Okan Buruk: "Ali Yiğit sözleşmesi biten futbolculara bakıyor ve listeliyor"

ali yigit icimizden biri :D

foruma uye yapalim belli ki ilerde hocalik kariyeri olacak, hakkinda hayirlisi olsun umarim futboldan kopmaz

bu candaş futbol konuşunca gerçekten sabahtan akşama sövülesi birisi ,zevkmi alıyor acaba küfür yemekten her cümlesi her kelimesi tahrık edici
bakalım kim haddini bildirecek buna

Ali Yiğit gerçek bir şef yahu maşallah çok da sevimli bir genç.

Ali Yiğit kardeşim burayı okuyorsan babana söyle emre ve acunla çok takılmasın GS'nin düşmanları bizimde düşmanımızdır.

sahsen ben olsam ben de fifaya bakarim fm veritabani daha genis olsa da yantici maalesef ozellikle guney amerija bolgesi icin

Çocukken bende böyle futbolla çok ilgilenirdim. Bir gün rahmetli babam geldi iddaa diye bişey çıkmış maç tahminleri yapıyorsun kumar işte, sende çok futbol takip ediyorsun bakalim bilecen mi hem bak tutmayinca kumarin kötülüğünü anlarsın demişti ve ben maçları söylemiştim o kağıda yazıp bayide oynatmis. Aksam geldi o zamanlar internet vs yok evimizde teletext ten butun 5 büyük ligin sonuçlarına bakıp hepsinin tuttuğunu görünce şok olmuştu. O zamanin parasiyla 196 tl tutturmuştum bana 30 lirasini vermişti 😂 hiç unutmam 6-7 tane ps2 oyunu almıştım korsan cd ciden.

Çocukken bende böyle futbolla çok ilgilenirdim. Bir gün rahmetli babam geldi iddaa diye bişey çıkmış maç tahminleri yapıyorsun kumar işte, sende çok futbol takip ediyorsun bakalim bilecen mi hem bak tutmayinca kumarin kötülüğünü anlarsın demişti ve ben maçları söylemiştim o kağıda yazıp bayide oynatmis. Aksam geldi o zamanlar internet vs yok evimizde teletext ten butun 5 büyük ligin sonuçlarına bakıp hepsinin tuttuğunu görünce şok olmuştu. O zamanin parasiyla 196 tl tutturmuştum bana 30 lirasini vermişti 😂 hiç unutmam 6-7 tane ps2 oyunu almıştım korsan cd ciden.
Başın sağolsun renkdaşım güzel bir anınız varmış okurken tebessüm ettim mekanı cennet olsun inşallah.

Çocugun sürekli gündem yapılması iyice abartı gelmeye başladı ileride cocuğa densiz insanlar hakaret ederler sosyal medyadan kitlesel olarak sonra cocugun psikolojisi bozulur.Hiç gerek yok sürekli bu cocugu görmeye başladım.

Bu çocuk aslında seni beni temsil ediyor.
Hani biz burda çıldırıyoruz ya şöyle oyuncu var böyle oyuncu var niye teklif yapılmaz felan diye Ali'de babasına diyor.
Aramızda ki fark bizim babamız Galatasaray teknik direktörü değil.
Bu forumu felan takip ediyorda olabilir

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1686696272620.webp

Mesaji bile yok ama 150 puan almis..

Yorum yok..

Saygilarimla..

Geri
Üst Alt