. Üçünün üzerinden de gitmeye çalıştık. Üç iyi oyuncuya gittik. 23 yaş altı oyuncular üzerinden gitmeye çalışıyoruz. 23 yaş üstü oyuncular da var ama karar vermek çok önemli, hangi mevkiye kimi alacaksınız. Birinci transferi yaptıktan sonra ikinci, üçüncü şekillenebilir."
Okan Buruk: "Kulübeden gelen oyuncu... Antalyaspor maçında onu yaşamıştk. Geçen sene Lang ve Asprilla geldikten sonra hücum hattındaki genişliğimizle bunu kullanmıştık. Yine böyle bir şey istiyoruz. Elimizde iki 11 olması gerekiyor!"