Ulan zaten ayda 1 maç izliyoruz onda da sinir krizi gerçirtiyorsun be adam

Abi şaka gibi ya deliricem

Ulan mertens kazımcan kanadıyla oynanamayacağını nasıl öngöremezsin 2 hafta boyunca

Hayret bişey

sezona girerken bizimle calismayan her oyuncu fizik olarak bizim takimdan daha iyidi

özellikli boey mesela

ucup kaciyordu herif

simdi ise hemen hemen herkes ayak uydurmus bu gücsüzcelimsiz temposuz oyuna

6 milyon euro para bayildigimiz adami kadroya almamis okan efendi. Ya kardesim bu is torpille gitmiyor

iyi hocalık yaptığını düşünmüyorum ama bu kadro hiç de sağlam değil

o yüzden kovulsa bile çok bir şey değişmez bu takımda.

Yoo kadro gayet iyi, kendisi bir halt yapamiyor o ayri. Kör bir adam getirsen bu takima 9 haftada 10 golden fazlasini attirirdi.

bisey sorcam size!

tutki hoca durdu fantazi yapti forvet gomisi defansa koydu ve o bölgenin oyuncusu olmadigi icin baya vasat kaldi, simdi burda gomis kötü diye gomisimi cikarirsin yoksa oyunu degistirip forvetemi koyarsin?

bunu sordum bu macta mertensi sola atti adam pas alamiyor icardi les, mertensi cikarma yerine forvetemi cekersin yoksa icardiyimi cikarirsin?

Yoo kadro gayet iyi, kendisi bir halt yapamiyor o ayri. Kör bir adam getirsen bu takima 9 haftada 10 golden fazlasini attirirdi.
bence sıkıntılı bir kadromuz var. yerli sıkıntısı çok zorluyor.
kanatlar ideal değil, bekler ayarsız, forvet formsuz
orta saha merkezi iyi gibi görünüyor.

daha iyi futbol oynayabilir ama ama şampiyon olur diyemiyorum.

Bence bu puan kaybı Okan Buruk tarafından yapılan saçma oyuncu tercihlerine yazılır. Taraftarın gazıyla Kerem ilk 11 oynamasın diye Kazımcan ı ilk 11 yapmak, Mertens i kanada çekip Icardi & Mertens & Mata gibi oyuncular ile Kayseri deplasmanına çıkmak üstüne üstlük bu oyuncularla rakip kaleciye kadar baskı yapmaya çalışmak filan ilk 11 planı, oyuncu tercihleriyle filan bu maçı kaybetmeyi hak ettik

Mata ve Mertensle maça başlaması
Matayı o kadar dk sahada tutması
Boey yerine duboisi almaması

yorumsuz

Acilen üst düzey bir hoca bulmalıyız. Organizasyon sıfır takımda

bence sıkıntılı bir kadromuz var. yerli sıkıntısı çok zorluyor.
kanatlar ideal değil, bekler ayarsız, forvet formsuz
orta saha merkezi iyi gibi görünüyor.

daha iyi futbol oynayabilir ama ama şampiyon olur diyemiyorum.
Yav sorun hoca sorunu bu net. Takum boyu arasinda bukadar bosluk olmaz

Muslera-Boey-Nelsson-Abdul-Pva-Berkan-Torreira-Oliveira-Kerem(Yunus)-Rashica-Mertens(İcardi)

Bu kadronun oluru budur.

Bu oyunculara buranin galatasaray oldugunu hatirlatacak bir hoca lazim. Okan hoca soft adam. Bu kadroyu kaldiramaz.

Geri
Üst Alt