Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamı hiç izlemedim sallamak istemiyorum ama en kötü hafif zararla satarız herhalde bilmiyorum genç bayaBaskan'da Batrakov'a bayiliyor onu nasil yorumlamak lazim?
Başkan falan filan ayırmoyorum ben, o ve ekibi çapsızın önde gideni, bu akşamdan seçime gidilmeli. Ama bu okanın yeteneksizliğini, hatalarını , saçmalıklarını örtmemeli. Beraber gitsinler mümkünse.Baskan'da Batrakov'a bayiliyor onu nasil yorumlamak lazim?
Medyada ismi geçenler üzerinden gidiyorum Alper adminim; Osimhen'in yerine geçebilme ihtimali olan bir isim andık mı hiç bugüne kadar? Kanat için ismi geçen futbolculardan neredeyse hepsi ilk 11 kalitesinde çok ciddi bonservisli isimler. Zaten ben bu yapılmasın diye bir şey demedim ki, olması gereken bu zaten ancak demek ki hoca tam olarak eldeki iki kanattan birisini yeterli görmüyor, onların önüne birisini istiyor diyorum. Osimhen'in arkasına birisini istediği gibi Barış ya da Sane'nin önüne birisini istiyor. Farklı bir şey söylemiyorum ben de. Hocanın talebini yorumluyorum.Tamamda en az bir forvet de istiyorum diyor bunu kimse Osimhen yerine diye dusunur mu mesela? Senin kadro kaliten yetersiz, hem sayisal olarak oyuncu olmadigini bugun net bir sekilde canli canli gorduk. Kim gelirse gelsin forvet, kanat ve 10 numara herkesin genel olarak soyledigi bir sey haftalardir zaten. Gidip cop mop almadiklari surece Leao ya da Martinelli kalitesinde birileri gelmesi gerekiyor. Yoksa takim guclenmez.
Abdülkerim zootropolisin şimşeğine dönmüş, yedeği yok hala 3 transfer diyor. Günaylara kaanlara müstahak bu.. inşallah o transferler de yetişmez de bunlar gibi asal aklardan kurtuluruz.Arkamız sanki çok iyi de önümüzdeki oyuncular azmış
Lesley oyuna girerse opsiyonu kullacajsın, o yüzden idareli kullanıyor1 tane orta saha aldırıyorsun Lemina oyuna girdi, İlkay girdi Kaan bile girdi Ugochukwu'yu düşünmedi bile bi de 25 maça çıkarsa 30 milyon ödeyeceğiz adama. Başkan olsanız bu adama transfer yapar mısınız ciddi soruyorum. Ben ya bilindik adam alır getiririm yada kimseyi almam.