GSC Haber Okan Buruk: "Acil şekilde bir forvet, bir kanat ve bir on numara istiyorum!"

Okan Buruk: "Ön tarafta oyuncu sayımız çok az. Orayı güçlendirmek istiyoruz. 10 numara, forvet ve bir kanat oyuncusunu çok acil şekilde kadromuza katmamız gerekiyor. İnşallah bu hafta... Bu transferlerden sonra kadromuz güçlenecek, içerideki oyuncu da, tarafta da, biz de daha pozitif olacağız. Bu hafta olmasını istiyoruz ama belki 1 belki 2 olur. En hızlı şekilde görüşmeler sürüyor."
Batrakovu alacaklar hahhaha

1 tane orta saha aldırıyorsun Lemina oyuna girdi, İlkay girdi Kaan bile girdi Ugochukwu'yu düşünmedi bile bi de 25 maça çıkarsa 30 milyon ödeyeceğiz adama. Başkan olsanız bu adama transfer yapar mısınız ciddi soruyorum. Ben ya bilindik adam alır getiririm yada kimseyi almam.

ağlanacak halimize gülüyoruz.. sevgili Galatasaraylılar işte bu beyanları veren ve veremeyenler tarafından yönetilen bir takım var teknik ve idari anlamda.

1 tane orta saha aldırıyorsun Lemina oyuna girdi, İlkay girdi Kaan bile girdi Ugochukwu'yu düşünmedi bile bi de 25 maça çıkarsa 30 milyon ödeyeceğiz adama. Başkan olsanız bu adama transfer yapar mısınız ciddi soruyorum. Ben ya bilindik adam alır getiririm yada kimseyi almam.
Baskan'da Batrakov'a bayiliyor onu nasil yorumlamak lazim?

Geri
Üst Alt