GSC Haber Okan Buruk: "Acil şekilde bir forvet, bir kanat ve bir on numara istiyorum!"

bu maçı kazanamadıysak sebebi kanatlardı, ne orta saha ne Sanchez'in bireysel hatasına rağmen savunma

maçın faturası benim için Sane ve Barış

Forvet yokmuş ee gönderdin, oyuna kurtarıcı olarak soktuğun oyuncular Eren, İlkay, Kaan, Lemina, Kazımcan ! Ya sen şampiyonlar liginde oynayacaksın.

Yetmez. Yerli hücum alternatifi de gerekiyor. Bugün yedek kulübesinde hamle oyuncusu olacak kimse yoktu. 3 oyuncu eklenmesi yeterli değil. 3 kulvarda uzun bir maraton var. Yerli alternatifler artırılmalı.

Zerre ağırlığın kalmamış takımda. İlk seni yiyecekler.

Tamamda en az bir forvet de istiyorum diyor bunu kimse Osimhen yerine diye dusunur mu mesela? Senin kadro kaliten yetersiz, hem sayisal olarak oyuncu olmadigini bugun net bir sekilde canli canli gorduk. Kim gelirse gelsin forvet, kanat ve 10 numara herkesin genel olarak soyledigi bir sey haftalardir zaten. Gidip cop mop almadiklari surece Leao ya da Martinelli kalitesinde birileri gelmesi gerekiyor. Yoksa takim guclenmez.
Medyada ismi geçenler üzerinden gidiyorum Alper adminim; Osimhen'in yerine geçebilme ihtimali olan bir isim andık mı hiç bugüne kadar? Kanat için ismi geçen futbolculardan neredeyse hepsi ilk 11 kalitesinde çok ciddi bonservisli isimler. Zaten ben bu yapılmasın diye bir şey demedim ki, olması gereken bu zaten ancak demek ki hoca tam olarak eldeki iki kanattan birisini yeterli görmüyor, onların önüne birisini istiyor diyorum. Osimhen'in arkasına birisini istediği gibi Barış ya da Sane'nin önüne birisini istiyor. Farklı bir şey söylemiyorum ben de. Hocanın talebini yorumluyorum.

Ne kadar değerli bir 2 puan kaybetti farkında değil vallahi değil. Bu sene yine ligde üst sıra puanları yüksek olacak. Tescillilerin 99 puan aldığı sezon gibi

Hoca hikaye anlatma ne olursun

Derbilerin muhtemelen en buyuk farki yaratacagi bir sezonda ic saha macinda 1 puani Osimhen sayesinde aliyorsun.

Negatif etkiledi falan filan.

1 tane orta saha aldırıyorsun Lemina oyuna girdi, İlkay girdi Kaan bile girdi Ugochukwu'yu düşünmedi bile bi de 25 maça çıkarsa 30 milyon ödeyeceğiz adama. Başkan olsanız bu adama transfer yapar mısınız ciddi soruyorum. Ben ya bilindik adam alır getiririm yada kimseyi almam.
Lesley oyuna girerse opsiyonu kullacajsın, o yüzden idareli kullanıyor

Karşısında en azından iyi hazırlanan, çalışkan bir TD vardı. Helal olsun Uğur'a. Gece gündüz çalışıp 2000 oyuncu izledik diyor, gerçekten inanıyorum. Mükemmel de oynattı elindeki ekibi.

Hala hikaye anlatıp milleti kandırmaya çalışıyor, millete salak muamelesi yapmak moda nasıl olsa.

62 tane adam alınmış 4 sezonda. Elinde 10 kişi bile yok doğru düzgün verim aldığın.

Elindeki hic bir yabanci oyuncunun gitmesini istemiyor cünkü kendini duzenini kurmus, ne diye iki tane yabanci sag bekin var? Ne diye lemina gibi bitik birini kadroda tuttun? Torreira resmen cigeri sönmüs, neden bunu gönderelim demiyorsun? Sonra Kontenjan sorunu ciktigi icin yeni oyuncu alamiyoruz rahat rahat

Geri
Üst Alt