GSC Haber Okan Buruk: "Acil şekilde bir forvet, bir kanat ve bir on numara istiyorum!"

Kanat istiyorum diyorsa Barış ya da Sane'den birisini tamamen gözden çıkarttı
Geçen sene Kanat olarak girebilecek Lang vardı, Asprilla bile kanata yakın oynayabiliyordu. Yunus yedekten girebiliyordu. Şimdi hiç biri olmuyor. Gözden çıkarma olduğunu düşünmüyorum.

Yav niye gozden cikarsin elde baska oyuncu mu var? Oyle yorumlamamak lazim.
Bunu medyaya dile getirirsen ki ana plana dahil eder gibi söylüyor, tabii ki böyle düşünebiliriz. Barış ya da Sane'yi rotasyonda değerlendirip ana plana bir kanat istiyor. Leao'yu alıp yedek oturtmayacaksa? Gözden çıkartmıştır derken bunu demek istiyordum

Geçen sene Kanat olarak girebilecek Lang vardı, Asprilla bile kanata yakın oynayabiliyordu. Yunus yedekten girebiliyordu. Şimdi hiç biri olmuyor. Gözden çıkarma olduğunu düşünmüyorum.
Bunu medyaya dile getirirsen ki ana plana dahil eder gibi söylüyor, tabii ki böyle düşünebiliriz. Barış ya da Sane'yi rotasyonda değerlendirip ana plana bir kanat istiyor. Leao'yu alıp yedek oturtmayacaksa? Gözden çıkartmıştır derken bunu demek istiyordum

50 milyon verip kanat almayı istiyoruz gibi görünüyor, buna istinaden yapıyorum o yorumu.

Batrakov falan gelmesin valla olmaz ondan gerçekten olmaz. Gitsinler brahime falan 40 45 neyse versinler alsınlar. Yunus neyse eleman o bize hiçbir faydası olmaz. Azgın bir on numara lazım

Hücumda sayısal eksiklik doğru tespit. Orta alanda sayı fazla ama kalite sıfır. Orta saha pratikte yok, sadece kağıt üstünde var. Savunmada hem sayı az hem kalite vasat.

Ya bu herife biri senin taktiğin falan yok dese gerçekten akıllı açıklamalar değil bunlar şimdi suç bize mi geldi bi bok oynattığın yok,adam aldırdığın yok gerçi aldırsan da leş adam seçmekte üstüne yok.Hepiniz Erden Timur’un ekmeğini yediniz 4 senedir yüzünüz yok konuşmaya

Tamamda en az bir forvet de istiyorum diyor bunu kimse Osimhen yerine diye dusunur mu mesela? Senin kadro kaliten yetersiz, hem sayisal olarak oyuncu olmadigini bugun net bir sekilde canli canli gorduk. Kim gelirse gelsin forvet, kanat ve 10 numara herkesin genel olarak soyledigi bir sey haftalardir zaten. Gidip cop mop almadiklari surece Leao ya da Martinelli kalitesinde birileri gelmesi gerekiyor. Yoksa takim guclenmez.

Geri
Üst Alt